Just nu

 
 
Har varit lite ... ja smått oförberedd inför nyår. Klockan 3 idag låg jag i sängen och jobbade och visste inte vad jag skulle ha på mig. Hittade den där klänningen jag köpte i Oslo även fast den var för tight över tuttarna och kom på att jag kunde sy dit ett knäppe i nacken så att ryggen blir öppen. Den blev faktiskt snyggare än innan + att jag kan andas i den nu också! För övrigt har jag sminkat mig nu med tussan i en evighet och snart är det middag följt av ferre perre, so tag so tag!!!!!!!!
 

Åh herre

 
Åh herre. Längtar så tills jag gifter mig. Hoppas att jag hittar en snäll man först bara. Kan stirra mig blind på bröllopsklänningar, om jag känner mig själv blir det ingen ful prinsessklänning utan en enkel. Jävligt vacker ska den vara helt enkelt. 

Sommarmat

Kolla på rubrken bara, de två orden tillsammans blir ju värsta hybriden, sån jävla kombo. Något som jag saknar väldigt mycket med sommaren är att man kan äta ute. Vad som helst, hela tiden cause anithing is possible då. Från Annikas magiska krämiga pasta till en gyrostallrik från David i sandig hatt i köpingsvik.
 
 
 

Nummer 5

 
Den här är jag väl inte asnöjd med, hade ingen speciell bild att måla av och det blev inte så likt men Annika blev nöjd och det är ju det som matters.
 

Sitter uppe

 
Här sitter jag och redigerar bilder i brist på annat. Vet inte vad som händer med mig på lovet, men kan inte lägga mig utan att va svintrött. Känner typ att det är slös att lägga sig och sitter istället uppe och inte gör någonting. Det är ju slös om något. Måste ladda upp för lite plugg imorgon igen liksom så godnatt säger vi.

Musik

 
Kan vara så att jag sitter på bästa spellistan ever. Överkänslig som jag är får jag tårar bara av att höra introt på vissa låtar för att musiken är så jävla vacker. There, I said it. Ska ligga uppe hela natten och ba lyssna.

Work

Tog äntligen tag i situiationen idag. Eller egentligen tre situationer. 1 Började dagen på gymmet har aldrig haft en så här dålig kondition i hela mitt liv haha. 2 Åkte sen till biblioteket SJÄLV och pluggade fysik i 3 timmar, och så 3 kom igång med skrivandet till jobbet eftersom jag har typ.. 2 dagar kvar på mig. Det ska nog gå bra alltihopa, heja mig. För övrigt hann jag med världens mysigaste pannkakor-och-linaskvällsboks-kväll hos Klara.
 
 
 

For your 30's

 
 
"Will I regret it? No, I'm a teenager. Teenagers don't have regrets, that's for your 30's" - Brandy Klark, The To Do List

The to do List

                                                                             
                                               
                                               
Ny film som utspelas på 90-talet, har sett den två gånger på två dagar och kan nog vara en av de bästa jag sett hahahaha åh den är så rolig se den se den. Jag kan ju vara sämst på att rekommendera filmer men seriöst se den.
Självklart ett plus att McLovin från Superbad och Summer från The O.C är med!
 
 
 

Småkussar

Bara älskar de här bilderna på mina kusiner Melody och Lennon som jessika har tagit! Saknar mina älsklingar mer och mer nu när jag inte fick träffa dem till jul.
 

Pictures of the year 2013

Kraftfulla bilder såhär 02:34, mina absoluta favoriter som jag snodde från filmen:
 

1974

 
 
Tycker det här är så sjukt intressant och lite tråkigt. Har sagt det förr, jag önskar verkligen att jag levde tidigare, iallafall på tiden innan mobiltelefoner. Orkar inte se telefonskärmar istället för ansikten vart jag än går och orkar inte komma på mig själv med att ha använt upp hela batteritiden innan dagen är slut. 

Porträtt nummer 4

 
Tussan aka hot and dangerous
 

La vida

Mitt jullov är precis som det ska vara. Mys med vänner och familj samt ångest för att man inte har tagit upp böckerna ur väskan än. Men imorgon ska jag. Har jobbat en hel del och lite bio här lite fest där och lite träning där, det är ju la vida. Förresten, det kanske låter som att jag tycker att allt är la vida, men jag skriver mest positiva saker här, tänkte inte nämna att jag snubblade med cykeln och skrapade upp handen på vägen hem från jobbet nyss till exempel!
 
