God Jul

God jul på er hallå. Har haft en sjukt mysig jul med familjen som numera även innefattar min brors flickvän Sara, mys. Vi kom nyss hem från ett fullt hus hos farfar med mycket julmat (mest köttbullar och julgodis för min del) Bara att ha allt det där som jag nyss skrev är julklapp nog för mig. Förra året hade jag nog inte hållt med men fan vad tacksam jag är nu. Förväntade mig inte några klappar alls men så helt plötsligt fick både jag och isak en jävla mobil, tack igen så mycket. 
 
 
Lennon 8 år "Hallå det är inte farfar i år det är riktiga tomten!!!"
 

Det händer

 

Bilder Florida 2014

Här kommer en rimligt fet bildbomb från min resa i Florida (Boca Raton, West Palm Beach och Miami)
 
Först och främst har jag hur många bilder som helst tagna från hotellet, men det var ju så vackert. Underbar arkitektur OCH natur, två saker jag verkligen älskar passionerat. Gick runt och bara kollade på träden, de höga fönstrena och dörrarna och det tog aldrig slut! Man gick en vacker djungellik väg till ett fräscht gym dit jag och brorsan gick varje natt (jag orkade det dock bara efter att den 6 dagars kursen var slut) Underbar mat och service. Har aldrig förut bott så fint och kommer nog aldrig göra det igen men vill ändå rekommendera Boca Raton Resort starkt!
 
Asgod sallad med kyckling, krispiga nudlar, stark jordnötssås och grönsaker
En bild från mitt favoritträd utanför gymmet
Soluppgång från hotellrummet
 
Varje kvart gick det en båt över till andra sidan av hotellet där det fanns ett till poolområde och strand!
 
 
Här kommer lite bilder från Date With Destiny, fick en kommentar som undrade om jag kunde berätta lite mer och det gör jag gärna men då måste jag sätta mig ner och tänka!
 
Två dagar hyrde vi bil och åkte till Miami Beach och West Palm Beach! Båda underbara stränder, i Miami åkte vi till ett shoppingcenter också! Köpte inte så mycket men hittade min balklänning wääh!!
En riktig muskelbil som pappa säger med ett sexigt jävla ljud som Isak säger, vi blev alla kära i den som om det var vår katt typ.
 
För övrigt har det bara varit härligt att vara med familjen i två veckor (trots att vi bara hann säga godmorgon och godnatt de dagarna som kursen var då vi inte var i samma lag). Att bara få umgås och koppla av var vad jag behövde, låter som en 47åring ungefär.
 
AAh bästa när jag kollade PLL och beställde in saftigaste hamburgaren till rummet.

Date with destiny

Så, det är många av er som inte vet vad jag har gjort här i Florida. Jag mor far och bror har varit på en sex dagars intensivutbildning som heter "Date with Destiny" med Anthony Robbins, och det har förändrat mitt liv. Jag har lärt mig så otroligt mycket och har fått se så otroligt mycket. Det går ut på att vi sitter 2500 människor i en stor sal 15 timmar per dag (ofast mellan 10:00-01:00) och lär oss om hur vi kontrollerar exakt vad vi känner och hur vi mår. Jag har jobbat med olika saker och ändrat mina värderingar efter den person som jag vill vara, t.ex. att jag vill ge mer och hjälpa andra. Donerade 860 spänn utan eftertanke t.ex. hade aldrig gjort det innan. Jag känner det i mig, och mor säger att hon ser det på mig också. Efteråt när jag gick igenom korridoren så kände jag mig nästan lite full, dels för att jag var lite skakig och dels för att jag var så extremt självsäker. Fick 3 komplimanger inom 5 minuter för att andra såg skillnaden, det kändes overkligt. Har också lärt mig om hur kvinnor och män fungerar och fattar nu exakt varför mina "förhållanden" har gått som det har. It all makes sense. Måste jobba med detta 10 minuter per dag dock, men det är bara skönt.
 
Tony som snackade dessa 15 timmar per dag (kändes som typ 5 timmar) är helt otrolig. Han har fått hela rummet att skratta, gråta (jag har nog tagit slut på mina tårar för resten av 2014), tänka, meditera och förändra sitt liv. Han har gjort allt från att rädda äktenskap till att rädda liv hos de som var självmordsbenägna. En utav dem var i mitt team, fina fina Dawn, hon gick ut därifrån och älskade sitt liv. Och det var äkta tro mig, jag vet att det låter för bra för att vara sant men Tony är så fruktansvärt smart och vet exakt hur hjärnan fungerar. Vi var indelade i olika team med typ 30 personer i varje där alla hade varsin buddy. Med denna buddy delar man ALLT med. Min var Keith 43 år från California. Han har tröstat mig, pushat mig, öppnat upp sig för mig, dansat med mig, gett mig godis och skämtat med mig, kommer aldrig glömma honom. Något annat jag har jobbat med är att vara tacksam, något som jag nu inser att jag har varit jävligt dålig på. Tack livet. Tack mamma som gav detta till hela familjen, jag kommer lätt göra det igen. Det finns alltid mer att lära sig.
 
