Bra jävla dag

Hade en av de bättre dagarna igår trots skola till fem och misslyckat kemiprov. Det gjorde liksom inget eftersom det gick skitbra med matten och fick A på min svenskakrönika!!! Weho. Dessutom släpptes flera bråvallaartister bl.a. Axwell&Ingrosso, Otto Knows, Alesso, Adrian Lux osv!!! Weho. Efter skolan hann jag träna och sedan åka till min favorit så somnade "med ett leende på läpparna." (Kan man ens göra det egentligen?)
 
 

Everybody say weho

 
 
Fick smset "Tittar på Fannys somar13film asså längtar så himla mycket till Bråvalla"( följt av 1000 emojis) i smsgruppen och kan inte annat än hålla med!!! weho

Dagarna som passerar

Men hallå där, skulle skylla på att jag fortfarande inte har någon dator men hade nog inte bloggat ändå.. Har nämligen bara sovit hemma två nätter förra veckan och lär bara bli någon gång denna veckan också och då vill jag helst inte sätta mig vid datorn precis. Allt är bra trots att det inte borde vara det pga stress och stress, men jag tar vara på tvåan, vill inte att den ska ta sluut.
 
Sover bland annat hos Tu. Efter 8h kemiplugg är det inte så lätt att sova och har aldrig skrattat så mycket på en halvtimma som jag gjorde med henne i natt innan vi somnade.
 

Tre bilder från helgen

 
Fredagferre med tjejerna, Lördag hos mysis, Söndag i soffan med Far.

Pilgrimsvandring

Är sao sugen på att följa med mor och bror på nästa pilgrimsvandring i Spanien MEN går liksom i skolan. Det går ut på att man vandrar typ 80 (?!!!?!!?!) mil genom städer, byar, skog osv osv och bor på vandrarhem. Mor har gjort det ett par gånger förut om säger även att man stöter på människor från hela världen som gör samma sak. Trodde aldrig att jag skulle bli sugen på det men nu vill jag verkligen, det verkar så sjukt skönt. Bara man har musik liksom.

cookie chookie dough brownie pew swirl chew pew

Dag 2 utan dator och känner mig redan som en ny människa. Fast nae, lånar alla andras. Var helt slut efter skolan, plockade upp Alva på vägen hem och nu har vi bakat världens godaste kakor. Wäh varför skriver man alltid så? Är ganska säker på att det inte är "världens" godaste, men känns så klent att skriva "väldigt" goda.
 
Recept här ;) Shit känner mig som en matblogg.
 

Onsdag med Wifey

Har landat hos Tussan och skriver även från hennes dator. För att göra en lång historia kort så kan jag säga att min pappa råkade köra över min dator med bilen så den kan jag ju lika gärna slänga i sjön. Det sorgligaste är väl att min första tanke var "NEEJ MIN HISTORIAUPPSATS" och sen kom jag på alla tusentals bilder och filmer och att det kommer bli lite svårt med mitt skrivarjobb men det löser sig. Allt löser sig.
 
Kom iallafall fram till Tu som hade lagat värsta fläskfilépastan med ädelostsås till mig. Hon har lägenheten själv någon månad framöver så kommer sova här då och då så det ska bli SÅ mysigt. Enda negativa är väl att de har sötsaker överallt och har redan fått i mig lite glass här och lite nutella där. 
 
 
Här sitter hon, tjejen som här skrivit "Aint no wifey" i beskrivningen på twitter, med värsta tänkbara wifey-frisyren och disk att ta hand om. Love her.

Favoritserier just nu

(More like favoritserier forever)
Sex and The City
Girls
New Girl
 

Bästa tänkbara måndagen

 
Vaknade upp i en favvis armar och jag hade sovmorgon till 12 så hann göra bananpannkakor och kolla ett avsnitt av Girls.
 
 
Mycket roligare att klä på sig med nya klädr och nystädad garderob. Tröjan och byxorna är från Zara, kappan från Åhlens, skorna från Nike och väskan från MK.
 