*Ser inte ut som en sån som ramlar med cykeln*

Julen över

Äntligen får man sitta vid datorn igen jävla släkt. Hahah nä har haft en otroligt mysig jul med släkten, älskar dem så mycket och har haft det så bra nu när min bror har varit hemma. God mat och nice presenter också, direkt in på sparkontot till resor!!
 
Bilder från julafton. Jätteojuliga
 
 

Vilken jävla termin

Är lite sent ute men tänkte bara på att helvete vad snabbt denna terminen har gått! Aldrig varit med om att den har gått så snabbt innan. Kanske är det för att jag har gjort saker och varit stressad HELA tiden och även för att jag har gjort saker som har varit så jävla kul! Jag tackar alla skolevent och kaggfester för det. Det har typ varit lika bra som sommar om man bortser från vädret och skolan.
 
Till en början kunde man fortfarande gå runt i sommarkläder...
Pizza i parken
Orientering med this bad bitch
Ispark för naturettorna
Vi besökte Ottenby naturreservat på biologin. Förvånande kul.
Intagningsfest för BH-sektionen
Äkta båthäng i Tus båt
Stugmys/Ny frippa/Brakfrulle/Sena pluggkvällar i skolan
Gick riktigt bra med träningen där ett tag....
Fest/Cheerträning/Födelsedagsmiddag
OKTOBERFEST
Halloween/RUGBYN/Förfest med BH
Oslo hos bror
Malmö och Köpenhamn med Alva
THE GREAT GATSBYFEST
 
 
 
 
 

Bror

Nu äntligen är brorsan hemma! Har saknat han som fan och det känns som vanligt igen när han springer runt hemma och skriker och spelar för hög musik och äter ost&skinkpaj. Han hatar som vanligt att vara med på bild men tyckte att han hade så snygga kläder hehe och lyckades ta några innan han stack till stan. 
 
 
 

Porträtt numero tres

 
 
Även tredje porträttet är jag nöjd med och det ska föreställa fina Sedina♥

Old gold

Som ni kanske märkt är jag ett litet fan av gamla fina bilder, och när man har slut på egna får man kolla andras. Här är några bilder från vänners instagramkonton, blandade, vissa från 2011 och vissa från i år, vissa från vintern och vissa (nästan alla) från sommaren. Puss och godnatt säger vi med det.
 
 

Porträtt numero dos

Fick en söt kommentar om teckningen på Irma som ville att jag skulle lägga upp de andra bilderna också! Och det hade jag faktiskt redan tänkt, ville bara få med att jag börjat få kommentarer hehehe..
 
Här är Maria. Kollade på flera bilder när jag målade av henne så teckningen är inte speciellt lik just den bilden men såhär fin om inte finare är hon i mina ögon iallafall!
 
 
 

Mer mys

Julmys 2.0 ikväll med fler tjejer, dock vägrar vi julmat och äter tacos istället. Presentlek här med och så vidare, jag har bästa idén. Svinnice om jag får säga det själv. Hann förresten köpa alla mina julklappar på typ en timme och nu ligger de under granen, personligt rekord. Sitter nu i fotöljen med tusen tända ljus och så kommer mamma förbi och säger "Vilket underbart liv du har Fanny" och jag bara känner ja. Myser lite som vanligt och försöker hålla mig vaken haha jag, Tove och Annika fick för oss att vara uppe lite för länge. Helt Crazy.
 
 

Jullov

Äntligen jullov!! Ska tyvärr plugga inför fysikslutprovet hela lovet men inte idag så jag är nöjd ändå! Riktigt mysig kväll igår hos Annika med nybakat surdegsbröd och te och allt. Vi körde ju som sagt presentlek och tre stycken hade lyckats köpa samma halsduk hahah, great minds think alike. Dessutom blev jag så glad över deras reaktioner när de fick den lilla överraskningen. Jag hade gjort ett litet självporträtt av alla sju. Marris fick tårar som vanligt haha.  Här är den första jag ritade av, Irma.
 
