Seg

Fredag fredag fredag. Kaggfest ikväll, lär ju bli gott. Enda problemet är väl att jag är så satans jävla trött. Ska ta mig en tupplur och vaknar väl när tussan kommer hit. Önskar bara att man kunde trycka på en knapp och vips bli såhär sminkad och ha värsta snygga frillan, men det får vänta till framtiden.
 
 

Angelica Blick för BikBok

Bilder tagna här
 
Wäääh älskar hela outfiten i mitten och den blåmönstrade jackan hit med stålarna någon!!
 

Så mycket kläder så lite pengar

 

Meningen med livet

Jag har blivit ganska säker på vad meningen med livet är nu. Det måste vara att ha kompisar. Tänk er en jävligt tung dag i skolan typ, och så tänker ni er den utan kompisar. Fy helvete. Jag älskar mina kompisar så det gör ont och jag känner mig så jävla hemma med dem. Därmed gråter jag en hel del också med tanke på att jag inte kommer kunna vara med alla dem varje dag i hela mitt liv. De är så bäst så jag dör och jag är så jävla tacksam över att det just är äkta vänskap, vilket man kanske tar förgivet men det är nog ändå ganska sällsynt. 
 
 
 
Det roliga är att de är så olika och jag älskar dem för så sjukt olika saker. Jag älskar att Klara ser vänner som så värdefulla då det inte är en snack om saken om man ringer henne och är ledsen, då kommer hon bara. Och så alla hennes personliga presenter på födelsedagar. Jag älskar hennes diadem. Jag älskar att Maria ser livet som en stor najs buffé och berättar om händelser eller planer med hela kroppen och ansiktsuttryck som om de vore delikatesser på hennes meny. Vi har gått igenom så sjukt mycket och hon är liksom min vardag.
 
 
 
 
Jag älskar att jag inte kan komma på något i hela världen som jag inte skulle kunna prata om med Tu. Alltså inte något. Älskar även att hon är så peppande när det gäller allt, hon får mig typ att känna mig som Beyoncé varje dag och vi har så jävla kul ihop. Jag älskar Ebba för att hon bryr sig. Hon bryr sig om andra, om miljön och om vad som är rätt och fel. Jag känner mig så satans trygg med henne. Jag vet liksom att det alltid är vi. JAg älskar hennes humor.
 
 
Jag älskar Sedina för att hon inte tar någon skit och är så säker på hennes principer och aldrig skulle falla för grupptryck. Och när hon tycker något är roligt då är det jävligt roligt och det ser ut som att hon ska kvävas av sitt efget skratt. Jag älskar Toves glädje"woho"s när hon har något nytt och berätta och att hon alltid försöker para ihop oss med hennes äldre rugbykillar. Hon är nog den mest positiva jag känner och jag älskar henne för det. Det är henne man berättar saker som man känner sig dum för hon dömer aldrig.
 
 
Jag älskar Alva för att hon är så orädd och inte ser några hinder i framtiden och att det alltid blir äventyr med henne. Att hennes mest använda fraser är "Varför inte det blir kul?" och "Det löser sig".  Jag älskar Irma för att hon är så jävla skön. Hon kunde inte bry sig mindre om vad andra tycker och kan skriva på twitter att hon är kåt. Hon är så jävla avslappnad och har sån vidrig humor och jag avgudar henne för det. Jag älskar Matilda för att vi kan sitta och sjunga fult och aldrig sluta tycka att det är askul. Jag kan öppna upp för henne och man känner sig liksom uppskattad av henne. Jag har haft så sjukt kul med henne men när jag tänker efter så är det oftast när vi bara ligger i soffan.
 
 
Jag älskar Annika så att jag nästan börjar gråta. Hon bryr sig så jävla mycket om hennes vänner och vi är så satans lika. Hon har bäst humor och bäst medkänsla och tänker inte åka hem från skolgården förrän hon har löst alla mina skitproblem, som jag inte själv orkar tänka på, fast hon egentligen har tusen andra saker att göra. Värsta livsnjutaren också.
 
