Komma bort

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, mina känslor har inte riktigt fått plats i kroppen de senaste dagarna och det rinner fortfarande över så mina tankar ligger inte riktigt på att skriva något ytligt blogginlägg. Allt jag vet är att det ska bli så jävla skönt att komma bort. 20 dagar kvar exakt.
 

På laddning

Är inte den gladestest idag. Brukar se det som dagar då lyckan ligger på laddning typ. Som tur är gör Annika mig till den gladestest jag kan va just idag och ikväll ska vi gå på bio.

Tung torsdag

Shit vilken sliten dag det har varit, för allihop. Möttes av att Kalle och Sedde skrattade åt mitt utséende imorse, då vet man att det är illa. Klara ♥ fyllde år igår och det skulle vi ju självklart fira (!!) Vilket resulterade i att det i princip bara var jag och Annika kvar på sista lektionen. Tung dag helt enkelt. Vi kom hem till Annika runt 5 och har sedan dess suttit med en historiauppgift, som grädde på moset så ska vi läsa ut en hel bok på spanska tills imorgon. Nu är jag riktigt taggad på helg och imorgon är det hemmaferre med gamla gänget så det ska bli skitkul!
 
Caught in action med att ta egobilder. Annika tycker att jag är fjantig men FUCK HENNES ÅSIKT jag tänkte visa att jag tagit ett till hål längre upp på örat, inte bästa kameran men fint äre! Ärtor och Kärlek.

Klipper

 
Har skickat över alla filmer och bilder från Bråvalla från Annikas dator och håller på att klippa ihop till en film. En massa bilder som jag aldrig har visat och själv nästan har glömt. Wiho tycker att sånt här är skitkul!!

Samma värld?

 
Det är sjukt hur stor skillnad det kan vara på då och nu, och hur stor skillnad det kan vara nu mellan här och där. Förr betydde tatuering = brottsling och kläder som då ansågs provokativa anses idag vara ganska påklätt, samtidigt som att de kläder som flesta svenska tjejer bär på somrarna skulle vara så provocerande att man skulle bli plockad på gatan i vissa delar av samma värld. På 1700-talet fick kvinnor i Sverige inte publicera litteratur eller dikta men idag kan det anses bögigt av en kille att skriva poesi. 
 
Gulligt här kan vara att bli tillsammans offentligt på facebook och gulligt där kan vara att spela trumpet vid stenstatyer för kvinnan man är kär i. Svält där kan betyda att man inte har mat för dagen och svält här kan betyda ätstörningar motiverade av näthets såsom "#thinspo". Varför hata sin kropp så mycket liksom? När Marilyn Monroe var inne (typ hela hennes livstid) så hade hon idealkvinnans kropp, fast att hon hade ansetts som mullig eller tjock i vårt samhälle idag. Ibland har jag svårt att förstå att allt det här faktiskt är samma värld.

Sminkfråga

Kan inte du visa hur du gjorde sminkningen på bilden? Så himla fin är du Fanny från Anonym
 
Först och främst tack komplimanger är bäst!! Och ja det kan jag väl la göra med tanke på att det var en så enkel sminkning, hoppas att den är tydlig!
 
 
1. Skimrig skugga, sudda kanterna naturligt. Fukta borsten så sitter det bäst. 2. Gör en tjock linje med eyeliner, inte så noga här. 3. Sudda ut eyelinern med en mörk ögonskugga sudda ut alla kanter med fingrarna. 4. Måla tunn linje med samma mörka ögonskugga under ögat, fyll i bryna med ögonskugga för att det ska se naturligt ut och såsa på med mascara, snyggare än lösögonfransar enligt mig!

Tänker

 
Ibland kan jag bara tänka på hur fett det hade varit om någon av de varelser som inte finns faktiskt fanns. Önskar det so bad :( Känns ju ganska omöjligt med tanke på det vi har lärt oss om genetik i biologin men vad är det som säger att sjöjungfrur inte skulle finnas egentligen? Det finns ju redan hur konstiga saker som helst på jorden, t.ex. knark och navelsträngar och schizofreni men ingen tänker på att det är konstigt eftersom vi är vana vid det.