Snygging
 
 

Beyoncé

 
 
Tror inte att någon har missat hennes nya album. Tänk att va henne haha.

Minijul

Första minijulen för i år med tjejerna. Vi ska byta paket, äta surdegsbröd och snacka hela natten hihihi jag älskar sånt här så jävla mycket. Har en liten överraskning till dem också som jag har jobbat lite på som ni ser.. (hoppas ingen av dem hinner se det här innan) Sedan är det jul"avslutning" imorgon, med andra ord gröt och mys med fina klassen.

Typ brun och glad

 

Längtan

 
Snart kommer bror hem snart kommer bror hem. Det är det enda jag tänker på just nu. Det och hur gott granen luktar. Julen är fan bäst.

Min egna Carrie Bradshaw

 
Gör ont i mig (dramatisk jag vet) när jag ser henne komma med plattat hår, skulle fan kunna orientera i timmar för att få hennes lockar.

Julkänsla

 
 
Börjar verkliegen få julkänsla nu när pappa har köpt gran och allt. "Det är ju den finaste vi har haft" säger de, precis som alla andra år haha... Ännu mysigare var ju att klä den som jag, Ebba och Maria gjorde igår kväll och drack te och pratade ♥ Börjar sakta men säkert tagga julafton också, har dock inte köpt några presenter än men snart ska jag skämma bort tjocka släkten!
 
 

Sista veckan

Måndag igen. Sista veckan innan lov nu jävlar. Idag hann jag med att göra klart en redovisning, plugga till ett biologiprov och jobba lite med skrivandet. Hade som vanligt Tu till min hjälp och vi belönade oss i soffan med lite film efteråt. 
 
 
Hade min mysiga polotröja idag, tröttnar aldrig på mys.

Blue Christmas

 
 
Det här är ju bara helt sjukt, jag förstår inte hur man kan få fram det där från stämbanden. Skulle kunna lyssna på det hela dagarna, han lär ju få mycket brudar nu om man säger så. 16 år liksom.

Dat sidbena

Tycker det är så kul att kolla tillbaka på bilder då man kände sig asfierce men så här i efterhand inte ser klok ut. Den sidbenan kommer nog inte komma tillbaka på ett tag haha...

Kände

 

gammalt

 
2012
 
Trodde att jag vid det här laget skulle lipa och sakna mitt långa hår men nej verkligen inte! Tycker at det istället är mycket snyggare och framför allt skönare med "kort". Dock har det redan hunnit växta en bit så ska försöka hinna med lite klipp och sling på jullovet. Ska även använda mitt presentkort på massage som jag fick av tjejerna när jag fyllde år!!
 
 

2012

Det är något fel med mitt minneskort så har inte kunnat använda min kamera men idag hittade jag ett gammalt minneskort som var fyllt med massa bilder som jag helt glömt bort. Jag ser mycket mycket egobilder, mycket bilder på lisa, torrt gräs och midsommarkrans. Kan ju inte betyda så mycket annat än att de är från sommaren 2012.
 

Min söndag

 
Äta söndagsfrukost med mor och far, vilket i vår familj betyder en jävligt stor frukost. Lyssnar på mysig musik och tecknar lite. Har även plugg att göra när den tiden är kommen och det bestämmer jag själv. Snart ska jag köpa gran med far och kolla några avsnitt av vår serie i soffan med honom. Senare ska jag vara barnvakt och ikväll blir det en liten minireunion med två av mina favoritpersoner, Ebba och Maria. Svårare än så blir dagen inte.

Myshelg

Har än så länge haft mysigaste tänkbara helgen. Igår hade vi tjejkväll med BaraHonor-sektionen. Pizza, vin och tjejsnack i timmar. Även att jag inte känner alla lika väl så kan man verkligen öppna sig för dem, och ha jävligt kul med dem såklart. Vet att min gymnasietid inte hade blivit i närheten av lika bra som den är med de här tjejerna. Bästa Bh.
 
 
Bilder från görra året, bilderna längst upp är från dödsfyllan, med andra ord festen vi hade 22 (?) december 2012 då jorden "skulle gå under". En av bättre kvällar. Alltid röda läppar också, I like.
 