Oj, det här blev ett långt inlägg, men vafan bästa är dem.

Låång dag

 
Tog bilderna i morse för jag hade sovmorgon. Vid tio började jag och runt 4 var det byte till jobb så har knappt hunnit andas förrän nu när jag är hemkommen. Hungrig men för lat. Har också bokrecension imorgon på en bok som jag inte har hunnit läsa än. Oj juste, sa jag att boken var på spanska?? Herrejesus. Tänker kolla på top model ändå så det så, Godnatt.
 
 

För ungefär 365 dagar sedan

För ungefär exakt ett år sedan var jag 1. I Mexico på världens näst finaste strand (enligt någon lista, åsikter kan ju variera men jag håller iallafall med den som har skrivit den listan.) 2. Så brun 4. Så långhårig 5. Tillsammans med hela familjen, brorsan, alla kusiner och viktigast av allt, mormor. Men det känns ganska jävligt bra nu ändå, behöver bara liite lite mer sol.
 
Där har vi näsringen som jag snackade om, min coola kusin Carro till vänster och brorsan till höger.

Rolig fråga

 
ghHkKL on Make A Gif, Animated GifsthujSf on Make A Gif, Animated Gifs
 
 Jo absolut ska jag göra det!! Det tar lite längre tid dock och vill äta rostade mackor at the moment men jag ska komma ihåg det!!!
 

Bride?? Skoja

 
Älskar att gå omkring i mammas brudklänning hemma för att den är så så så vacker. Har verkligen en grej för bröllopsklänningar. Gick fram till henne en gång när jag hade den på mig och trodde jag skulle mötas av en rörd blick och "Oj vad fin du är i min brudklänning " osv, men istället sa hon "Oj vad har du hittat den gamla, ser du hur mycket vin jag har spillt på släpet haha?" Men äsch den är fortfarande så så vacker.

Minnen från ettan

 
Ettan var verkligen ett najs år. Allt var så nytt och lättsamt.
 
Bild 1 Vi var så sjukt lökiga efter en idrottslektion och åkte till varvet för att ta ett dopp.
Bild 2 Tvåorna hade inspark för oss ettor, läs söp ner oss, och här vinner jag (stolt haha) en ölhävartävling.
Bild 3 Myskväll i Pelles vardagsrum, saknar dem. Kom hem pelle.
Bild 4 Det var kanelbullens dag så vi stack till maxi och köpte både bullar och en halvliter mjölk, men när vi kom tillbaka var matsalen öppen och bjöd på just det heh.
Bild 5 Jag, Irma, Tu och Sedina gjorde svinäckliga Jelloshots till första klassfesten.
Bild 6 Jag fick mitt första A i fysiken.
Bild 7 En av de första BH/GG-festerna, buss till smedby är lite av en standard.

Näsring

 
Har aldrig förut tyckt att det är snyggt med näsring men nu, säkert bara för att min brorsa har skaffat det, så tycker jag det helt plötsligt. Tänk den till höger när man är lite brun och glad, men jag hade nog inte passat i det. Synd att jag inte är en sån tonåring som är arg på sina föräldrar för då hade jag gjort det direkt.

Hemma

Hemma och hel efter en vecka i Idre. Shit vad snabbt det har gått och vad mysigt vi har haft det, är så glad att jag kunde följa med så spontant. Kan inte vänta till på måndag dock då jag får träffa tjejerna i klassen!!!!!!!! Längesen jag var ifrån dem så länge. På vägen hem tittade jag och Alva på en sao mysig film (har dock sett den förut, men jag har ju typ sett alla). The First Time heter den, som en highschoolfilm fast realistisk.
 
