wow

 
www.zara.com
 

Det börjar dra ihop siiiiiig. Wow. Har så mycket att se fram emot! På fredag är det BH/GG-fest, valborg i Lund med Tilda Klara och Klara, snart ska vi se KITE spela här i Kalmar, Extasen, BALEN (som jag har beställt dessa drömmiga örhängen till), pubrundan och för att inte tala om studenten....wow.
 

10/10

De tre senaste dagarna - 10/10

I onsdags hade vi ett gäng tjejer en asgo förfest hos Tu! Mitt under skriksången ringde min chef inför sommarjobbet till Tu och hon har fått jobb på samma restaurang som jag i sommar! Jag som redan var taggad, det här kommer bli så jävla bra!!! Sedan en najs utgång, kom hem runt två. Skönt tänker ni. Nej säger jag. Mitt tåg till Stockholm gick nämligen 05:00 samma natt så jag mådde inte speciellt bra på resan upp.. 

Kom fram runt tio och åkte direkt till min bokade tid för tandblekning! Har velat göra det länge men ville inte ha halvdant resultat så passade på att gå till the real deal när jag ändå var i Stockholm. 

Efter det mötte jag upp Alva som också råkade vara i Stockholm !! Vi åt grekiskt och kollade kläder, riktigt mysigt. Sedan mötte jag upp min farbror och åkte hem till dem, åt god mat och myste med hela familjen. Blev så mysigt omhändertagen med nattmacka och te och massa sköna krämer för kroppen haha!

Väl i studion höll jag och min farbror (Niklas Jarl, Google if you'd like) på i 3 timmar kanske! Fick testa 2 bra låtar och det var så otroligt roligt, verkligen. Nicke taggade mig och berömde när det lät bra och sa till när det lät dåligt. Vi var båda jättenöjda med resultatet också, wow vill göra det igen. Hade velat dela med er men är inte säker på om jag får, med tanke på att dessa låtar kanske släpps i framtiden med riktigt artister haha!


 Idag har jag gått på gamla stan, druckit kaffe, köpt studentklänning osvosv, och nu sitter jag på tåget hem!! Wää hög på livet. Vilket dagboksinlägg det blev, kommer le när jag läser det om 4 år.
De extraordinära

Har tänkt på en sak. Alla människor där ute som har blivit något, så kallat, extraordinärt - t.ex. president, påve, första mannen på månen, nobellpristagare, Johnny Depps fru osv. Alla dessa som har blivit något liknande har någon gång för ett gäng år sedan satt detta som mål och sett det framför sig. Och varenda en måste ha mötts av respons som tyder på att de är helt dumma i huvudet. "Du kan ju inte bli president".Nähä om inte jag kan det, vem fan kan bli det då? Vi alla föds ju som tomma blad, och det finns bara en sak som hindrar oss (kanske lite svårt att bli påve om man är buddhist dock) från att bli sådär extraordinär. Det är att låta andras nedvärderande röster stå i vägen för vårat mål.
 
Jag skulle aldrig heller tro på en kille som gick fram till mig och sa att han en dag skulle leda mitt land, men någon kommer ju göra det. Jag menar, eftersom vi alla börjar från 0 så skulle det lika gärna kunna vara han. Och folk lyckas ju, vissa blir ju sådär extraordinära. Men det extraordinära med dem är egentligen ganska simpelt - att de var så dumma i huvudet så att de inte slutade tro på att de kunde uppnå precis vad de ville. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kul grej på torsdag

Det är verkligen helt sjukt hur den ena lilla saken kan leda till den andra, och man har ingen aning om hur allt hände. Jag kan ta det från början. I köpenhamn för typ 3 veckor sedan så tappade jag och Alva bort Ebba på ströget, så för att hitta henne var vi tvungna att låta mycket på något sätt. Då gick vi förbi en gatumusikant med gitarr som precis skulle börja lira lite, så vi gick fram och frågade om vi fick sjunga lite. Jag fick önska typ fem olika favvolåtar och just där just då fanns det inga bekymmer i världen. Top 10 bäst stunder lätt, plus att Ebba hittade oss!
 