Första gången på länge

 
Det här är första gången på länge som jag kan komma hem direkt efter skolan och bara lägga mig i sängen. Första gången på länge som jag inte drunknar i plugg och hinner äta riktig mat före kl 9. Också första gången på länge som jag inte behöver ta sista tåget till pojkvännen för att jag har så fullt upp innan. Riktigt najsig dag trots att matteprovet inte gick bra. Smattrar som fan gör det mot fönstrena också, mys.
 

Pati 2nite

Varning för oskärpa
 

Har redan börjat packa

1:a från Mango / 2:a från H&M för läänge sedan
 
Kan inte hålla mig, ska bli så jävla skönt att gå barbent. Idag är det plugg hela dagen och ikväll är det intaggningsfest till GG-sektionen! Kommer bli riktigt kul att lära känna 97-killarna och se dem försöka imponera på GG! 

Ny resa bokad!!!

Igår på biologilektionen så var jag och Tove inne och kollade på sista minuten, och kände för att bara boka något, vi gick vidare steg för steg för att se hur mycket det hade kostat, och helt plötsligt hade jag redan bokat !!! Jag ba eeh Tove jag bokade nu..(trodde att jag skulle behöva en dosa för att betala på internet). Vi tog bara det billigaste och varmaste stället på första sidan och det blev till Alanya i Turkiet på påsklovet, allting med transfer och försäkring gick på bara 3000 kr var! Är sjukt glad även att det inte är högsäsong då och att vi troligen kommer frysa, det kommer bli så jävla nice i vilket fall!
 
 
Bilder från vårt hotell och Cleopatra Beach
 

Hotellet ser helt okej nice ut, men vi såg att ett hotell med fetaste poolen låg precis bredvid heheh... Dessutom ligger det nära mataffär, lokalt centrum och bara 400 meter till Alanyas finaste strand Cleopatra Beach! Vi har redan bestämt att vi ska springa på morgonen, handla frukost på vägen hem och ta ett morgondopp i poolen. Just nu vill jag bara testa sommarkläder och typ redan packa men ska drunka i matte i ett par timmar innan myskväll med BH-sektionen ikväll! Bra liv bra liv.

Här haru sommar

Fick ett önskemål om fler sommarminnen här på bloggen, kan bara säga en sak, Köpingsvik♥
 
 

Belöning

Åh vad skönt att ligga i min egen säng, känns som att det var skitlängesen sist. Idag har jag pluggat kemi, knappt gjort något annat. Satt på resurs från 10 till 16 och sedan var det lite Enchiladas och Top Model med Maria och Tu, följt av mer plugg ensam vid köksbordet runt kvällsnåret. Det är vid den tiden man typ får ont i ryggen av att sitta för att hjärnan suger ur all energi och hållningen bara sviker. MEN det är alltid skönt att ta "Äh nu lägger jag ifrån mig allt det får gå som det går-steget". Måste ju belöna mig med lite PLL liksom.
 
 
Ashley Benson och Shay Mitchell från PLL är så in i helvetes snygga.

Sommarminne

 
Något jag inte kommer att glömma är Göteborg med Annika. Det var på Pers avskedsfest runt midnattsnåret som Annika frågade "Ska du med till Göteborg imorgon, min syrra ska dit och det finns två platser i bilen om vi fixar eget boende" Klart jag var på men boendet fick vi ljuga om för det fixade vi inte förrän på vägen dit. Bara ett dygn fyllt av shopping restaurangmys och liseberg. Allt var så skönt för att vi inte hade planerat något, och allt var så kul för att det är Annika vi snackar om liksom. (Kan smöra på lite extra då hon är typ den enda kompisen som inte läser min blogg höhö)

Klänningar

Veckorna går och sommarlovet är närmre än vad vi tror. Jag säger det varje år att efter påsklovet går det på en sekund. Jag brukar inte köpa nya klänningar inför avslutning, men i år är jag ju med i kåren och får därmed gå (och hjälpa till) på balen! Vi får dock inte ha en långklänning för att det ska vara extra speciellt för de som går ut gymnasiet såklart! Så här ligger jag och kollar runt på lite klänningar, men mest för att jag ligger hemma sjuk vilket suger.
 