Nu ska jag kolla på senaste på avsnittet av min favvoserie Girls innan han kommer hit. Love life ;)))
 
 

Sommarlov

 
Bilder - egna och tagna från tumblr
 
Min sommarlängtan börjar krypa fram på mig men än så länge är jag inte desperat. Ganska ovanligt för mig egentligen, vill helt enkelt inte att tvåan skall ta slut just för att jag är så äckligt nöjd med läget. Däremot vet jag att mitt sista sommarlov kommer bli jävligt bra, eftersom på något sätt blir varje sommar bättre än förra och förra var fantastisk. Den var helt fullproppad med resor och äventyr, hann vara mycket med familjen eftersom jag åkte till mitt andra hem på Öland så fort jag var ledig från jobbet. Göteborg, festival, Karlskrona, Timbuktu, Oskar Linnros, Avicii, Sommaromans med halva Sverige i distans, charterresa, springturer. Hemmafester. Köpingsvik strand, bad på varvsholmen med David och Per innan han åkte iväg. Underbar avskedsfest för honom btw där jag höll tal som jag skrivit på jobbet. Som jag jobbade. Tror det är viktigt för att uppskatta den lediga tiden, och för att man fick pengar såklart och kunde åka på allt. Fan vad jag älskar allt sånt där. Dock var det mycket lip då min bror inte var hemma och ångest av andra skäl, tack och lov kortvarig.
 
Jag vet dock att det kommer bli en annorlunda sommar i år. Två av mina allra närmsta vänner flyttar utomlands i ett år, ska stalka dem båda tills de åker. Ska även försöka kolla mindre på filmer och serier och typ bygga en träkoja eller lära mig dyka (? :P) vid de tillfällena istället. Jag ska äta mer poppcorn med Annika och åka mer inlines med Klara. Ska träna mer och shoppa mindre. Jag ska åka till Köpenhamn mer ofta med Alva och ha med Ebba längre i stugan. Ska ha större camp och roligare kläder på bråvalla, där kan man ju typ låtsas vara hippie. Och kyssas är ju en av mina favoritsaker att göra, speciellt på sommaren. Ska antingen kyssa en speciell kille tusen gånger eller tusen olika killar, det kan jag ju inte riktigt veta vid nuläget men hoppas på det första alternativet. Jag kommer garanterat träffa Tu mer då hennes familj har köpt sommarstuga nära min!!! Ta fler kvällsdopp i det småkalla, men isåfall bara för Matildas skull. Ska hoppa från klippan på Nissi Beach i Cypern fler gånger än en och packa ner en festkamera denna gången. Det bästa är att jag ska ha med mig alla mina underbara vänner på dessa saker (jag kommer troligen va med dem hemma hela tiden också även om vi bara typ ligger på gården och drar gräs). Ska lära mig hjula och vill testa tennis. Kanske borde skriva dagbok, kan vara kul att läsa om 20 år. Ska göra allt jag vill och mer än det, för det är ju trots allt sista sommarlovet.

Khloé Kardashian

Brukar slökolla på Keeping Up With The Kardashians, tro mig det är bra, och måste säga att Khloé är min favvis. Hon är mer avslappnad än de andra och jag älskar hennes kommentarer. Hoppas hon läser detta. Hej Khloé.
 
 
 

De senaste dagarna

 
Här har ni några bilder från de senaste dagarna. Vi har kört upp och ner hela dagarna, ändå tycker jag att den varma chokladen är dagens höjdpunkt haha men så har det alltid varit. Kanske är för att jag är så ostadig på skidorna, är nämligen bättre på snowboard. I wish, bara kände hur coola snowboardtjejerna kände sig vid liften, jag menar, keps bak och fram istället för hjälm. Förresten är det nog jävligt sällsynt att känna sig cool på skidsemestern, har aldrig känt mig såhär muppig i hela mitt liv förut (bl.a. tack vare turtlesdräkten till ryggskydd) men jag gillare. Peace.

Sommarbilder från Alvas dator

 

Tsatsiki

En god middag och lite bastu senare ligger vi här i sängen igen. Vi har haft Tsatsiki-maraton, om man nu kan kalla två filmer för maraton. Kommer aldrig tröttna på de filmerna, han är så sjukt söt i den första också. Alla barn är fan söta, speciellt till sättet, de säger liksom precis vad de tycker utan att tänka på om det är rätt eller fel. En liten pojke i den här stugan la bästa kommentaren vid middagen, majoriteten här är nämligen vegetarianer och när han fick frågan om han också var vegeterian svarade han bara "Jag?! Nej jag ÄLSKAR kött!!"
 