 
Kom hem med Tu efter 2 h i skolan, som för övrigt var skitkul, innan solen gått ner (ovanligt). Vi skulle plugga och äta innan träningen. Men det blev varken plugg eller träning, bara en massa toast, snack och filmmys. Senare packade jag mina grejer och somnade i min favvis armar igen. Bästa tänkbara måndagen.
 
 

Napafilmen

Typ förra veckan så blockerades vår film från Ayia Napa från Youtube och blev fett less (mest för att vi hade så många visningar på förra haha:( ) och sen blev jag ännu mer less när jag fattade att det inte gick att lägga upp igen pga någon copyrightlag så jag fick byta ut nästintill alla låtar (hsgfjvhdknfgv) vilket var skitjobbigt. Nu är den uppe iallafall lide uppdaterad och får se om den blockeras igen för att vi har med några skivbolags låtar... 
  
(Kolla i HD)
 

Garderoben

Jag har gjort något stort. Jag har städat garderoben, och det tog typ hela jävla söndagen. Men det känns riktigt skönt nu när jag har koll på var allt är. Innan låg halva utspritt i rummet och jag hade två svarta stora sopsäckar fyllda med kläder som jag inte orkade hänga in. MEN nu är det gjort och (nästan) allt är sorterat
Skjortor och Blusar
Koftor, kavajer och några jackor
Kjolar
Festtoppar
Klänningar
Byxor, shorts och övriga tröjor. Även tränings- bad- och underkläder. Slår vad om kaos igen om 1 mån.
 

Maya

Mitt absoluta favorithalsband i silver som mamma prutade ner en jävla bit i Mexico förra året. Det är flera små Mayakalendrar och den är t.o.m. gjord av en Mayaindian, SO COOL. Tyvärr hann jag knappt använda det innan jag tappade bort det (my life in a nutshell) men hittade det nu och blev så glad så går runt med det hemma hehehe.

Hittade lite familjekärlek på pappas dator

 

Helg

Igårkväll gick jag på världens mysigaste bio med Maria och Klara. Eller inte för att filmen var mysig, men ma bitches var. Längesen vi var bara vi tre. Efterdet kom ma other bitch Alva hem till mig ganska sent lite spontant för lite te och ett avsnitt av Girls. Nu har jag fått sova ut utan att ställa klockan för första gången i år räknade jag ut så det var så jävla skönt och har inga planer för helgen vilket är ännu skönare.
 
Alvster

Befunky.com

Hur redigerar du dina bilder? De är så fina :D undrar "Hej"
 
Hej, Hej tackar man tackar! Redigerar bilderna gratis på en hemsida som heter befunky, världens mest random namn om du frågar mig, men de har riktigt fina filter där! Klicka på bilden för att komma till hemsidan yeah.
 
 

Beautiful people

 
Varför måste ytlighet vara något negativt egentligen? Kan stirra mig blind på skönhet vare sig det är en fin solnedgång eller en jävligt snygg person. Utsidan spelar roll. Varför ska vi hitta på att den inte gör det, även fast utsidan inte väger lika mycket som personligheten så spelar den ändå roll. Hur du ser någon speglar ju vad man känner för personen och jag tror att man bestämmer själv om man ska se dess skönhet eller inte. Citerar en kompis: "Är så kär i honom så därför tycker jag liksom att han är den snyggaste killen i världen" 

En typisk throwback

hahahahahaaha sista
 
Mexico 2013
 
 
 

Oktober

Har hunnit sakna en riktig kaggfest ett bra tag och nu är har vi börjat planera nytt för BH- och GG-sektionen. Samma människor, samma lokal, nytt tema. Jävligt bra tror jag på, som alltid.
 
 
Bilder från middag och förfest hos mig innan Oktoberfesten, hahaha älskar ironin i den sista bilden.

Allt vi längtar efter hela hösten vintern och våren

 

Min sista teckning

Och där kom det sista porträttet av mina sju tjejer, gjorde typ de fem sista på två dagar så blev minst sagt stressigt men det ångrar jag inte en sekund med tanke på hur glada de blev♥ Här är Klaris, drop dead gorgeous.
 