 
Den här skönheten kommer från chicy och ligger under tusenlappen.

Ge ma

 
Fa-an vad snyggt det här är. Skulle lätt vilja ha det som på bilden längst upp till höger. Frågan är ju bara hur mycket det kommer svida i både örat och i plånboken.

Det goda i livet

 
Något som jag verkligen stör mig på är när folk tror att de kan bestämma vilka saker som är goda i livet. "Pengar är inte viktigt" nehej men jag kan tycka att det är nice att hitta på saker och då behöver man ofta pengar. Visst kan det vara ungt och dumt att säga att fest, resor och musik gör mig lycklig men det gör det. Mat och sex. Träning och storstäder. Allt det där är gott i livet även att det säkert finns viktigare saker att tänka på, jag tänker iallafall leva på det här medans jag faktiskt är ung och inte behöver tänka på hyran. Dessutom kan många tycka att jag inte ens vet vad kärlek är i denna åldern, men den kärlek jag upplever är iallafall det goda i mitt liv.

Länge leve ungdomen

 
Pamela Anderson på 90-talet, så satans snygg.

BIG MONSTER

 
Ännu en nackdel med att brorsan inte bor hemma längre är att jag inte kan sno hans snygga kläder. Funderar på att gömma denna snygga från Levis någonstans innan han åker tillbaka till Norge.
 
 

Ayia Napa

Börjar med att säga att du har en väldigt fin blogg! Sen har jag sett din film från Ayia Napa som är helt underbar. Jag undrar när ni var där, datum osv och var det en bra tid att åka då? Vill gärna veta lite var, vilket hotell ni bodde på och hur länge ni var där också :) från Anonym
 
Först och främst tack som fan! Vi var där i början av Augusti, 5-12, det är mest folk där strax innan skolan börjar igen, dock även jävligt varmt såklart!... Viktigast av allt är att boka ett hotell i rätt läge så att man kan gå hem säkert på natten och inte behöver lägga så mycket pengar på taxi heller. Vi bodde på Melpo Antia som var väldigt fint och fräscht, lite dyrare och lite strängare dock så fick förfesta hos ett killgäng som vi lärde känna där istället, de bodde på Anthea som låg typ 20 m ifrån som var lite mer chill men bara helt okej fräscht.
 
En vecka är en ganska lagom tid enligt mig då två veckor troligen hade slitit ut mig helt, men om man väljer att vara där 2 veckor så anpassar man sig efter det och kanske tar det lugnt någon kväll så ska man klara det också! Det var nog svaren på dina frågor men vill bara tilllägga att det var den roligaste veckan i mitt liv, skulle kännas skumt att skriva ett inlägg om Ayia Napa utan att skriva det hehe.
 
 


Hmm

 
Nu när man har fått ett gäng läsare så undrar man ju vilka det är som faktiskt läser min blogg. Jag får en känsla av att alla är hemliga eftersom 9 av 10 kommentarer jag får är anonyma, inget som stör mig men lite fundersam blir man ju. Samtidigt skulle det vara kul och veta varför ni stannar kvar och vad ni vill se mer utav här. Puss.
 
 

Bloggtips

Har några av dina vänner blogg? Kram undrar anonym.
 
Och nej, tyvärr har dem inte det... Men om bloggtips behövs kan jag dela med mig av de få bloggar som jag läser just nu.
 