Cara Delevingne

 
 
Är inget stort fan av ordet "cool" hahaha men är det någon som är cool så är det den här bruttan.

Längtar

Drömmer mig bort, kollar på bilder och snackar med en killkompis i klassen om collage. Ska inte säga att jag önskar, för då kommer jag ingen vart, utan jag längtar. Jag längtar till att gå på collage i New York eller Chigago, bo på campus, träffa nya människor, få en asnice utbildning och göra mig själv jävligt stolt. Fan vad kul att vara ung och ha allt framför sig. Längtar så att det pirrar i magen.
 
 
Bilder från Yale, alltså checka det biblioteket....

Varför man måste älska Tussan

 
1. Den enda som hade kunnat tvinga mig till gymmet idag, och hon lyckades.
2. Hon har redan planerat att vi ska låtsas att det är hennes födelsedag i Napa i sommar och att vi ska överraska henne med en manlig strippa.
3. Hennes hashtag till den här bilden löd "#bråvallafreespiritochbilligakillarcampkaoz"
4. Ena sekunden tvingar hon mig att plugga och tänka på min framtid och när jag väl är koncentrerad får hon mig att skratta igen.
5. Hon frågade mig härom dagen med serious face om de sjunger "Wet dreams tomatoes" i Empire state of mind (Where dreams are made of är den riktiga texten)
 
 

Lucia imorgon

Lucia är bäst, eller nästnäst bäst efter julafton och nyår i december. Dock har jag haft det lite svårt för att ta lucia seriöst. Kommer nog aldrig glömma när jag och maria förstörde ett helt luciatåg 2010. Kommer inte ihåg varför men vi började skratta och kunde inte sluta, och även fast vi försökte hålla in det så gott som möjligt och fortstta sjunga så började musikläraren spela fel och bad oss mitt i en låt att gå ut bakvägen. Vi tyckte det var kul iallafall, raden längst bak också har jag för mig. Någon annan gång var det någon som snubblade på isen och börjae blöda och efter jag var lucia i nian så tog det en jävla tid att få ur stearinet ur håret.
 
Men ändå, så mysigt på morgonen när man är gosigt trött med fin (hoppas de sjunger fint i år också) sång, tända ljus och lussebullar. Har tänkt på det med december, det är fan lussebullar överallt, i alla hörn, men det är ju bara bra.
 
Kalmarsalen 2011

Rudd & Segel

Det här kan vara den bästa intervjun jag sett. Ligger här hemma och dör av skratt, vet inte varför allt blir så kul på vardagskvällar, men här har vi Paul Rudd och Jason Segel, en aning höga, inför en intervjuv.
 

Saknar

Shit vad jag saknar stugan, har typ bara varit där 2 gånger i höst.. Bästa stället att åka till om man bara vill komma bort men är pank. I nian och ettan var jag där nästan varannan helg, men snart så, bara några dagar kvar till lov.
 
hahah muppig bild till vänster från förra sommaren med ebba i stugan och bilden till höger är ifrån någon höstdag i nian när jag och Matilda tog bussen över. Mys.

Nyår

Att det alltid ska vara så svårt att planera nyår i tid. Verkligen varje år haha.. Känns iallafall härligt att veta att man ska avsluta året med sina närmsta vänner och bara njuta!! Förra årets nyår var en väldigt speciell kväll, en jävligt rolig kväll också för den delen. Men det går inte ens att vara sur på nyår, åh älskar nyår.
 
 
 

SÅJA

ÄNTLIGEN är mitt liv tillbaka, Ma3c nationella är över och kursen är helt färdig, känns bäst. Känns alltid konstigt efter pluggperioder när man inte gör något vettigt efter skolan, får typ skuldkänslor haha så illa är det. Men idag ska jag bara njuta av att inte plugga eller jobba ett dugg, ta ett bad och äta riktig middag istället för en macka vid niotiden när man kommit hem från skolan. Ska nog ta ett bad och kolla igen alla mina serier. Snart jul också, fan vad underbart.
 
Och nja är inte riktigt så brun just nu, gammal bild.

SATC

 
All night long, godnatt då.
 