 

Lite frågor

Har fått lite kommentarer och frågor på sistonde och tycker att det är skitkul, men har inte riktigt hunnit svara på dem än! 
 
"Hur fin var inte det outfittan (haha) då??!?!?!? Tänkte bara fråga vilket hotell ni stannar på?" frågar Julia
 
Skrattade högt där hahah, vi bodde på ett hotell (mer som en liten koja) som hette St. George's Inn precis vid Victoria Station.
 
Vad kostade den??? (väskan) frågar Anonym
 
Mindre än Napa mer än Bråvalla om vi säger så, man ska inte snacka kosing öppet va.
 
Vad har du för jobb? Kan du inte berätta lite mer om dom? :) Frågar Anonym

Jag jobbar som Content Writer på Media Analys i Kalmar där jag bloggar för dem. Inte samma sorts blogg som den här dock, mycket mer än så kan jag inte säga. Sen har jag jobbat sedan ett år tillbaka på en liten mataffär fem minuter från där jag bor på Ängö. Mysigaste ever, där har jag spenderat varannan helg nu på hösten och vintern och det har verkligen varit värt det! Nu är det tyvärr nya ägare så kommer bara få pass på Magganplan vilket inte blir alls lika ofta så jag ska precis söka ett till jobb!
 
 
hej jag och ett par vänner ska åka ner till napa i år! men vi har lite svårt hitta hotell, vilket bodde ni på :)? undrar Anna

Jag och mina kompisar bodde på Melpo Antia som var riktigt fräscht och fint och dessutom låg det mitt i smeten vilket jag tycker är det viktigaste då man inte borde gå hem mitt i natten om man har långt att gå. Därmed bodde det mest ungdomar där, tror inte jag såg en enda vuxen eller bebis där.. Däremot var de extremt stränga, man fick inte ta upp andra på rummet och man fick typ inte väsnas.. Därför förfestade vi med ett killgäng som vi träffade där på Anthea som var mer chill, dock väldigt lökigt då hotellets AC inte funkade typ och korridorerna såg ut som salar på mentalsjukhus haha annars är det ett bra alternativ eftersom det också låg mitt i smeten. I år ska vi bo på Eligonia som är lite billigare lite skabbigare och lite mer centralt.
 
Ska inte låta som mamma som sa till sin väninna "Har du aldrig varit i Italien??!!" när hon bara hade varit där 1 gång  haha. Vet liksom inte så mycket om Ayia Napas hotell förutom att ni inte ska på på Kalypso. Aldrig Kalypso. Tänk bara på att det ska vara centralt (för att man ska våga gå hem och för att de som jobbar på grabbarna grus ska komma till ditt hotell och sälja biljetter till partybåt och sånt) ganska billigt och ganska fräscht, men kan säga att du kommer ha kul var du än bor.
 
 
 
Melpo Antia

Hår..

Kollade i mitt arkiv och det var flera månader sedan jag sist sa att jag "verkligen måste slinga mig" så ni kan ju tänka er hur det ser ut nu. Eller orange blev det ju direkt i frisörstolen men lat som jag är så orkade jag inte klaga. Jag kanske borde bry mig lite mer om sådant som tjej.. Vill iallafall ha lite ljusbrunt med blekta slingor och det har jag verkligen sagt VARJE gång men ser fortfarande likadan ut hahaha sämst frisörer, byter varje gång. Ska ta mig fan visa en bild nästa gång.
 
 
 
Tycker att den här tjejen har fett snyggt hår, eller fett snyggt allt. Dessutom får hon pengar för att åka runt i världen och testa lite bikinis, det låter för bra för att vara sant jag vet, det kanske inte ens är sant jag är inte så insatt. Hennes blogg hittar ni här.
 
 

Klad

 
Har alltid tända ljus i rummet, får nästan panik annars. (Inte riktig panik, tjejpanik)
 

Har varit på sånt otroligt bra humör hela dagen. Hade en teori om att det var för att fysikprovet gick bra men sen kom jag på att jag ropade ut "kom igen nu kör vi!" i klassrummet redan innan provet. Vem gör det?? Klockan 8 på morgonen med fysikbetygsödet i händerna och en mage som kurrar? Jag gjorde det iallafall och var lika hypad resten av dagen. Jag som trodde att vintern=deppig period men icke haha fuck you vinter.