Iallafall så finns det ett litet klipp från när jag sjöng som mamma av en slump satte på i stugan nu helgen. Hela släkten var där och firade påsk, bland annat min farbror och hans fru som jobbar med musik (min farbror är låtskrivare och producent), och de hade tydligen blivit imponerade! Då fick jag ett telefonsamtal från dem mitt i natten då de sa att jag måste komma upp till studion i stockholm och sjunga lite. Så det ska jag göra på torsdag. Sån sjukt kul grej bara. Ska mest bara testa rösten, utan någon större press, och sjunga någon låt som de har på lager! Sedan mys med småkusinerna på kvällen och så sover jag där en natt! Ska bli skitkul, hade verkligen aldrig kunnat ana det här haha wow, crazy, konstigt.
 
Har planerat lite inför inredningen på mitt första gig som världsstjärna. Nä, men, kolla vilket vackert jävla ställe. Stört goa kontraster mellan gammalt och nytt, stabilt och ömtåligt.

Längtar

Hej, tja, jag vet hur det här låter men något jag verkligen saknar med sommaren är att vara lättklädd. Just klänning och kjol är sån frihetskänsla och värmen är ens bästa kompis. Längtar tills att vara så solbränd och stel i ansiktet så att det svider när man skrattar.

Hemlig kärlek och obesvarad kärlek

Ett önskeinlägg: Kan inte du skriva ett inlägg om kärlek? Från anonym
Detta inlägg är även för dig som diggar tjejer såklart, men orkade inte köra på han/hon och är inget fan av 'hen'.
 
Det är alldeles för vanligt med hemlig kärlek. Det kryllar av rackare som har lyckats bli kära men inte utnyttjar det. Tycker du om någon - säg det. Kanske väntar du på hans bekräftelse, men kanske väntar även han på din, och då slösar ni bara tid. Kanske är det pinsamt att tycka om denna person, och det skulle bli ännu mer pinsamt om dina känslor vore obesvarade. Eller så kanske du får mixade signaler, och du ursäktar dina känslor genom att säga saker som 'Meh, jag var full när jag sa det' eller 'Jag vill änd bara ligga med honom'. Men faktum är att du fortfarande tänkte å honom när du var full och om du bara vill ha en kk hade du kunnat välja någon annan. Inse att det är något med denna person som tilltalar dig, och det är ett misstag att nedvärdera det. Det är ett misstag att låta det rinna ut i sanden för att ditt ego inte är tillräckligt bekräftat. Visa lite respekt för kärleken, tack. Den växer inte på träd.
 
 
 
Som sagt, berätta hur du känner, om det inte är för tidigt. Det du har att förlora är hoppet som försvinner om du blir avvisad, men det är ju precis som att sitta och stirra på en triss utan att skrapa för att du är rädd att det inte ska vara någon vinst på den. Förutom det är det enda du har att förlora din stolthet, och det enda den gör just nu är att hålla dig tillbaka.
 
I bästa fall är även han intresserad av dig, i värsta fall är han inte det. Men även när du blivit avvisad måste du komma ihåg att du aldrig aldrig någonsin ska skämmas över att tycka om någon, vara kär i någon. Att hamna i den transen är en gåva som inte alla får. Det är något fantastiskt och åtråvärt OAVSETT vem det handlar om och OAVSETT om den är besvarad eller ej. Du ska aldrig någonsin skämmas över att vara den som känner mer. Den som bryr sig mer. Det visar bara på vilken kärleksfull person du är. Det är passion - och passion övervinner stolthet. När du då hittar en likadan, då jävlar snackar vi. Det kan inte finnas något i hela världen som slår det. Skäms aldrig över att vara den passionerade.
 
Sen är det klart att du fortarande är ledsen över det. Behöver du gråta, släpp ut det. Ljug inte för dig själv för att få det att verka som du inte blev sårad. Ju tidigare du accepterar verkligheten desto snabbare kommer du komma över det. Men kom ihåg en sak - denna person har förlorat någon som var villig att ge den kärlek, du har förlorat någon som inte ville ge dig någonting. Du har alltså inte förlorat något märkvärdigt.
 