HANNALICIOUS. Astöntigt namn, bra uppdatering. Den här bloggen läser jag nästan varje dag för att hennes liv i Australien verkar asnice och jag känner igen mig i sättet hon ser livet på. Mycket strand, fest, livsnjutning och snygga bilder.
Natasha Oakley på tal om snygga bilder. Otroligt snygg tjej med snygga kläder så man blir avundsjuk varje gång. Är hon inte hemma i Australien så är hon i Miami eller påväg till Hawaii. Sämst uppdatering, men riktigt bra kvalitet på inläggen istället.
Felicia Masalla. En stockholmstjej med svinsnyggt hår i min ålder som bloggar om mycket kläder och musik, mat, dans, skolan och åsikter. Mysig blogg med bra uppdatering.
Andrea Badendyck. En norsk överklasstjej med stora bröst, vita tänder och dyra kläder. Reser otroligt mycket med andra överklassvänner och delar med sig av snygga bilder från världen och mycket shopping. Dålig uppdatering men väldigt bra ändå.

Vill ha villa ha

 
Vill ha stora fönster, fönster man kan sitta i. Fönster som låter eftermiddagssolen komma in. Utsikt över träd, hav, himmel, kanske strand eller sjö. Vill ha vitt. Stort badkar, trägolv och mycket mat i köket.
 
 

Myshelg

Gårdagen var en lååång dag. Först var det årsmöte i skolan då jag blev utsedd till sekreterare (!!!) i Kårstyrelsen 2014/15. Mötet började vid 9, höll på hela dagen och runt fem var jag tvungen att lämna skolan för jobb till nio. Ganska så kämpigt men det var det värt, för när jag slutade gick jag hem i regnet. Grejen är att jag älskar regn, OM det fortfarande är varmt och regnet kommer rakt över en. Det luktade nästan sommar i luften och av den våta asfalten och me musik i öronen var det riktigt skönt trots att jag hade sjukt ont i fötterna. Hämtade upp Gunnar på stationen, myste i soffan med tända ljus och kollade på en riktigt bra film, The Beach med Leo DiCaprio.
 
När det inte kunde bli bättre så kom min bror Isak och hans flickvän hem och överraskade (han säger aldrig till när han ska hem och hälsa på) så allt kändes bara bäst. Imorse var jag sjukt hungrig så vi bestämde oss för hotellfrukost på stadshotellet så nu har jag ätit så att det räcker till onsdag.
 
 

När bästa duon gör cover på en av mina favvolåtar

 
)

Par

Jag vet inte varför men av någon anledning gillar jag att kolla på kärlekspar. Jätteskum början men jag menar att jag blir nyfiken på hur de träffades, varför de vill vara med varandra, vem som är mer kär i den andra osv. Älskar att se par som har matchande klädstilar och par som är så jävla omaka så att de blir söta ändå. 
 
 

Frukost på bryggan

 
Det är något med gamla bilder som jag tycker är skithäftigt. De har liksom ett brus och en oskärpa som inte går att fixa med dagens kameror. Saknar denna tiden så mycket. Kommer ihåg att det var dagen efter vi hade kommit hem från en hel sommar på öland och det var jättevarmt i vattnet. Vi satt och åt frulle på bryggan hela förmiddagen och sen åkte vi runt i grannens, pappas bästis, motorbåt.
 
Man hade noll worries och brorsan var hemma lika mycket som jag. På kvällarna lekte vi alltid tjuv och polis med grannarna och frukosten morgonen efter det var precis lika stor. Kritvita i håret var vi allihopa också.

Sol = Kjol

 
Urban Outfitters
 
Har haft en otroligt bra start på veckan!! Igår slutade jag tjugo i fem och satte mig med Annika på ett fik och pluggade och hade askul, ja, det går faktiskt ihop om man är med henne. Sedan åkte jag direkt till min pojkvän, fick en fråga om vem han var, han heter Gunnar är i min ålder and the rest is a mystery. Vi hade världsmysig sovmorgon med stor frulle och var i skolan runt 10 då jag slutade efter 2 lektioner. Bojkottade resurscentrum för Subway med Tu och Maria och nu sitter jag i köket och pluggar lite matte.
 