Lite mer från London

Bomberjacka från Dr. Martens - Jeans från Chep Monday - Byxor från Zara
En halvfrän väska från River Island
Klänningar från Mango till vänster, skitfin med ett bälte om man inte vill se ut som ett rör. Sommarkläning aka närmanärbrun-klänning i mitten från Topshop och min älskade klänning från Carin Wester som jag verkligen inte betalade fullpris för. Hoppas detta funkar för dig som ville ha en bättre bild på den för om du vill se den på så fåru vänta till sommaren. ;)
 

En fråga

Ja du. Svaret ligger väl lite i frågan. Varför skulle jag inte göra det jobbigaste möjliga? Varför skulle jag göra ett bekvämt val under den bekvämaste tiden i våra liv. Jag menar just nu bor vi flesta hemma, och de som har flyttat hemifrån får säkert pengar av päronen. Vi behöver inte betala boende eller mat eller anstränga oss det minsta egentligen. (Jobbar gör jag mest för erfarenhet på CV:t) Vi har det så jävla bra just nu, men om vi inte anstränger oss under den tiden så kommer vi inte ha det speciellt bra och chill i framtiden. Det är väl det som driver mig lite, jag kan bara inte inte göra mitt bästa. Det är bara att bita ihop.
 
Så ja, jag trivs med en jobbig linje. Att gå till sängs slut i huvudet av något så nice som kunskap gör mig bara nöjd. Och de sena kvällarna på skolan är inte bara trist, jag sitter ju liksom inte där själv. Vi sitter och filosoferar samt tröttskrattar samt dansar ibland när skolan är stängd och korridoren är tom. Jag kan fan tycka det är kul att räkna ibland. Jag trivs ju föfan asbra kommer jag på nu. Men jag förstår ändå frågan eftersom jag klagar som fan, och jag kommer fortsätta att klaga på att det är jobbigt och överväga ett liv som hemmafru, men om jag inte hade tyckt att det var jobbigt så hade jag undrat varför jag inte försökte hårdare.
 
 
 Pluggtrötthumor är den bästa humorn xD

Michael Kors

 
Min nya kära väska hehehe som jag köpte i London. Känner inte så mycket mer än materiell kärlek och behov av att jobba ihop lite kosing igen. Tänkte visa lite mer shopping senare, men inte allt för det får liksom inte plats i mitt rum på en gång. Haha skoja, övermod.
 

Top 37

Hittade ett inlägg på 9gag som var lite intressant. En lista på de top 37 (konstigt antal??) saker som döende människor säger att de ångrar. En liten tankeställare satt säga satt. Fick lite ont i hjärtat när vissa ångrar att de inte lekt mer med sina barn. Jag ska leka skiten ur mina barn. Ska leka så mycket med dem att de tröttnar. 
Falukorvstelefon. Fuck vad andra tycker liksom.

Kom på att jag hade två kvar

Näst sista porträttet jag ritade var av Tovsson, inte jättelikt dock. Det är ju så jävla svårt att rita tänder men det finns inte speciellt många bilder på henne när hon inte ler haha..
 

Supersoaker

Och där har jag pluggat klart för fysikprovet. Kom hem vid typ 10 från skolan idag och sängen är skönare än någonsin. Måste bara säga det att fan vad svårare sådana här perioder hade varit utan musik. Idag har jag vaft hörlurarna i hela dagen förutom 1 h uppehåll vid lunchen. Favvislåten just nu är lätt Supersoaker så den gick på repeat under kvällsduschen. Älskar när han sjunger "Don't know my home, I don't know my place, I just wanna be there"
  

