"tropisk värme"

Vaknade upp i sommarstugan av mammas röst "Kom ut det är TROPISK VÄRME ute" Självklart visste jag att hon överdrev för det gör hon alltid, men fint väder är det iallafall! Jag och Alva åkte hit med famlijen igår eftermiddag och gjorde inte ett skit. Låg i sängen, tog långpromenad förbi stranden och åt grillat med släkten. Fläskytterfilé, oxfilé, grillade majskolvar, sallad, sparris, champinjoner, nypotatis och Yvonnes hemmagjorda mangochutney. Jordgubbstårta på det. Det är verkligen sommarmiddag för mig.
 
Alva åkte hem tidigt och jag har inte hunnit gå ut än, har plågat mig själv med en biologilabbrapport i några timmar så nu ska jag fan ut och ta ett dopp. Hoppas ni har en fin lördag ♥
 

Barcelona

 
Någon gång i mitt liv ska jag bo i Barcelona. Lätt.

Svar

Hur långt springer du varje gång? Jag orkar knappt inte springa 2 km ens och därför får jag ingen motivation till att fortsätta. Det känns lixom ovärt att springa så kort för det gör ingen skillnad känns det som.. Från anonym
 
Asså ska jag vara ärlig så har jag inte koll, men jag vet att jag absolut max springer 5 km! Det brukar variera mellan 2 och 4 kanske. Men känner bara att ingen träning är dålig träning, det är klart det gör skillnad. Om du springer 2 km tre gånger i veckan så har du ju sprungit 6 km, och ganska snart kommer du känna skillnad och det går lättare varje gång. Lägg upp ett schema och stick ut även när du inte är sugen, det är det som räknas!
 
 
 
Ett annat tips, om min motivation verkligen har hit rock bottom så köper jag något nytt träningsplagg heheh.
 
 

De senaste kvällarna

De fina blommorna jag köpte till alva!!
Alva öppnar paket på tjejmiddagen! Av mig, ebba, klara, maria och matilda fick hon en fin svart clutch från Michael Kors som hon hade önskat sig! 
Igårkväll åt hela familjen på Gröna stugan, fräls för plankstek. Efter det åkte jag och tjejerna ut till heliga smedby. Nya chokladsektionen hade fest och hade väldigt låga förväntningar men hade riktigt kul, ja ni ser ju haha!..
 

Finis 18

 
Nu har även Alva fyllt arton!! Glömde hennes födelsedag (trodde att hon fyllde år dagen efter) haha så åkte direkt till blomsterkrysset och satte ihop en fin bukett och cyklade till Alva. Kom fram svettig som fan och tre minuter senare står jag i alvas svarta klänning med ett champagneglas i handen haha! Hon hade födelsedagsmiddag med släkten så blev bjuden på världens godaste mat!! Kvällen efter var det tjejmiddag hos henne + förfest med alla nära och kära, literally perf.
 
 

En fråga

Hej! Jag och ett gäng kompisar ska åka till bråvalla i sommar, vi är alla 17år och har börjat undra över fall de kommer ta våran dricka? Har hört att alla väskor visiteras på saker man inte får ha med sig men har aldrig hört talas om att någon har blivit av med drickan… Hur gjorde ni när ni åkte? Hur gjorde ni även med mat? Åkte ni in och handla någon gång eller vad hade ni med er? :) Kram! från Caroline
 
Tjena Carro! Risken att de skulle ta er dricka är väldigt liten, de gick inte igenom alla väskor förra året iallafall, det skulle vara typ 60 000 väskor... Det är väl om något verkar misstänksamt eller så men det finns knappt några kontrollanter på campingområdet heller! Vi åkte med en kille som var 20+ som bar in det mesta men även jag kunde gå igenom utan problem. Mat hade vi med oss, men bara typ knäckebröd, chips riskakor och sådans som kan bli varmt! Att åka och handla när man är där skulle vara väldigt bökigt så det är intget att rekommendera. Om jag ska vara ärlig så åt vi typ inget ändå haha, man hinner inte, men det finns matstånd där med massa att välja mellan. Pizza, kinamat, langos osv. Ganska billigt också. Fan vad kul att ni ska åka, själv är jag helt kär i den festivalen!!!! 
 