The Great

Här kommer en riktigt bomb med bilder från Gatsbyfesten i fredags. Herre vad kul det var, förfesten med BH- och GG-sektionen var sjukt kul som vanligt, undrar om det ens kan bli misslyckat med de människorna♥ Otroligt härlig middag, alla var uppklädda och taggade. Italiensk buffé, mysiga tal, mycket sång och oväsen. Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv och har aldrig sett så mycket glitter och hårgelé på samma plats förut. Dessutom förvånande kul att stå i inträdesbåset när resten kom och en jävla massa dans på det. En bättre kväll helt enkelt, vill typ spola tillbaka.
 
 
 

Mys overload

Första stunden för mig själv på hela helgen, helt underbar helg, och kan man säga det trots att jag jobbat 12 timmar utav den så är det fan bra. Kom nyss hem från ett morgonpass och har det så mys. Sitter och väntar på min lilla tussilago och hoppas på att hon lyckas få mig pluggmotiverad (får lite ont i magen av det ordet) Har gjort min krämiga pasta och kycklingsallad (har fan blivit grym i köket av att vara ensam hemma ofta), tänt tusen ljus på hela nedervåningen och spelar mysigaste listan i högtalarna. Älskar Benjamin Francis Leftwichs låtar.
 

Imorgon så

Nu är väskan packad inför imorgon! Jag kommer åka direkt från skolan till festlokalen för att fixa inför The Great Gatsby-festen! Har en riktigt nice 20-talsklänning och accessoarer som jag kan visa...någon gång... De andra i BH-sektionen som har varit och handlat utklädnad nu fick reda på att nästan alla affärer var utplockade! "Är det till den där 20-talsfesten?" Hade de sagt på tgr, partaj, glitter, blomsteraffärer(??), make up-store, Gina osv.. Hörde också att killvästarna på H&M var slut haha! Tycker att det är skitkul och det märks att alla är så taggade!
 
 

*håller ut*

Har nu två dagar i rad suttit i skolan och pluggat matte till sent på kvällen, lite kämpigt att stanna kvar men när man väl har kommit igång så är det typ..kul? Kan ha och göra med att jag och Tu har musik och kan bli ganska fulla i skratt på vardagskvällarna och samvetet ligger verkligen på topp när man väl går hem så klagar inte en sekund! Hade kunnat plugga hur mycket som helst, det jobbiga är däremot att man måste skriva proven som man pluggar till också. Prestationsångest och nervositet, men kom igen då halva tvåan är snart över. Det lär ju vara värt det.
 
 
Lisa, Jag och Moni sommaren 2012 *håller ut*

Fotogeniskt

 
Ironisk att något så ofräscht kan vara så jävla fotogeniskt.

Vardag

 
Halvgammal bild från någon lördag. Vill inte ha tisdagskväll och käka äpple, vill ha helg och känna mig fin. Får väl ta en vardaglig dusch då och se på Paradise hotel.
 
 

3 dagar kvar

gatsby? from honey-dew on 8tracks Radio.

 
Längesen jag var såhär taggad till en fest!! På fredag håller BH-sektionen i en fest i The Great Gatsby-tema + en sittning med middag och förfest med killarna i GG-sektionen. Det kommer bli så jävla bra! Måste bara köpa lite grejer och planera det sista med tjejerna... hihiehehiheihe.
 

Värme

Är precis där jag vill vara just nu. I soffan med pappa och kollar på The Mentalist. Pepparkakor, tänd brasa, nyduschat hår. Precis som igår faktiskt.

New Girl

 
 
 Världens bästa serie med världens bästa tjej
 

Man har ju ingen som helst tidsuppfattning när det ska vara så mörkt hela tiden. Kollade ut genom förnstret och klockan kan ha varit allt mellan 4 och 11 liksom. Idag hann jag iallafall dra till gymmet med Tu efter skolan och nu ligger jag i sängen, kollar New Girl och äter Toast till middag. (Försöker få det att låta som att jag inte har pluggat men det gör jag ju typ alltid haha)
 
 

AYIA NAPA 2014 BOKAT

Det hände lite plötsligt och har inte riktigt kollat upp hotellet men nu är det bokat och det känns så jäävla bra!! Nästa sommar åker jag med 7 andra brudar, Matilda, Alva, Klara, Tove, Sedina, Irma och Tu och vi kommer bo 4 i varje rum. Visst i bästa världar så hade alla mina vänner kunnat åka med men när jag blir rik sen i framtiden kan jag bjuda med allihop någonstans. Utan att bry mig om hur töntigt det låter så kommer det bli helt jävla galet. Fan vad fint liv.
 