Dagarna som gått

Med skolan som prio 1 skjuter jag bara upp allting annat. Jag skjuter upp det här (tänkte ju visa det jag köpte i London ju), jobb, städning, mat, träning och ja allt. Näst intill varenda lediga minut har jag suttit begravd i fysikboken sedan i onsdags och idag har jag suttit 9 timmar. Därför har jag inte tid för att skriva så mycket mer eftersom jag har en likadan dag imorgon och behöver sömn, tänkte bara ringa någon jag tycker om för att somna med något annat än Einsteins relativitetsteori i huvudet. Men jag mår faktiskt ganska bra ändå. Om man bortser från snön då, det är liksom lite sent nu känner jag. Det påminner om 2012 när jag hade beställt en nyårskläning och fick den 1 januari, man ba jaha.
 
 
Senaste Nyår

Kom hem pelleponken

 
Augusti 2012

Världen

Slutade runt 1 och pluggade i skolan till kanske sex med Tu, Klara och Kalle. Kom hem och stekte en hamburgare och har legat i badet och kollat på skittv. Det jag egentligen ville skriva om var det som vi snackade om idag när vi egentligen skulle plugga, vi började tänka tillbaka till tiden på Lindöskolan och Funkaboskolan.
 
Ljuva mellanstadiet och ljuva högstadiet. Åren då man börjar fatta vem man är och är så otroligt tacksam för vilka jag fick gå igenom allt det med. Fattade inte riktigt hur värdefullt det var innan, men att ha så otroligt bra vänner, (speciellt så jävligt fantastiska killkompisar som jag tror är otroligt viktigt. Det är liksom en annan grej med killar och det hade inte varit lika lätt utan dem) genom halva min uppväxt. Jag går verkligen way back med de här, vi snackar lågstadiedisco, kurragömma med dunk, ryska posten och minns hur kul det var när alla kom i puberteten. När vi tjejer gick tillsammans nervösa in på sex och samlevnadssamtal med skolsyster och killarna kunde inte prata utan att det sprack. Jag kan öppna mig för dem, säga nästan vad som helst, och det finns kanske ingenting som skulle få mig att skämmas framför dem. Dem har ju liksom redan sett alla sidor utav mig. 
 
 
Det bästa är att jag har dem än idag, även fast jag hade velat ha mer tid för att träffa de på andra skolor, men måste säga fan vad starkt band jag har till dem ändå. Jag menar vi snackar lågstadiet. Kommer inte ihåg det själv, men tydligen hade Ebba sprungit fram till mig redan första dagen jag kom till Kalmar i ettan. Även de nya som vi från Lindö träffade på högstadiet betyder mer än vad jag tror att de tror. Jag har skrattat med dem, gråtit med dem, bråkat med dem och växt med dem. Jag ser själv hur jävla oorginellt skrivet det här är men det är fan precis såhär jag känner, jag älskar ju dem. De betyder världen för mig.
 
 

#FollowMeTo

Vet inte hur men kom in på en snubbes instagram som håller på med ett kreativt och lite romantiskt projekt som kallas typ "Follow me to" med riktigt feta bilder på den här snubbens flickvän från olika platser i världen. Älskar det, can't help it men blir nästan avundsjuk på deras förhållande och framförallt hennes snygga kläder. Länken till hans instagram hittar ni här.
 
By the way så måste jag bli bättre på att läsa igenom vad jag skriver här, har bland annat skrivit hett istället för hatt, att jag blev glas istället för glad och anithing (???hahaha) istället för anything. Har inte dyslexi, är lat.
 
Läste igenom allt nu, skitjobbigt, kan inte fatta att ni pallar läsa det. Eller det kanske ni inte ens gör haha.
 