Sen är det kanske just denna delen som gör mest ont. Att veta att den personen man vill ha inte tänker på dig när han somnar, och allt du vill göra är att somna med honom. Vara nära honom. Och när han väl är i samma rum så kan du inte koncentrera dig på något annat än hur dina armar är placerade eller hur ditt hår ligger. Och allt han säger är bra och allt han har på sig är fint. En riktigt go kram hade räckt att leva på i en vecka. Bara en kram liksom. Eller så träffas ni redan och har sex men allt du vill är att han ska tycka om dig på riktigt. Men det kommer inte hända, för han vill inte ha dig. Inse det. Ännu viktigare, men kanske lite svårare, är det att inse att detta inte innebär att det är något fel på dig. Acceptera att det är möjligt att vara oönskad av någon men fortfarande vara helt jävla fantastisk. Alla i hela världen kan ju inte vara kär i dig ändå liksom. När du kommer till detta stadie så är det helt plötsligt så jävla lätt att gå vidare. Snart kan man till och med inse att det är rättvist, för denna kille är ju också värd att vara med någon som han vill vara med. Han är också värd kärlek, och om han inte kan få det med dig så ska inte din vilja hindra honom från att hitta den personen som får honom att känna på samma sätt som du känner för honom. Och ja det gör ont, men det är rätt. 
 
 
 
 
 
Däremot är det faktum att du har lyckats känna kärlek och dessa starka känslor fortfarande värt något. Släpp för fan inte taget om dem med nästa person för att det gjorde ont med han den förra. För med rätt person är dem känslorna till din fördel, och tro mig det är så jävla värt det. Det är bättre att känna smärta än inget alls. Älska alltid framför att inte älska och älska vem fan du vill. Kärlek är bäst, känslor är bäst och passion är bäst i alla lägen OAVSETT hur ont det kan göra. Om du förminskar eller håller inne dina känslor så vet du inte vad du kanske går miste om. Då sitter du där med din triss igen. Skrapa den för helvete, och släng den om den ej ger någon vinst. Kanske gömmer sig högsta priset där bakom, och då kommer vi till vad som kallas för lycklig kärlek. Det kan jag skriva om nästa gång.

Jag vet att jag har bloggat om BH många gånger

Snart är det dags ett av min skolas äldsta event, extasen. Det är en skitrolig skoltidning som säljs en gång om året så redax har börjat skriva och alla sektioner och klasser som går ut i år skickar in sidor som ska vara med. Det är alltid lika kul att göra sidorna från oss i BH-sektionen, då vi har - en ful bild - smeknamn - citat och en merit för varje medlem. Då kommer såklart alla sjuka minnen upp och utan att låta för seriös vill jag säga att jag är så jävla tacksam för denna tid.
 
Vill bara säga att jag älskar hur jävla galna våra tre yngsta medlemmar är. De festar hårdast av alla och är alltid mest taggade. Jonna och Wilma har jag träffat ute flera gånger och jag frågar alltid hur det kom in, och de har den undebart avslappnade men samtidigt övertaggade attityden som jag älskar - det löser sig. De gör det bästa av gymnasietiden, och jag känner igen mig själv i dem när jag gick i ettan och var nästan lika galen när jag kom med i BH i ettan. Jag vet att BH kommer fortsätta vara ett lika skönt gäng i framtiden tack vare alla dessa tjejer och det suger att lämna men man måste väl växa upp någon gång. Eller nä inte än. Nu ser vi fram emot BH/GG-festen (för endast oss 44) i april med ett väldigt.. ah.. speciellt tema heheheheehe.
 
 
 

Frågor och önskeinlägg

Börjar få ordning på plugget och gymnasiearbetet är inne, så tänke att jag kunde fixa till bloggen lite. Det blir en liten nystart. Har fortfarande ett gäng kommentarer och ogjorda inlägg som jag lovat och vill släppa den tyngden.. Så om du som frågat något för länge sedan (har kommentarer sedan december :( ) fortfarande undrar så kan du kommentera det igen på detta inlägg eller om du har nya frågor eller om något inlägg önskas så är det bara att kommentera här som sagt. Puss på er.
 
 
Random bild på min bästis

Onsdag

 
 
Den här dagen kommer vara bäst. Började med en kort springrunda, omelett och dusch. Hade biologi vid halv elva och nu håltimme till halv två då jag har religion. Efter skolan ska jag hem och fixa mig för att sedan träffa Tu och Irma 19 på någon fin restaurang. Fick en middag ute dem i födelsedagspresent men det har itne blivit av förrän nu. Sedan ska vi vidare till Alva för förfest och utgång. Är sjukt taggad. Det här har jag på mig idag förresten.

RSS 2.0