Jag älskar tony, han förändrar liv, alla borde ta del av det han har att lära ut för det är så enkelt när man väl fattar det.
 
"The biggest problem people have is that they think they are not supposed to have any problems. Life does not happen to you it happens for you"
 

Det lyckliga 20-talet

Här kommer fler bilder från förfesten, cred till Anna Frick som alltid tar med kameran, vilken jävla kväll ♥
 
 

I Oslo

Sitter pån Oslos flygplats och väntar på flyget till Florida. Snart kommer brorsan Isak till flygplatsen, det var ren tur att bytet var här då han bor här. Trött som ett as är jag och har bara avverkat 11 h utav 25 h resande. Har streckkollat Sex and the City och nu ska jag försöka få lite plugg gjort. Nej det där skrev jag bara. Villl bara komma fram nu.
 
 

The Great

Bästa bästa Gatsby. Sittning med mycket sång och skrik, kvällen gick alldeles för fort som vanligt, någon ska vara nere i källaren och kaosa så att festen tar slut. Men det är fan omöjligt att ha tråkigt med det här gänget ♥ 
 
 
Bättre bilder kommer!

Tjejkväll

Älskar våra tjejkvällar. 5 minuter och sen är snacket igång, det snacket som ger en ångest av att gå på toa och får en att springa tillbaka till köket igen för att missa så lite som möjligt. Mina tjejer är finast i världen.
 
 
 
 
 
 

Mycket kul nu

Har aldrig förut varit såhär taggad på att ett prov ska vara över!!!! Har pluggat fysik fyra kvällar i rad och imorgon ca 12 så är det över. Då ska jag träna och sen åka på efterlängtar tjejkväll med alla 6, det har inte hänt på år och dagar. Och dagen efter är det dags för The Great Gatsbyfesten, är så sjukt jävla taggad. Först ska vi ha en finsittning hela BH och GG med buffe, sånghäften, uppdrag och älskhäng. Sedan kommer lokalen fyllas efter 21 och jag ska dansa hela kvällen, det gjorde jag förra gatsbyfesten iallafall för det är skitkul att dansa i min fransklänning haha. 
 
Dagen efter lär jag vara dödstrött av städningen och då ska jag packa till två veckor i Florida. Helt sjukt vad snabbt tiden har gåt. Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, har inte ens kollat upp vädret vilket jag alltid gör annars, det enda jag tänker på är att jag ska få spendera 2 v med hela familjen inklusive isak, och att jag ska fucking träffa Maria som är på utbytesår och råkar vara i Florida över helgen samtidigt som jag är där. Hur sjukt är inte det? Är så glad så att jag spricker.
 
 
Bilder från förra årets Gatsby, kan ha varit bästa festen i tvåan.

Bilder

Bara för jag inte pallat blogga så har jag inte slutat kolla tumblr eller slutat spara bilder jag gillar, så mitt skrivbord är kaos nu, och får typ ångest om jag raderar dem utan att dela med mig av dem. Här har ni lite, godnatt.
 
 

Berra

Som jag sagt tidigare så ska jag verkligen berätta allt om Berlin, för det finns mycket att berätta. Underbar stad, underbar resa, underbar tjej med mig. Kommer när jag blir gammal definera min ungdom med precis sådana här resor och kommer aldrig glömma just Berlin med Alva hösten 2014. Här är bilder:
 

Suddig kärlek

 
 
Älskar denna bilden. Det där är precis sådan kärlek som jag vill ha sen, en sån kärlek som är i rörelse liksom. De har inte suttit still vid det där fina middagsbordet hela kvällen utan han har dansat så att han är svettig och hon har tittat på och skrattat och skämts lite och nu kommer han fram till henne, ger henne en kyss och bjuder upp henne. Jag vill inte ha det där säkra och förgivettagande. Jag vill ha den kärleken som aldrig står still så att man aldrig riktigt hinner vänja sig och tröttna på var man står. Och den kan gärna vara lite suddig, för jag tror att om man aldrig vänjer sig vid hur mycket man älskar någon så kommer man känna sig nykär i hela sitt liv. Mycket begärt jag vet, jag säger bara att det är sådan kärlek som jag vill ha.

Kagg Cheer

Kom på att jag kanske borde dela dansen om jag skriver om den hahah! Här är vårt nummer woho pusspuss.
 

RSS 2.0