 

Sista från London

Äntligen ligger jag hemma i min säng i mitt rum. Sista dagen i London var även den fylld med shopping! Denna gången hittade vi lite roligare butiker och smågator och jag hittade den perfekta pälsen under tusenlappen så blev så nöjd så ja då.
Körde på helsvart, hatt (igen xD Blev så glad när främlingar sa att den var fin) från American Apparel, kappan är från Åhlens och väskan Michael Kors.
Linnet till höger fick jag för 120 spänn på River Island!
Fika på Costa
Inne på en utav mina favoritaffärer Urban Outfitters där jag hittade flera plagg!
I en väldigt speciell butik..
med vackra 20-talsklänningar, att man inte var här innan Gatsby-festen :(
Vi hittade till Carnaby street där jag köpte ett par jeans..
Och så avslutade vi med en saftig oxfilé på Angus Steak House. En bättre dag av jävligt bra dagar. Kan ju visa allt jag har handlat också, lär ju bli i maj med tanke på att den konstanta stressen kommer tillbaka imorgon. Ciao ledighet och ro.
 

Mer shopping

 
Kan inte hjälpa det men springer runt i allt jag har köpt här på hotellrummet. Det enkla linnet skulle jag köpa i somras på Zara för 400 spänn. Som tur var gick inte det köpet igenom med tanke på att jag hittade för typ 100 spänn på rean här! Även brallorna var på rea, jag som aldrig hittar saker på rean. Imorgon är sista heldagen och vi ska komma bort ännu längre från turist gatorna och försöka hitta lite nya affärer.
 

Dag 3

Hemma igen efter ännu en fantastisk dag i stan! Dålig som jag är lyckades jag ta med den tunga kameran utan minneskortet i så har inte bäst bilder men kan dela med mig av lite ändå!
 
Vi började med frukost på favvisstället. 
 
Vi gick i affärer och myste på marknaden i Covent Garden.
Där de spelade hög musik.
En nice lunch.
Var varmare idag så tog min nya bomber jacket från Dr. Martins och en tunn kofta från Dagmar (morsans). Och såklart min nya väska heheeh visar bättre bild när jag kommer hem.
När vi hade shoppat klart runt 7 så fick vi lite bråttom till musikalen som skulle börja och hoppade in i en cykeltaxi vilket var.. intressant.
Och så var det dags, vi smugglade in lite snacks. Riktigt bra, men berättar mer någon gång kanske.

Godiva

 
Igår gick vi förbi en chokladbutik på Regent Street med det här i fönstret så vi var ju i stort sett tvugna att gå in och köpa oss lite chokladdoppade jordgubbar mmmmh. Just nu ligger jag här på hotellet, vi försov oss nämligen heheh men mamma är spralligare än vanligt och har redan hoppat in i duschen och nu tänkte jag prova kläderna igen som jag köpte igår. I just can't get enough.

Shopping

Hemma och trötta efter en heldag på stan och är så nöjd så. Gjorde av med lite mer än vad jag trodde heh men det ska nog gå bra. Hittade bland annat ett perfekt fynd på urban outfitters! En skitsnygg klänning från Carin Wester som jag har tittat på innan hängde där i min storlek nedsatt en jävla massa pga blandning av rea och trasig kedja (som inte syns?) fick den för drygt 400 spänn! Gjorde även ett rejält spontanköp.... ja ni ser ju påsen där bak.... meh värt ändå mihihiihi.
 
 
Klänningen, love it.

2 bilder från idag

 
Har ju drömmamman, bland annat med tanke på att hon vill ta kort hela tiden och att jag råkar vara linslus. Och ja, jag har köpt en hett, fungerar perfekt som paraply.

Le Pain Quotidien

 
Vi åt frulle på riktigt bra ställe i morse. Färskaste croissanten jag käkat.

The Victoria's Secret

Hade glömt hur kär jag var i den affären. Kommer in och möts av vissa kreaktioner som var med i årets modevisning och rum med olika färgkoder fyllda med underbara underkläder och nattlinnen. 4 våningar och fantastisk inredning och personal och allt. Man blir köpsugen bara av att kolla på mattan typ.
 
 
Skulle låtsas inte vara turist när jag kom in men kunde inte hålla mig.

Framme

 

Nämen hallå. Vi har det så bra i London, sitter och dricker te på hotellrummet just nu! Vi stack direkt in till stan när vi kom hit igår och hann kanske gå i två affärer (hann spendera en del) och sedan åt vi pasta på en riktigt mysig restaurang. Staden är precis som jag minns den, fast ännu finare, kanske för att julpyntet hänger kvar. Det är typ varmt ute också?? Ja för att vara januari då, såg t.o.m. några gå barbent men det var väl kanske lite överdrivet.

