Dag 3

Tredje dagen frågade killarna om vi ville med och åka båt. Vi hade ingen aning om vad det var för båt eller vad vi skulle göra men det var ett halvstort piratskepp som åkte runt och kollade på grottor och sköldpaddor osv. Riktigt mysigt och man fick mycket färg. Bästa var när vi stannade för att hoppa i det sjukt blåa vattnet.
 
 
Allt kostade typ 200 kronor och då ingick mat och dryck!

Kvällstumblr

 
Kan inte sova, bara fortsätter scrolla
 
 
 
 
 
 
 

Mer bilder

Här kommer mer bilder från turkiet. Nu när jag tittar tillbaka så fattar jag ännu mer hur jävla bra vi hade det.
Den här söta dansken träffade vi tredje kvällen och henne glömmer jag fan aldrig, så oskyldig men ändå inte.
Vi hittade en riktigt fin restaurang på stranden och åt lunch för knappt 50 spänn.
 

Min dag

Har hunnit med mycket idag. Hade bara två lektioner med 3 timmars hål i mellan så vi åkte till Annika och solade mmh. Efter skolan jäste jag och Annika i kvällssolen hos mig och pratade framtid, också mmh. Jag hann plugga någon halvtimma, sen tappade jag koncentrationen (det måste vara vädret) och gick på en runda då jag handlade asgod mat påvägen hem. Gjorde en magisk sallad med gurka, sallad, lök, avokado, fetaost, citronpeppar, vattenmelon och valnötter. Vill spola tillbaka tiden till innan jag åh den haha.
 
Nu ska jag packa inför morgondagen då vi direkt efterskolan åker till en Toves sommarstuga på öland där vi ska fira valborg med alla vi älskar, kommer bli asnajs.

Om resan

 
Första dagen var riktigt najs. Jag och Tove låg på stranden i ett par timmar när de svenska killarna som vi träffat hörde av sig för att de hyrt en jeep, så vi åkte med dem upp i bergen, asfin utsikt som ni ser uppe till vänster. Sen fanns det inte så mycket att göra där så vi åkte vidare till en strand och efter att vi blev avsläppta på hotellet åt vi en sjukt god kycklingkebab! 
 

Prommis

Hade en underbar prommis på 2 timmar i solen idag med Tu efter kårmötet. Vi snackade om livet och framtiden och jag känner bara jaa ge mig framtiden.

Tillbaka till vardagen

Blev påmind idag om hur stressigt mitt liv är. Har en lista med saker jag MÅSTE göra typ NU som bland annat polistillständ till balfotograferingen och andra kårärenden, och den listan inkluderar inte ens plugget. Vågar inte ens kolla upp datumet för nationella för Matte 4.... Men men, solen skiner och jag frös inte ett dugg barbent!

Shoppingen

Tänkte att jag lika gärna kunde visa restan av shoppingen. Vi hann (orkade) bara gå i typ 5 affärer men hittade en hel del ändå!
En svart skitsnygg kjol från Angelica Blicks kollektion för BikBok! Riktigt prisvärd också.
Klänningen igen från Zara, älskar den.
Två snygga bikinis från h&m, 49 kr/delen!!! Den orange/rosa passar perfekt just nu när jag är brun!
Och till sist en vit stilren klänning till balen från Topshop, väntar lite med att visa den hehe.

Om rummet

Börjar lite smått med bilder från hotellrummet. Här lagade vi mat vissa kvällar och myste på balkongen. Vi bodde på Cleopatra Towers som låg riktigt nära stranden och personalen var supertrevlig, lite väl på och de verkade nästan kära i oss, men mycket bra service.
 
(det ser inte lika fint ut irl)
Köpte en jättefin fotlänk på marknaden som jag hade hela resan, den kostade typ 25 spänn.
Köket. Vi fick köpa diskutrustning och allt sånt själva men redskap fanns som tur var!
"Koftan" Tove har på sig har jag köpt på Lindex om ni undrar! Nu ska jag hoppa i duschen för imorgon är det skola. Shit vad int i magen jag fick av at skriva det där.

HEMMA

 
Hemma och det känns konstigt men ändå så skönt!! Resan gick bra trots att vi inte fick någon sömn och vi han med en del shopping i göteborg också, klänningen på bilden nedan köpte jag (och Tove hehe) på Zara! Har saknat mamma och har saknat soffan.
 