 

De senaste dagarna

Bästa är väl att jag har börjat springa som fan. Har sprungit 8 dagar i rad nu, och det går bara lättare och lättare. Brorsan är hemma, hela familjen är hemma. Egentligen skulle mor och han åka och vandra i Italien, men han vart sjuk.. Så ikväll ska vi på bio allihopa! Har även pluggat som en sate, men det gör jag ju alltid, och hållt på med en jävla massa kårarbete. Vi hade tre evenemang förra veckan och några möten här och var. Ge mig lov.

Byron bay

Skypade lite med Per i morse som är i Australien på utbytesår. Han berättade något om Byron Bay och jag ba "vafan är de?" Och han berättade att det är precis vad man förknippar med Australien. Strand, surfare och avslappnade människor. Den svartvita bilden är från Byron Bay festival, jag skulle säga att det mer ser ut som paradiset. Kände direkt att jag måste åka dit, men jag har ju redan planer på Australien hehe...

Den sista sittningen

Här kommer några bilder från sektionssittningen i lördags! Och det var verkligen en sittning för min del, hann inte ens till dansgolvet innan kvällen var slut, satt med så trevliga människor så att tiden sprang förbi. Sista riktiga kaggfesten, men nästa vecka på tisdag eller något så har vi den årliga (har hänt bara ett eller två år innan haha) kullfesten. Det är när BH/GG har en sista mysfest på en hemlig kulle där de nya medlemmarna i GG är med för första gången och de nya ordförandena bestäms! Lär ju bli mysest. 

Calvin Klein

 
Ser de här underlkläderna från ck överallt nu och de ser så jäkla mysiga ut. Ge ma. Skulle springa runt med dem hela dagarna hemma.

Några svar

Hej, vart jobbar du någonstans? Superfin blogg! :) från Hanna

Hej, tack vad glad jag blir! Jag jobbar på Maggaplan, en liten mataffär, Guldfågeln Arena i kiosk och som Content Writer på MediaAnalys (har inte skrivit något på länge dock). MEN jag ska jobba på Sinus, en restaurang på stranden i Köpingsvik, i sommar! :)
 
Hur fick ni er resa så billig till Turkiet? :) från Ella
 
Vi surfade bara runt lite och hittade ett bolag som heter detur som specialiserade sig just på resor till turkiet. Sedan var det sista minuten och när vi hittade en billig resa så råkade jag faktiskt boka utan att jag tänkte på det. Skulle testa om jag hade pengar på kortet haha!
 
Hej! Jag är bjuden på en student detta året & undrar om du kan länka 10 förslag på klänningar man kan ha ?:)) från Ellen
 
Jo visst kan jag det!! Fan vad kul med studentskiva, själv ska jag också gå på ett gäng skivor och känner att somrig klänning är ett måste. På studentskiva vill man vara snygg och sommarfräsch men ändå inte för utmanad så att man inte skrämmer bort de äldre hehe... 
 
En fett söt sommartopp som man kan ha till en fin kjol. Billig också, ni hittar den här.
Enkel, snygg, passar till typ alla tillfällen. Länk här.
Den här var ju helt underbar. Ska typ beställa. Länk.
Lite dyrare, men ack så underbar. Ni hittar den här.
Hahah nej jag skojar bara. Hade gärna tipsat om fler men jag måste gå tillbaka till plugget nu!
 

24 maj

Lördag förmiddag mmh. Fick hoppa in sista minuten igår och jobba vilket ställde till med kaos i mitt stressade liv. Allt min hjärna går på är syror, baser och jämviktskonstanter. MEN efter plugget kommer solsken, ganska tidigt i eftermiddag ska vi i kåren börja fixa inför sektionssittningen som jag är stört taggad på!! Läste nyss igenom uppdragen som vi ska ge ut ikväll hahaha det är så roligt så jag dör tex "Häll över din slatt i någons glas. Säg ingenting. Drick ur glaset. Var stel" eller typ " Fråga Jocke hur många gånger han/hon har gjort de, om han inte förstår bli nervös och börja snacka datorspel." Kommer ihåg förra sittningen, när jag inte hade läst de här, att jag tyckte att vissa sa/gjorde fett konstiga saker under kvällen. Nu vet jag varför. 
 