I Idre med Alva

Hej, jag lever. Inte länge till dock. Är nämligen på skidsemester i Fjällen med Alvas och en massa andra familjer! Det blevväldigt spontant och bestämde mig för att åka med för bara et par dagar sedan, är ingen skidtjej direkt men det enda jag behövde betala var liftkort så det kändes fett värt. Stugan ligger längst upp på en kulle med utsikt över Norska skogen och snötäckta träd, myspys.
 
 
(Bild lånad, för lat för att hämta kamerasladden)
 

Grattis storebror 20 år


Alla hjärtans dag i förväg

Igår höll BH/GG i en alla hjärtans dag-fest, alla medlemmar fick ta med varsin date och temat var rött och kärlek. Skitrolig kväll verkligen, älskar bh och gg so much kommer gråta när alla treor slutar i sommar. Men som sagt riktigt lyckad med kväll med min date och alla andra följt av mysig morgon med nybakade kanelbullar i sängen. (Följt av 7,5h matteplugg med Tu hahaha so sad)

Mellis

Kollade tillbaka i arkivet från festival och bara älskar att jag körde lite knäckebröd och billigt vin som mellanmål.

Dat fjäderjacka

 

Freitag

Min dator är tillbaka och alla mina filer är kvar. Fredag på det med, mums. Ikväll ska min allra bästa kompis ebba firas för att hon fyllt arton!!!!!!!!! Hon ska få bästa kvällen ever. Sitter just nu och får frillan fixad av Annika som en jävla kändis när vi båda egenligen borde plugga.
 
Håröm tjej

Bråvalla 2014 bokat och klart japp


Hestra

(vetifan vad som hände med kvalitén)
 
Hestra. Gick ganska snabbt men hände egentligen ganska mycket. Olyckor och snöbollsattacker, men vi lever. För att inte tala om dagens bandsäpp inför bråvalla!!!!! Kanye West?!??!!?! och Lana Del Ray!!!!? Dessutom är bussresan fram och tillbaka typ det roligaste enligt mig, så bra dag trots alla ofrivilliga störtlopp i skidbacken.

Några bilder från de senaste dagarna

Måndag, enda dagen då jag pallar fixa mig innan skolan.
Vardagsguld med en fantastisk person
Äcklig men vacker början på februari
 

Old Gold

 
Sommarkvällar på varvet, tjuv och polis alla 7, och nu är det bara jag kvar. 

Söndagsmoothie

 
God kväll god kväll, just gjort en himmelsk smoothie endast på yoghurt, hallon och blåbär. Känns konstigt att säga men jag vill typ att klockan ska vara mer, behöver verkligen sömn efter den här helgen. Imorgon börjar ny vecka som bland annat innehåller skidresa med skolan vilket jag verkligen inte vill egentligen hahah ååh jag kan ju inte ens åka. Men men, Vi är ju iallafall lediga dagen efter. Ser fram emot tills det blir lugnt med plugget, till BH/GG-festen och till Alla ♥ Dag.

En fråga

Hur får du ett sånt fint naturligt hårfall?? Jätte fin blogg förresten! från Maja
 
 
Tack som fan! Här har jag bara sovit med en bulle, det brukar bli ganska najs då men varar tyvärr bara i fem min.. Men om man kör med hårspray eller saltvattenspray ska det nog funka! Sen kan det inte vara vilket bulle som helst för då kan håret få någon skitkonstig form utan jag brukar göra exakt såhär:
 
 
 

Helgmorgon

 
Kan vara bland den bästa tiden i veckan, om man är utvilad förstås.. Igår åkte jag till fina Sara som fyller 18 år (!!!) och firade henne vilket var skittrevligt. Själv var jag inte 18 dock utan åkte sen vidare till  en klassfest (more like naturfest med 4 klasser) i en fet villa mitt ute i ingenstans. Intressant kväll minst sagt och dansade skitmycket, mest med Annika och Alle, touché.
 

RSS 2.0