Min sommar so far

Just när jag tänkt lägga mig med datorn och ta upp bloggen fick jag denna kommentar. Coolt ändå. Helt ärligt är det här min första lediga och ensamma stund sedan jag bloggade sist. Inte för att jag har stressat ihjäl mig dock, men när jag inte är med vänner eller jobbar så är jag med min pojkvän, Alex. Att jag inte har berättat om honom här visar på hur länge sedan jag delade med mig av min vardag..
 
Så vad har hänt, ganska mycket. Efter balen som blev helt underbar hade vi en sista fest med BH/GG på Kullen enligt traditionen. Snart efter kom studentveckan med storm. Lyckans vecka. Blev så rörd av att se alla vänner springa ut och när det var min skolas tur exploderade jag av lycka. Hela dagen var över förväntan. Stor champagnefrukost hemma hos mig, gråt i kyrkan, livlig marsch från stan till Kagg, ännu mer lip i klassrummet av vår mentors fina tal och personliga hälsningar i studentmössan. Något jag verkligen inte hade förväntat mig var att vara en av dem som fick stipendium för goda studieresultat, speciellt inte i min flitiga underbara klass. Det kändes absolut för bra för att vara sant. Utspringet gick på extas och blev chockad över att alla mina släktingar hade tagit sig dit. Grät och grät, igen. Trots skola och slit är det dem och mina vänner som ändå betyder något. Åka flak var det roligaste jag har gjort i hela mitt liv punkt slut. Min skiva var mer än vad jag kunnat önska mig det med. Sån härlig stämning och så mycket kärlek, mat och musik. Är så otroligt tacksam. Och att efter en sådan dag/kväll få somna bredvid kärleken var bara himmelskt. 
 
Dagen efter var det bara att packa väskan för på eftermiddagen gick tåget mot Köpenhamn för att flyga till Barcelona! Som jag och Alva hade längtat. Vilken stad, vilken strand och vilket uteliv. Vi bodde mitt på La Ramblas vilket var huvudgatan där det fanns shopping, restauranger och barcas mest kända matmarknad. Därifrån gick ävne bussar till stranden där vi levde så gött. Där sov vi och lyssnade på P3-dokumentärer, badade i det klarblå vattnet och åt god mat. På stranden låg även de mest populära klubbarna och Opium blev favoriten under hela resan. Där var det både gratis inträde och öppet till VIPen, just för att vi var blonda skulle jag tro, men det var iallafall riktigt jävla fett där. Vill gå dit nu igen och igen. Träffade skitroliga människor, några svenska till och med! En dag då vädret sög gick vi tills vi fick ont i benen och blev vilse, bara för att se staden, och man blev överraskad vid varje gatuhörn! Det är verkligen en stad jag rekommenderar er till att besöka! Å andra sidan kan det inte bli tråkigt med Alva, min galna och underbara resekompanjon.
 
 
 
Efter det började jag jobba på Sinus, stradrestaurangen i Köpingsvik. Nytt koncept och ny personal, trivdes direkt. Tiden går snabbt där och jag önskar att jag fick jobba mer än vad jag gör. Midsommar firades i Edvin och Isaks hus i Rockneby med alla närmsta fina vänner. En sista sittning med gamla sektionsvännerna, och många fler härliga personer, på ett bra tag kan jag tyvärr tänka mig. Om jag inte hade varit så förbaskat kär och ivrig att träffa min babe direkt hade jag stannat hela natten (och inte gått vid typ 22...) för riktigt go stämning var det. Strax efter började jag packa till Bråvalla tredje året i rad. Måste säga att det även var bästa året. Jag tror det var för att vi åkte ett så stort och blandat gäng! Det var jag, Irma, Tu, Azra, Sara, Matilda, Alma, Sanna, Lisa, Per och Taran. Fan i helvetet vad kul vi hade tillsammans. Major lazor var lätt den roligase spelningen enligt mig eftersom vi höll ihop och alla gick verkligen loss. Sen var det så underbart att ha Alex där att pussas med på spelningarna och somna med varje natt. Och så klart dansa loss med på Steve Aoki som vi båda älskade. Enligt mig var de 3 bästa Robbie Williams, Maskinen och Major Lazor. Och fan vad jag saknar att vara skitig och full. Ska lätt åka tillbaka nästa år.
 
 
 
Efter det har jag bott en vecka i stugan med Alex och jobbat, solat, badat och mysit. Sagt farväl till mit kära vän Taran som skull åka hem till Australien igen efter 7 veckor här. Jobbat på bröllop med Tu och gått ut ett par gånger. Denna veckans händelse var att mina älskade bästa vänner Maria och Annika kom hem. Annika överraskade jag och Edvin på Köpenhamns flygplats och körde hem henne och Maria kom dagen efter. Därför var det självklart att vi ordnade en välkomstfest till dessa i fredags, lyckat som fan då de inte hade någon aning om detta och grät av lycka i 20 minuter kändes det som. Utan att låta som en väderprognos vill jag säga att jag har en känsla av att det här kommer bli en rekordbra sommar. Kommer fylla på med fler bilder under tiden! Puss och Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0