 


In da mirra

SNYGGtjej_96
 
Kanske bara är jag men tycker att fixa sig är en del av det roliga? Förutom när man failar och ser helt mosig ut då. Alltid lika kul att fixa sig med Tu också som bara öser på med komplimanger och alltid är så jävla taggad.

LONDEODNDENDEO imorgon

 
Är så otroligt jävla taggad på London!!!! Imorgon klockan 9 åker vi och är framme vid 16 någon gång. Ska seriöst shoppa direkt. Har inte spenderat en krona på mellandagsrean och har sparat en hel del så ska verkligen gå loss och shoppa så att jag dör nu i London!! Funderar på att köpa ett par rayban aviators och har bestämt mig för att hitta en fet päls. Fuskpäls då. Bästa är ju att jag åker med mamma som har samma shoppingsug, samma smak (oftast) och nästan samma storlek som jag (även i skor) if you know what I mean heehioehieoeiehehi. Dessutom London en asmysig stad och är fett tagg på fish n' ships. På tal om tagg, Dirty Dancing-musikal på det. Kejwpwbsdsjkafasö.

2013

 
 
2013 har varit mitt bästa år. För det första känner jag att jag har växt som människa, är ännu mer säker på mig själv än när året började. Har även slutat tro på rykten om andra människor och blivit mindre dömande vilket är skitkul. Har även lärt mig välja att vara positiv i jobbiga situationer eftersom min mamma aka mentala träningsgurun bankar i mig livscitat dagligen. Har gått på festival. Har vågat öppna upp mig mer. Har haft prestationsångest i skolan så att det nästan känns i knäna och har lessnat på kemin samtidigt som att jag har fått upp ögonen för svenskan och skrivandet. Har festat. Har haft min hittils bästa sommar. Har fått några nya vänner och dessutom kommit ännu närmre mina gamla och mina halvnya, har börjat riktigt älska dem. Har rest med två av dem vilket var den bästa veckan på hela året. Har ätit enchiladas typ 10 gånger på 3 månader. Har gråtit som en gris och sagt två äckligt hemska farväl, ett till min bror Isak som nu bor i Norge och ett till min barndomsvän som jag vanligen träffar dagligen, Per som är i Australien i ett år. Har haft en sommarflört. Har klippt av mitt tröttsamma långa hår. Har gjort småresor med Alva, den roligaste och galnaste jag känner. Har även rest till Mexico med hela släkten. Har slutat bry mig om vad andra tycker. Har fått två jobb och skaffat ett sparkonto. Har sett världens bästa film. Har vågat testa nya saker. Har varit riktigt stressad konstant när det gäller allt. Har älskat. Tvivlar på att 2014 blir lika bra men det gör faktiskt inget.
 
 

Nyår

 
Har bara bilder från middagen eftersom jag tappade bort mobilen ganska direkt efter det, var väl kanske lika bra med lite städade bilder.
 
Nyår. Otroligt trevlig middag och förfest hos Klara. 10 tjejer som man tycker om kan ju inte bli annat än askul och jag fattar fortfarande inte hur de fick till kycklingen så jävla bra. Senare på kvällen var vi hos mig med de andra som vi skulle fira med! Fick även fin choklad och champagneglas av ett killgäng som vi har festat med ända sedan vi var fjortisar hahaha så blev hur glas som helst! Dessutom var tolvslaget magiskt, vi gick ut på gården och allt jag såg var överlyckliga kroppar som hoppade runt och kysstes under typ miljoner fyverkerier från stortorget. Övertydlig överdrift jag vet, men det kändes så just då.
 
Dessutom vaknade jag nio av städångest och kom ner till ett helt städat hus, Annika hade till och med tvättat dukarna (???♥) Vad skulle jag göra utan mina vänner å herregud vill inte ens tänka på det. Ett riktigt jävla bra avslut på ett riktigt jävla bra år.

RSS 2.0