 
 
 

November Snapshots

Köning till Rugbyn/Oslo hos storebror/En morgon ba
 Shopping och utgång i Malmö och Köpenhamn med Alva
Nya pjux/Cheerleadingträning/Plugg
Macklemores nya jacka/Frulle/Snyftade lite när axwell la upp denna, exakt ett år sedan SHM i Friends med Alva.
 Mys på skolan med cheer/Kaggfest/Dösnygga Tussan
RUGBYN - Nervositet och segersmile
 
November gick ännu snabbare än Oktober så om vi skulle kunna dröja på December lite tack. Älskar December.
 
 

Monday Morning

 
ÄLSKAR måndagar. Sovmorgon och chill dag. December= röd tröja. Dessutom ska jag och de andra 7 tjejerna mötas upp efter skolan och prata om, alternativt boka, resan till Ayia Napa nästa sommar. Jag vet, jävligt tidigt, men då får vi det billigare! Ha en bra darå!!

Jag ser upp till

Min största förebild är min bästa vän, min storasyster, Julia. När jag var liten trodde jag seriöst att vi var syskon för att våra familjer bodde i samma hus (de hade undervåningen och vi hade övervåningen). Jag har växt upp med henne och lärt mig av henne och har verkligen alltid haft henne där. Det var hon som lärde mig svärord, hon som jag ärvde alla mina Wesc-tröjor av. Det var hon som tränade mig inför Victorialoppen på öland. Vi har så många traditioner och minnen tillsammans. Thailand, Sälen, New York, alla shoppingresor till Stockholm och såklart alla somrar på öland. Varje dag (skojar inte) på sommarlovet (det är typ 100 meter mellan våra sommarstugor) sprang jag ner till henne på morgonen och sedan var vi med varandra till kvällen. Eller så var jag bara där för att läsa hennes tusen Julia-tidningar när hon gjorde något annat.
 
Min personlighet, min klädstil, min humor och mina ambitioner kommer ifrån henne, eftersom jag alltid har sett upp till henne så sjukt mycket. Missförstå mig inte, jag har alltid varit mig själv, men hennes värderingar har liksom format mina. Hon är fan bäst. Det är henne jag vänder mig till om allt, problem med skolan, packlista till festival, hjälp med ekonomin, shoppingråd, och killproblem. Jag är bara så jävla tacksam att hon ens ville vara med mig när jag var typ 9 och hon var 13, och att jag idag får komma till hennes lägenhet lite när jag känner för det. Alla borde ha någon som henne, dessutom nice att jag får så mycket kläder av henne som hon inte vill ha längre.
 
 
 

Årets Cheerleading

 
 
Shit vad jag älskar de här brudarna.
 
Här är filmen på vår pausunderhållning och om ni vill hitta mig är jag längst fram i början! Koreografin har jag och 6 till tjejer jobbat fram så dem som kallar det plagiat har helt fel! Låten har fantastiska Leorux & Lowall gjort på beställning till oss och deras sida hittar ni här

Ayia Napa

 
 
(Glöm inte att kolla i HD)
 
Det här är typ det bästa jag sett någonsin, och det bästa är att det är precis lika underbart som det ser ut att vara. De måste ha gjort filmen när vi var där för jag kan se jättemånga som vi träffade bland annat Max och Eric på 03:50 haha! Blir så sjukt taggad och vill ha augusti 2014 nu!! 

Godnatt

 
Jahopp och nu var helgen typ slut igen. Idag jag jag jobbat, alltså skrivit, mellan 4 och typ 10 så fötjänade en fet pizza och tjejsnack med Ebba och Klara. Imorgon händer det mycket roliga grejer, galor, premiärer. Om jag ska vara ärlig så ska jag plugga. Kände mig som Rosa the Movie där haha.

RSS 2.0