Btw var det någon anonym som undrade med det "äventyr" jag och Annika åkte på i fredags! Vi fick en idé på lunchrasten om att åka till Köpenhamn över kvällen, och två timmar senare satt vi på tåget. Det enda vi hade i väskan var matteplugg till tåget, pengar och pass. Vi var framme vid 6 och åt pizza, hittade en guld värd park vid hamnen och gick sedan ut. Runt 4 såg vi soluppgången och efter att ha tagit en ofrivillig omväg på två timmar så kom vi lagom fram till stationen som tog oss hem till Kalmar igen klockan 7 på morgonen. Riktigt värd resa med riktigt värd tjej. Fan vad kul Köpenhamn är.
 
 

Nöjd och belåten

 
Lägger mig nöjd, utan att tvätta bort sminket. Ikväll har det varit pubrunda för avgångseleverna och vi i kåren var med och "hjälpte till" med andra ord var med på pubrundan, dock fick vi inte komma in på slutdestinationen, men det är treornas kväll och fan vad kul det var att se dem så jävla lyckliga. Älskar stämningen och älskar mina vänner, vill typ inte att de ska ta studenten än. Nu taggar jag pluggkväll imorgon och sektionssittning på lördag!!

Fri

 
 
Scrollade på tumblr och denna bilden fick mig att stanna. Blev så geniunt avundsjuk på den här tjejen. Vet inte vad hon gör men hon ser ut att ha en asnice kväll och det ser lagom varmt ut och husen är så fina och jag vill också ha en sån där tygbit att fladdra med. Friaste bilden idag.

21 maj

Lär ju ha haft bäst dag. Gick upp och sprang 20 min på min sovmorgon och åt frulle på bryggan. Gjorde lite fysik och kemi-labbar i skolan och åkte hem till klara efter det med några gurls. Kemiplugg i solen med vindruvor. Efter det åkte jag hem, pluggade mer, åt min favoritmat enchiladas med mor och far, och åkte till syrran. Syrran AKA tjejen med guldgarderoben. Fick låna några klänningar får att ha något att ha på lördag på sektionsittningen hehehe.
 
Efter det pluggade jag lite mer och sprang igen 20 min och denna gången gick det mycket mycket bättre! Blev så stolt naw. Imorgon äre ny dag och är typ taggad på att gå upp. Shit vad det märks att jag bara bloggar när jag är som lyckligast.
 
 

Min dag

 
 
Dagen startade stabilt med 4,5 h matteprov. No comment. Hade träningskläder så efter det sprang jag och Tu hem till mig och solade. Åt mina älskade svenska jordgubbar för första gången i år. Efter det åkte jag till stan och köpte en mask inför kårens Masquerade ball till sektionssittning på lördag!!! Bara längtar till vi sitter där och sjunger alla kagg-ramsor till asgod mat och halvgott vin.
 
Efter det var det raka vägen tillbaka till skolan där vi hade filmvisning för filmen av rugbymatchen i höstas och jag bidrog väl inte till mycket mer än att äta popcorn, men mysigt var det med. Märks på mig att det var soligt idag. Kramisar.
 

Kvällens tre vackra

 

Taggar

Bilder tagna från tumblr och Bråvallafestivalens facebooksida
 
Det är galet vad jag har börjat längta till Bråvalla den senaste tiden.... Det är nästa månad liksom. Vill typ redan börja packa. Det kommer bli så sjukt jävla underbart. Vill ha lätta kläder, somersby och live musik!!!!!!!!!!