Nu när jag tänker efter kanske jag inte borde vara glad när jag faktiskt har pluggat båda dagarna men det är solen som gör det! Och som gräddet på moset är det dans ikväll!!

LOVE THIS

 
)

Birthday

Marias födelsedag och internationella kvinnodagen firades på bästa sätt i lördags så tänkte visa några bilder. Riktigt bra kväll och framför allt bra förfest!
 
 

Det är VÅR

Men tja. Jag har haft en underbar helg full av fest och mys. Vi har firat Sedina och Maria, och igår åkte jag och pojkvännen över till stugan på öland. Riktigt jävla underbart väder så lite färg fick man allt när vi bubblade i jacuzzin idag. Det kommer en massa bilder från helgen imorgon för att nu ska jag bara sova. Tråkig brud jag vet. Tack förresten för fina kommentarer (typ 1 eller 2 :P) blir asglad!
 
 
 

Ikväll bär jag Toves klänning

 
Nu ska jag precis packa ihop och ta mig till Klara för att fixa mig och sedan åka till Maria! Hon ska bjuda på god mat och kärlek. Ha en fin lördag.

Nytt

 
 
Passade på nu när solen kommit fram. 100 spänn på Monki.

BRA DAG

Känns lite smått lämpligt att citera Ulrik Munther idag faktiskt. Idag är en bra dag idag är det bra (om han ens sjunger så?) Iallafall fyller en av mina närmsta vänner, Maria, 18 år!!! Hon ska få den bästa dagen och jag har den bästa presenten. Dessutom skiner solen och Petter kommer till Bråvalla! Jag funderar på att gå en långpromenad och bränna upp gårdagens chips. Ciao.
 
 
På mig och mitt födelsedagsbarn från 2009-2011
 
 

Man blir ju glad

Från Anonym: Hej Fanny! Tänkte bara säga att du verkar sjukt skön och världens snällaste ungefär. Hur lär man känna dig? Tycker du att det är konstigt om man skriver till dig eller hur ska man göra? 

Kan du förresten fråga tu (tror hon heter så) vart hon har köpt sin jacka? Den är blå eller svart med guldiga knappar på. Jättefin! 
Kram, sjukt bra blogg och bra med bråvallainlägget 

Shit vilken bra start på dagen med en gullig kommentar! Absolut är det bara att skriva, varför inte liksom! Om det är den jackan jag tror att du syftar på så är den från Zara, lovar att hon blir skitglad när hon läser detta haha! Tack tack tack vad glad jag blir!!

 

 
Kände inte att någon bild riktigt passade till det här inlägget så varför inte go crazy.

Orättvist

 
Har svårt att greppa att Annika vaknar upp med sådana lockar varje morgon.

About Time

 
 
Riktigt jävla bra film. Man tror först att det är en helt vanlig romantisk komedi, men sen visar det sig att man bara stått i barnpoolen. Ni som inte fattade den metaforen får skylla er själva FrEd.

Blommor i håret

 
Jag tycker att blommor är så underskattade. De är så otroligt vackra och jag hade gärna haft de runt huvudet året om. Så jävla trist att se ut över staden såhär års och bara se 50 shades of gray typ. Jag kommer ihåg förra midsommaren när jag och Annika gick hela morgonen i skogen och på ett koloniområde, flera varv runt och runt för att det var en speciell jättefin blomma på en privat trädgård vi så gärna ville ha men inte vågade knipsa av förrän typ 20 min efter. Svensk midsommar när den är som bäst.

Blond igen

Tjena fredag. Slutade vid lunch och tog en fika på stan med klara och klara. Blev ett glas vatten för mig pga pank pga alla mina vänner ska fylla år samtidigt!!! Men nu har jag riktigt fina presenter till bl.a. Sedina och Maria hehehe....
 