 

Sista dagen

Sista dagen i Turkiet. Vi har haft en helt underbar vecka med utflykter, utgångar och asgod mat. Vi har legat mest på Cleopatra beach som är asbäst och det har varit över 25 grader varje dag. Vi trodde liksom att det skulle vara för kallt i april men man kan ligga i solen max 10 min innan iallafall jag får panik av värmen. Det är mest turker ute på bargatan, och vissa är ashärliga, men vissa creepy. Vi har gjort det bästa av situationen och träffat några svenska gäng, några danskar och några norskar. Två svenska killar som vi träffade på flygplatseni Göteborg började vi hänga med redan första kvällen och har varit med dem typ varje dag också.
 
Alltså mycket sol, mycket fest, många free drinks, många jobbiga turker, mycket skratt och mycket glass. Trots ångesten över pengar och plugg så har vi haft det så jävla bra. Kommer bomba med bilder när jag kommer hem i promise.

Turkiet

Halli hallå, en snabb liten update, vi har det hur jävla bra som helst. Det är dag två och vi har redan hunnit lära känna ett par svenskar och hitta på en massa saker, nu ska vi iväg på en marknad och ikväll ska vi på buffé, ciao!!
 
 

Påväg

Tack och Hej var hemskt. Hemskt men kul. Kan inte säga detaljer då inget kan komma ut men kan säga att jag aldrig mer vill se grovsnus eller bäska droppar. Nu är jag och Tove framme i Göteborg och vi har ätit aaasgod pizza på restaurang och tagit en skön dusch. Imorgon ska vi upp vid fem och ta oss till flygplatsen wuää vi är så nervösa!!!!
 
 
 Hotellet är asnice, synd att det bara är en natt..

Stressinlägg

Vid 6 ska jag vara tillbaka vid Kagg. Sedan ska vi på inspark för kåren av förra kåren på okänd plats i tre dagar, och jag är så rädd och nervös hahaha :( Det kommer vara så jobbigt men vi i nya kåren gör det tillsammans och kommer komma varandra närmare iallafall vilket är skitkul!!! Efter det är det hem och byta väska på lördag för att sedan stressa till tågstationen mot Göteborg, och på Söndag åker jag och Tove till Turkiet(vet inte om jag kommer kunna blogga)!! PÅSKLOOOOV!!!!!!!! Mycket utropstecken i detta inlägg!!!!!
 
 

Någon gång

.. ska jag fan gå på Coachella. Tyvärr känns det dock som att det handlar mer om att visa upp sin asballa festivaloutfit som inte går att dansa i istället för musiken, det var inte speciellt många bra artister i år förutom OutKast, men snygga är dem och det skulle nog vara jävligt fett ändå.

Springtur

Har precis sprungit några varv på bästa ön ever. Så jävla gos att höra vågorna komma in mot land när man ligger helt död efteråt. Extra kul när jag snor morsans snygga träningskläder också.

Jag har officiellt hittat min framtida brudklänning

 
 

Färdig

 
Har suttit i köket och skrivit en debattartikel och det är såå skönt att vara klar. Dock har inte ångesten släppt för jag känner en sjukt stor press på just svenskan.. Vet inte hur länge jag har suttit med ont i rumpan har jag iallafall så ska dra mig ut på en liten springtur! Älskar att det är så ljust ute nu på kvällarna.

Prioriteringar

Vet inte riktigt vad som hände men min träningsmotivation är verkligen häär uppe just nu. Satt med huvudet i biologiboken och kom på att jag har fan pluggat hela jävla året. Jag orkade inte mer, jag sket i det och blev så sjukt jävla sugen på att springa. Jag sprang till Klara på 13 min (det är riktigt bra för mig!!!) och det kändes så underbart. Ångest of all kind bara släppte. Kanske får jag mitt första E imorgon på provet men kanske är lägre krav på mig själv precis vad jag behöver just nu. Känner mig stark och glad och astaggad på att bli fit!!!
Förra året vid den här tiden, vet inte var jag tappade bort rumpan jag hade???

Fler bilder

Det är helt sinnesjukt hur ful jag var igår hahahah, och ja det ska stå ful, men jag älskar det ändå. Tur att de andra bilderna bara ligger uppe i BH/GG-loggen.
 
 
Flipping the wall off på sista bilden (?) Bilder tagna av Mr. Eskång
 

Should we get married or??


Kapten Bunker

 
Hade en så jävla rolig kväll igår!! Det var bunkerfest och militärtema, stormiddag med grillat, bar och underbara människor. En kille i GG hade fixat ALLT och till och med "bartenders" i militärkläder och vi betalade med patroner som valuta hahahah. Det blir svårt att toppa tror jag..