God söndag

Är riktigt slut i hjärnan. Vet inte ens vad jag ska tänka på efter 9h matteräknande. Helgen blev inte alls som jag hade trott (plugg varje dag och sova tidigt). Hann med äventyr med Annika. Hann umgås med släkt en heldag på öland med sommarvärme. Hann se både soluppgång och solnedgång i lördags och hann till och med träffa kärleken igår. Ändå ligger jag inte alls efter i min pluggplanering tack vara idag. Bästa helgen på länge.
 
 
 

Terapi

 
 
Var ute och sprang efter jag kom hem från skolan runt 9 och det var så jäkla skönt. La mig på bryggan efter och bara njöt. Älskar mitt kvarter när det håller på att bli sommar för värmen reagerar med något i asfalten på vår gata vilket ger en speciell lukt och varje vår kommer jag på att Juste, det är så min gata luktar på sommaren. Vet inte varför, har inte kännt samma lukt någon annan stans men jag älskar den. Den luktar kvällsdopp typ. 

Förra helgen

 
Underbart, men känner jävlar vad skönt det ska bli med en helg utan fest. Pappa ringde och sa att poolen är uppvärmd så vi ska åka dit i helgen så ska jag motionssimma lite och få tid för matteplugg och grillat.

Lite lip på kvällskvisten

 

Längtar

Har inte hängt här asmycket senaste veckan men blir så glad när jag ser att statistiken hålls uppe ändå, puss.
 
Är så jävla stolt. Har lyckats jobba igenom 37 sidor i matteboken på 3 dagar (text och uppgifter, en sida uppgifter tar lite mer än en timme) Det är ungefär så det kommer se ut varje dag tills på tisdag då jag byter till kemi. Är så nervös och gråtfärdig dygnet runt. Det är bara några veckor kvar jag vet, men det är dessa sista saker som spelar så sjukt stor roll och det känns som att jag bara trycks neråt av tyngden på axlarna. Jag orkar inte mer, önskar att jag bara kunde ge upp.
 
Som tur är har jag mycket roligt att se fram emot i vår: Pubrundan, sektionssittning med temat "Masquerade ball" (som i Gossip Girl hihi) som vi gick ut med idag, balen, extasen osv. Och snart är det fan dags för skolavslutning, studentveckan, midsommar, nytt spännande jobb, bråvalla, världens bästa sommar etc etc. Fan vad jag längtar, för jag vet att jag kommer bli så jävla glad igen.
 

stress

Hinner knappt andas, kommer typ plugga varenda lediga timme till sommarlovet, men tänkte bjuda på några sista bilder från Turkiet. Tyckte det såg så tomt ut här på bloggen.
 
 

Helgen som gått

 
Nämen hallå. Helgen har gått så sjukt snabbt och det här är första gången jag hunnit sätta mig ner och typ ta fram datorn. Annika hade 18-årsfest i fredags som var så idyllisk och underbar. Hade en efterlängtad sleepover med Alva och åkte dagen efter till jobbet och efter det direkt till Tu för förfest med BH för att senare inta antikens tid och Smedby HL för sista GG-festen. So sad. Kan inte fatta hur snabbt året har gått. Jag hade iallafall riktigt jävla kul och fick sova ut för en gångs skull. Bilder kommer.

Tre ynka dagar

 
 
Tre ynka dagar tills brorsan kommer hem. Han stannar även i tre ynka dagar dock men ändå.

Helgen

Här sitter jag i röda läppar i sängen och bara väntar på att det ska bli helg. Varför inte gå och lägga sig då liksom? Imorgon är det först kårarbete efter skolan följt av födelsedagsmiddag hos Annika med favoritpersoner och efter det en hederlig och efterlängtad jävla hemmafest. Är otroligt taggad. På lördag ska jag jobba och sedan ut mot smedby för förfest med älskade BH-sektionen följt av temafest. GG fixar som vanligt. Ska på något sätt lyckas förvandla mig själv till en grekisk gudinna, kan väl inte vara så svårt, nu ska jag kolla på en film. Puss.

I been drinkin' watermelon

Finns inget skönare än att lägga sig astrött. Därför hoppade jag upp ur sängen och sprang intervaller. Blev helt jävla slut. Tog en kall dusch och skar (omg jag skrev skärde först) upp vattenmelon, tror jag har ätit totalt 3 st hela de senaste dagarna. Tror jag har ätit totalt 300 i mitt liv. Bästa dillen ever.
 