Gick förbi frisören på vägen hem för att kolla om de hade någon plats och de hade en ledig precis då!! Äntligen är jag blond igen och inte orangehårig, score. Ikväll skall vi fira Sedina med vin och mat och tjejsnack woop bäst fredag!
 
 
Inte världens bästa bilder, men ni fattar grejen.

Godnatt

Det här är första gången på länge jag är trött före 23:00 och ska därför fira det med ett glas mjölk och sömn.

Hon måste vara en egen art eller nått

 

Bråvalla

Tänkte ta tag i det där inlägget om bråvalla som var förfrågat!! En av sommarens höjdpunkter som jag rekommenderar starkt även om man har råd eller inte, planka in eller något.
 
 
Först och främst: skjuts. Om ingen som ska åka har körkort så får man kolla runt om man känner någon som ska köra dit. Vi hade turen att åka med Toves rugbykompis. Och kör i tid, gärna runt 12 dagen innan festivalen (det är fest där kvällen innan festivalen också). Vi åkte runt 5 och hade inte tältet uppe förrän klockan var 3 på natten och det hade blivit ljust. Annars går det självklart tåg till Norrköping men det kan ju vara bökigt att ta sig till festivalområden och bära allt på en gång. 
 
Det var samma kille som bar in vår alkohol på campingen eftersom man behöver vara 20 år för att få det. Hitta någon som är 20 på plats eller smit förbi när det verkar lugnt.
 
Om man kör måste även parkeringsbiljett köpas på hemsidan. Man fick gå en gävla bit för att hämta alla flak cider, det jobbigaste ever, därför funderar vi på att ta med någon slags vagn till det i år.
 
Till mat hade vi med oss en massa bröd och knäckebröd, bara för mättnad. Drycker som kunde bli varma typ nyponsoppa. Cidern och vinet höll sig relativt kallt hela festivalen. Alltid gott med godis och sånt annars åt vi inte så mycket alls på hela festivalen. Det fanns olika matstånd på festivalområdet men där köpte vi faktiskt inte heller så mycket. Man blev inte så hungrig där men jag fattar inte hur haha.
 
Och så de underbara artisterna. Allt från indie till rock till house till hip hop till metal och till pop. Vi gick på så många vi hann med och stod längst fram typ varje spelning, tveka inte på att tränga er, det är värt det. Om ni har en artist som ni typ bara gillar en låt med så gå dit senare för de kommer garanterat spela den sist. Har du två favvisar som spelar samtidigt är det bara att springa fram och tillbaka för scenerna är placerade ganska nära.
 
Det finns 5 (?) scener. En för typ Veronica Maggio, Bo Kaspers orkester och sånna sötisar, en för housemusik, moshpits och tonårshaff, en för läskiga metalband, en för de bästa och största banden typ Frank Ocean och en för de ännu större och fetare banden typ Avicii. Alla dessa scener finns på festivalområdet där man kan gå in och ut på en sekund men man får dock inte ha med alkohol, därför är det nice att ha campet ganska nära festivalområdet.
 
Att ta med. Hinkar att fylla med vatten till allt möjligt om man vill tvätta håret, borsta tänderna, raka benen om man pallar, kyla alkoholen eller helt enkelt ha vatten att dricka. Ta med skor som du är villig att dumpa där sedan, och framför allt GUMMISTÖVLAR. Ångrar att jag inte tog med det och kunde hoppa runt lätt i leran som Tu på bilden längst ner till vänster. Ta med bikini för soliga stunder och en väska med axelbandsrem VIKTIGT använde den hela tiden. Och en sån där lampa är jättejätteviktig. Ta inte med för mycket kläder, ingen bryr sig om vad du har på dig egentligen. Länge leve våtservetter!!! Man behöver få bort lera ganska ofta, sminka av sig och bara rengöra hela kroppen med när man känner sig ofräsch. Andra saker som är nödvändiga hittade vi på google. Här t.ex. är en bra festivallista.
 
