3 juniIdag har vi firat stt betygen är satta och inte haft något ansvar alls. Sprungit före barn i kön, åkt alla de läskigaste karusellerna och köpt godisremmar. Fick vara tolv år igen för en dag, något jag rekommenderar. Puss hej

Liseberg

Imorgon bär det av till Liseberg med Klara och Tove! Just göteborg har varit planerat ett tag men vi var inte sugna på fest så klara kom på den brilianta idén om att ta Liseberg istället över dagen! Astaggad verkligen, speciellt på att äta gifflar i bilen på vägen.
 
 
I vanliga fall hade jag kunnat ladda upp en bild från sist jag var där med Annika och vara lite nostalgisk av mig, istället för att lite stressigt komma med denna skräpbild som måste vara tagen med en sony ericson-mobil. Men nu var det så att jag skickade in min dator för lagning, då jag hade tänkt köpa ut den, men så jaaa den "gick tydligt inte att laga" så nu kommer jag inte få tillbaka den, och inte heller ALLA mina bilder och dokument :D Det suger, men det är ju ett ilandsproblem så vafan. Bilder är jag ganska snabb på att ta ändå haha..
 
 
 

Min bal

Balen är över, bu. Hela dagen och kvällen var helt magisk och alla var så otroligt vackra. Älskar mina människor. Bästa med balen var att känna sig så fin, de fina talen vid middagen, mina vänner, dansgolvet, bussresan, solen, frukostbuffén dagen efter och att min pojkvän var där.
 
Jag fixade håret hos en familjekompis som är frisör (Mia Wettborg på Salong Effekt i Rinkabyholm) och min kusin Emma är makeup-artist och sminkade mig och klaris! Blev så nöjd!
 
Här kommer några av alla mååånga bilder jag ska lägga upp här:
 
Örhängen från Zara, väska från asos, armband från glitter och klänning från random butik i Miami.
 
 
 

RSS 2.0