Nike

Vilken affär köpte du skorna på i Emporia? från Emma
Jag hittade dem inne på FootLocker!
 
 

Herre vad snygga

 
Låt mig vara blondinen till vänster

13 april

Längtar tills att ryggen min blir brun, det ska tydligen vara 25-26 grader när vi kommer fram till Turkey!!
 
Packar och packar, kom på att jag knappt hinner göra det nästa vecka. Den kommer bli jävligt stressig och jag är arg på mig själv över att jag inte pluggar just nu hehe.. Men rolig kommer den bli! 

Beautypatch

Wow det här fick mig att gråta, de är så fina så fina så fina åh så mycket roligare att tycka om dig själv. 
 

Bada

Saknar att bada älskar att bada
 
Gomorron god lördag. Idag är det sol. Jag sitter och tittar på tanten på andra sidan vattnet som tar ett dopp varje morgon varje vår och hänger upp sin röda morgonrock så sött på kroken. Idag ska jag precis som igår plugga en massa men det känns okej för att ikväll äre fest hehe!!
 
 

Ida Sjöstedt

 
Vill ha den här klänningen så mycket... skulle göra vad som helst. Förutom att betala den då. Fett snygg tjej också go 98-generationen när blev ni foxy ladies?

Kapten Bunker

 
Wuhäää jag är sao taggad. På lördag är det BH/GG-fest igen med militärtema!! Vi ska vara i en riktig militärbunker  under jord och...ah ha jord på kinderna typ. Tror att det kommer bli riktigt bra helst enkelt.

Människor

Jag älskar självsäkra människor, de är så mycket roligare att vara omkring. Tu sa idag att hon kände sig fab när hon hade joggingskor och tights, jag ba visst. De som seriöst kan säga "fan vad snygg jag är" och de som inte stör sig på att höra någon annan säga det för att de också är nöjda med sig själva. Att tro att man är någon sägs ju vara fel men egentligen är det ju sant. Varför skulle man inte vara speciell liksom det låter ju skitkonstigt? Och det här med att de flesta tjejer har som tendens att säga nej istället för tack när de får en komplimang. Åååh jobbiga, säg tack du e ju asbäst. Om alla tjejer kunde bli lite mer självsäkra så kanske vi skulle slippa mer skitsnack och falskhet. Är så jävla glad att jag inte har de sakerna omkring mig i vardagen iallafall!! 
 
 
 

London

 
Saknar att gå på Londons gator och känna sig frän när engelsmän kommer fram och pratar med en, inte värsta assnygga killar dock men härligt ändå det har liksom aldrig hänt mig på stan i Sverige. Saknar att shoppa för mycket och testa allt på det billiga hotellrummet och längta till frukosten dagen efter.

Frågor och svar

Har fått några enskilda frågor som jag tänkte svara på innan jag somnar. I vilket program redigerar du dina videos? :) undrar Anonym. Jag använder mig av iMovie som finns i alla Macdatorer. Det är ganska enkelt när man kommit in i det och det finns inte så många komplicerade funktioner men det passar för mig!
 
Vilka ögonskuggor/eyeliner är det du använder? Skulle bli jätteglad om du svarade! :) super fint förresten. Undrar Anonym
Tack vad glad jag blir! Den skimriga ögonskuggan jag använder är Old Gold från Make Up Store och den mörkare kommer ifrån en ASBRA palett från Kanebo som finns här, lite jävla dyrt dock. Eyelinern är en vanlig dipliner från H&M.
 
Hejsan! När ska ni åka och varifrån åker ni? Ha det så kul :D Undrar en till anonym.
Lite smådumt att svara exakta datum när det är anonymt, men vi kommer att åka på påsklovet ifrån Göteborg, så vi hinner med en kväll i Sverigest härligaste stad också! Tack det ska vi! 
 
Vad och vart dansar du Fanny?:) Undrar anonym.
Jag dansar street dance på dansinstitutet i Kalmar, MEN har knappt hunnit med det alls denna terminen. Det gör mig fett ledsen att jag missar så många lektioner pga allt plugg hela tiden, så nu lär de ju ha hunnit lära sig en helt ny koreografi där borta..

Snart så

Turkiet börjar närma sig (!!!) och jag och Tove skrev en lååång packningslista idag på matten, ser ut som att vi ska på språkresa i en månad typ. Dessutom har vi alldeles för lite varma kläder med oss heheh. Kom på att vi faktiskt åker nästa vecka och innan det är det fullspäckat med för det första plugg, Irmas födelsedag och Insparken för nya kåren (vi) wääh är så nervös, men det går nog bra det med..
 