 

Deep house

 

Your Ears Will Thank You ~ Pt. 10 from Good Music Inc. on 8tracks Radio.

 
Underbar spellista så varför inte dela med sig.
 

Tussan

 
Sitter på resurs med denna party princess och har skrivit klart en labbrapport om titrering av blybromid, inte lika party. Men i helgen blir det bättre, fest fredag lördag och Tu är som en liten skrikig fågel i mitt öra. Känner ingen så tagg som henne typ. Bara längtar till fredag, men det går snabbt.
 
Btw jag fick en fråga om man kan söka till BH-sektionen till hösten även om man går i tvåan! Självklart kan man det, vi tar in flest tvåor och sen några ettor och treor, så det spelar ingen roll hur gammal man är! Sök sök sök :D

Mammamys

Måndag igen, kårmöte igen. Kom hem vid 8-snåret till lax och broccoli, min favoriträtt just nu, om vi ska snacka nyttig mat då. Såg att morsan saknade farsan som är borta ett par veckor så ska nu ta med henne på bio (kan man skriva att jag tar med henne när det är hon som betalar haha?) Komedi, med hennes favoritskådis Diaz dessutom, det blir perfekt. Vägrar liksom inse att lovet är slut och att jag borde plugga. Mañana Mañana som Timbuktu säger, jag fixar det imorgon istället. 
 
 
Världens finaste päron, förstår inte hur de fortfarande är kära liksom.

Instagram

Kollade i arkivet på Instagram och tänkte fan vad bra egentligen. Där sparas ju hur många minnen som helst liksom och kom ihåg typ allt bara genom att scrolla lite. Har valt ut mina absoluta favoritbilder från mitt konto, inte kanske för att de är finast, utan för att jag minns just dessa stunder så jävla bra. Älskar de stunderna.
 
 

Bara Honor

Det läggs upp massa bilder i BH-loggen på facebook som är till skoltidningen och jag bara ser vilket jävla roligt år vi har haft! Jag har sagt det förr, min gymnasietid hade verkligen inte varit samma sak utan de här tjejerna! Känns skittråkigt att hälften lämnar oss för det mogna livet i sommar, men än finns det fester kvar ♥
 
 
(tog de mildaste bilderna så att ingen blir upprörd haha)
 

Tha dress

 
 
Här är klänningen som jag ska ha på Kaggs bal. Eftersom jag bara går med kåren så får det inte vara någon flashig prinsessklänning utan vi kommer köra på vitt och kort. Lär ju sno mammas skor från Zara som ni ser till höger hehe...  Ser fram emot att se alla så uppklädda till topp och tror att det kommer bli en skitkul kväll!

Ungdomen

 
Jag har börjat tänka mer och mer på framtiden nu och för första gången är jag inte rädd. Jag känner ingen tidspress för att börja plugga så snart som möjligt, för det finns tid. Om jag inte får mitt drömjobb innan jag är 40 så är det lugnt, hellre det än att ha pluggat iväg ungdomen och fått sitt drömjobb vid en ålder så pass ung att man har hunnit tröttna på sin vardag när man väl blir 40. Det finns tid, det gör det. Dessutom finns det inte en chans att jag, efter 12 år i skolan där det enda jag hunnit tänka på är betyg, vet vad jag vill plugga till och sedan jobba som när jag är 18 år och tar studenten. Jag vet ju för fan inte ens vad det finns för yrken i världen.
 
Jag tittar på bilderna från turkiet och känner bara länge leve ungdomen. Länge leve resor. Länge leve att inte veta vad man vill och länge leve att inte nöja sig med ett svenneliv. Jag är inte rädd för att vara naiv, flytta utomlands och kanske misslyckas, för det finns alltid tid till att fixa allt igen.

Senaste teckning

En stor inspiration - Hannalicious

VALBORGSMYS BILDBOMB

Limbo hahaha
 
 
Bara mat och vin med människor jag älskar

RSS 2.0