Rugbyn 2014

Rugbyn är över, det jag sysselsatt mig med konstant i flera månader!! Dels för att det är vi i kåren som har anordnat evenemanget och dels för att jag ledde cheerleadingen i år som var pausunderhållningen. För er läsare som inte bor i Kalmar så är skolrugbyn Nordens största skolevenemang (om man räknar omsatta pengar) vilket är en match mellan Kagg och Stagg/Jenny. Detta var tredje och sista året för min del och det känns så sorgligt, men jag var mer taggad än någonsin!! Jag kommer ihåg hur pressad jag var där i början i september, jag visste inte hur vi skulle få någon att söka cheerleadingen och samtidigt blev jag utskälld på flera håll pga det var en brist på sökandet till rugbyns tjejlag, vilket kan ha att göra med cheerleadingen, och att jag var dum i huvudet för att vi hade sökning för nära inpå rugbysökningen. Var sjukt kluven för jag håller med om att det är hundra gånger viktigare ett få ihop ett bra rugbylag och därmed fick jag och resten av kåren stoppa folk i korridoren och för att de skulle söka till rugbyn. Det var inte skitlätt med tanke på att vi är en skola med max 20% tjejer (gissning) medans stagg och jenny kryllar av tjejer. Men tillslut fick vi ihop alla lag och det känns så jävla sjukt att vi på kagg, trots brist på tjejer, fick ett segrande damlag i rugby matchen. Är så sjukt jävla stolt och glad. Är man engagerad i sin skola så är denna matchen verkligen ALLT. Herrlaget var bara ett mål ifrån så vi var sååå nära en dubbelseger, men man kan ju inte vinna allt. 
 
Dansnumret gick så bra det med. Vi har lagt ner så otroligt mycket tid på det här, den senaste månaden tränade vi typ 5-6 gånger i veckan, och det var inte det lättaste att skapa själva numret tillsammans med Julia, Sara, Amanda, Eve och Ida. Men vi gjorde det, och hela gruppen var så sjukt duktiga. Som sagt hade vi tjejbrist och max 5 st av oss 20 är dansare, sen har vi ett par gymnaster, några drillare och några chillare som bara ville söka för skojs skull och har tränat stenhård. Vi har haft läger, lärt känna varandra, taggat varandra, haft typ panik tillsammans vissa tidpunkter, men det blev ju så bra till slut. Däremot var vi en man kort på uppvisningen, stackars Ellie skadade sig på genrepet och hon skulle göra två lyft....inte aslätt att fixa till det i numret några timmar innan uppvisning.. men vi brydde oss inte om det utan tyckte mest synd om Ellie som hade kämpat så hårt och varit så taggad. Jag är säker på att hon hade varit så grym på uppvisningen. Sedan var det helt underbart att få all den respons som har kommit från alla möjliga håll, men mestadels från personer som kommit fram personligen och berömt. Blir så varm i hjärtat. Det kändes så sjukt bra att avsluta min tid i Kagg Cheer med ett så uppskattat nummer. Visst har vi fått kritik på twitter, bland annat om att vårat nummer inte hade så många olika dansstilar utan bara en.. ja ni kan ju döma själva om ni håller med för det gör inte vi. Till sist vill jag tacka hela danslaget. Ni är världens bästa tjejer, har haft så sjukt roligt med er. Tack också världens bästa skola för de här tre rugbytiderna, och kåren med världens bästa ordförande. Världens bästa världens bästa världens bästa.
 
 
 
 
 
 

Läget

Hej. Ska va sådär "skön" som alla andra bloggare och skriva att jag lever efter att inte ha bloggat på typ en månad. Berlin var iallafall helt sjukt jävla bra. Älskar den staden så mycket och utelivet var det sjukaste. Ska berätta allt om det någon gång. Sedan jag kom hem så har jag stressat som ett djur, gör fortfarande, med kåren, rugbyjobbet, skolan, jobbet, Bh-sektionen och cheerleadningen. Mår inte speciellt bra varje dag. Det har gått så långt att jag har känt av det på hjärtat, men mamma säger att det inte är farligt att stressa utan det farliga är att inte få någon återhämtning. Det fick jag minst sagt i natt när jag somnade 19:00 och vaknade 07:00.
 
Veckan efter skolrugbynrugbyn har jag 4 prov på en vecka som jag inte har pluggat till än men helgen därpå är det, precis som förra året, en BH-fest i The Great Gatsby-tema. Lär ju slappna av och vara taggad som fan på den festen. Dagen efter åker hela min familj till Florida. Ska få spendera 2 hela veckor med mamma och pappa OCH isak. Ser fram emot det så jävla mycket.
 
Det här är hotellet vi ska bo på. Började lipa när jag såg det för jag vet hur mycket den här resan betyder för mamma. Så så vackert.
 
 
Nu ska jag snart iväg på 4h träning och efter det är det hemmafest med gamla fina vänner. PS jag lovar att svara på alla frågor.

RSS 2.0