 
 

Onsdag

Har hunnit med en jävla massa saker idag. Efter skolan fikade jag med Klaria, Maria, Simpa och Ossian innan ett möte med kåren. Sedan pluggade jag lite biologi och spelade spel med mina föräldrar, hade inte lust med att slösa bort tid framför datorn (vem är jag?) Sedan när jag skulle ut och gå så ville de ta bilder på mig, vet inte varför men är man linslus så är man. Att gå tog för lång tid så jag sprang till Klara istället (i regnet, kände mig så frän) för popcorn-och-filmmys. Aah härliga dag. 
 
 

A-Z

 
Wäääh älskar det här. Favvisar är krump, rumba och turf feinz (??)

Ledig dag

Har haft en "ledig" dag i dag. Om skolledningen menar "ledig" med utvecklingssamtal och 2 h fysikprov på morgonen. Klagar inte dock, satte A-frågan så det känns grymt!! Är dessutom färdig med en historiauppgift som tog 7h sammanlagt, så nu ska jag bara mysa mysa my-ysa. 
 
Gillar fysik ändå. Nu vet jag liksom exakt vad det här är.
 

Saknar lätta sommarkläder

 

Två saker jag saknar

Att äta ute och syrran

What-if's

 

Ännu ett ytligt inlägg

Nya favvoklänning. Har aldeles för många klänningar, men vafan det är två plagg i ett liksom. Tänker mig asbruna ben och vita skor. Hundra spänn på H&M.

Plunge dress

Älskar denna urringningen på klänningar, beställde precis hem en vanilg svart från Missguided som jag ska ha i turkiet!!!!

Gamla filmer

Hemkommen från jobbet och ska precis äta lax aah. Älskar att äta när man är riktigt jävla hungrig. Imorgon ska jag upp tidigt för att skriva Högskoleprov från 8 till 16 (med raster). Har inte pluggat och struntar i resultatet då jag gör det mest för att träna men är ganska taggad ändå!! Känner mig ganska säker i engelska- och mattedelen men tvekar på svenskan... Har sämst ordkunskap... Nu ska jag kolla på en gammal film, mysfaktor mmh. Älskar filmer som The Breakfast Club, Dirty Dancing (absoluta favvo) och Pretty Woman.
 
 

Dröm

Det har varit en låång och tuff dag. Som alla dagar. Har inte kommit hem från skolan före 8 någon dag denna veckan. Imorse var vi i simhallen och fick testa på att dyka med riktig dykutrustning. Även fast det inte fanns något att se så flög tiden iväg, jag måste ha varit en firre i mitt förra liv. Älskar att vara i vatten så så mycket och önskar att det fanns en filmkategori som hette typ filmerdärdedykeriturkostvattenochletarskatter för jag älskar även filmer som Into the Blue och Fools Gold. Att vara dykarcoach utomlands måste ju typ vara det bästa sommarjobbet. Dröm.
 
 

Rött

Hittade en selfie i mobilen (Nääääee skämtar du??) Tänkte bara säga god bless rött läppstift, funkar alltid.

Bikinis

Bikini är typ det roligase jag vet att shoppa och jag blir lika trött på typ H&M och BikBoks utbud varje jävla år (jag vet att det bara är april). Då finns det hemsidor med asnice bikinis, Monday Swimwear, Amore and Sorvete och Pilyq!!! Nackdelen är väl bara att underdelar från utländska sidor visar hela rumpan.. Märkte att jag typ tappat bort en massa bikinis när jag skulle packa till Turkiet så hoppas att jag hittar någon söt där nere! 

Bråvalla the Movie

ÄNTLIGEN är min Bråvalla-film färdig! Blev en massa strul och fick göra om i sista minuten men jag orkar inte lägga mer tid på det här nu, hoppas att några av er kan bli taggade!!
 
Btw så var det någon som undrade hur man får in alkohol på festivalområdet. Förra året var det ganska lungt om man gick förbi då det inte var så mycket folk, men vi hade en 20åring med oss som Tove kände som hjälpte oss med det. Det kan ju vara nya regler i år men sånt löser sig alltid.
 
 

1 April

Har lurat en hel drös idag att jag har piercat septum, till och med mina närmsta vänner höhöh. Både positiv och negativ respons! För att citera Ossian "Jag gillar inte principen, men jag stödjer dig" haha, men lite sugen är jag fortfarande ändå.

RSS 2.0