 
Sen finns det ju en liten affär med nödvändiga saker också, typ mat flipflops plåster och sånt. Det fanns också vattenstationer, duschar, bemannade mobilladdningsstationer (man lämnade in mobil och laddare och fick en liten biljett så att man kunde hämta ut den senare) och så fanns det "bar" för de som är över 18, men det är så sjukt dyrt.
 
 
Att bo i tält. Det kommer vara så jävla kallt och det kommer vara så jävla varmt så ta med både tjockt täcke och isklampar. Köp partytält så att ni kan sitta ute i alla väder och stolar men behöver inte skriva alla basic saker. Förvänta er inte att kunna sova då det inte blir tyst på området någon gång på dygnet (ta lugn grön camping om ni inte pallar) Campa som sagt nära festivalområdet så att ni kan springa fram och tillbaka. Dock är det många som tar era stolar osv då..
 
Sitt på så många axlar som möjligt
Lyssna inte på dem som klagade på leran, om du inte själv är en sån som skulle klaga på leran.
Övrigt. Helt jävla underbart. Så bra artister, så sociala människor, så hög på livet, så snygga killar helt stört, så långa nätter, ett par kändisar här och där (killen längst upp till höger kände jag igen från svt's Dubbelliv haha så starstruck) Så fett jävla nice helt enkelt. Bråvalla slog rekord i besökare i svensk festivalhistoria förra året och det var bara första året det hölls så tänk hur jävla fett det kommer bli i år. Kanye West, The Kooks, Kings of Leon, Blasterjaxx m.fl. Behöver väl inte säga mer nu känner jag, åk bara.

Onsdag

En ovanligt kort dag i skolan så jag satte mig ner och började skriva på min Idrottsuppgift på 5 sidor direkt (Med direkt menar jag efter det nya avsnittet av Pretty Little Liars). Till min förvåning tog det bara 4 timmar och det känns skitskönt att vara klar och nöjd!!! Best feeling. Dock worst feeling att jag inte hinner gå på dansen idag. Blir så satans ledsen när det händer, att plugget inte ens låter mig gå iväg en timme för något jag älskar en gång i veckan. 
 
 
Dansspråkresa i Malta 2011, mig hittar ni till höger i ljusoranget linne.

Bästa tumblr'n ever

 
www.ordinarylocals.tumblr.com

Jag har a thing for suddiga bilder

 

Maria frågade efter fler vardagsinlägg

Denna måndagen såg precis ut som förra måndagen. Skola, mellis hos Annika i 20 min och jobb till 9. Enda skillnaden är att jag börjat med och gjort färdigt en spansk bokrecension och ett engelskatal idag, frågan är ju hur fan jag lyckades klämma in det. Måste vara för att jag är WonderWoman. 
 
Nu har jag iallafall lagt mig i sängen och känns som att alla mina muskler har smält ihop med fettet på ett skönt sätt som gör att jag måste kalla på farsan om jag vill ha mjölk. För er som bara tyckte det där lät konstigt så är jag väldigt trött. Extra najs med nya avsnitt på flertal serier meheh.

Några fler bilder

 
Några fler bilder från när jag fixade mig med Tu, min vandrande egoboost. Pose it.

Smutsig spegel och röda läppar

 
Herrrejesus vad kul jag hade igår. Så kul har jag nog inte haft sedan förra kaggfesten. Kvällen kändes som en kvart och helt plötsligt skulle sista bussen gå hemåt, och imorse fick jag stiga upp vid 8 för jobb. Det var inte så jobbigt faktiskt men det var riktigt skönt att komma hem till sängen igen. Ska nog ta ett bad och en tupplur för att få lite energi för kvällen då vi ska fira Matilda som fyller 18!!!!

RSS 2.0