Hemlig kärlek och obesvarad kärlek

Ett önskeinlägg: Kan inte du skriva ett inlägg om kärlek? Från anonym
Detta inlägg är även för dig som diggar tjejer såklart, men orkade inte köra på han/hon och är inget fan av 'hen'.
 
Det är alldeles för vanligt med hemlig kärlek. Det kryllar av rackare som har lyckats bli kära men inte utnyttjar det. Tycker du om någon - säg det. Kanske väntar du på hans bekräftelse, men kanske väntar även han på din, och då slösar ni bara tid. Kanske är det pinsamt att tycka om denna person, och det skulle bli ännu mer pinsamt om dina känslor vore obesvarade. Eller så kanske du får mixade signaler, och du ursäktar dina känslor genom att säga saker som 'Meh, jag var full när jag sa det' eller 'Jag vill änd bara ligga med honom'. Men faktum är att du fortfarande tänkte å honom när du var full och om du bara vill ha en kk hade du kunnat välja någon annan. Inse att det är något med denna person som tilltalar dig, och det är ett misstag att nedvärdera det. Det är ett misstag att låta det rinna ut i sanden för att ditt ego inte är tillräckligt bekräftat. Visa lite respekt för kärleken, tack. Den växer inte på träd.
 
 
 
Som sagt, berätta hur du känner, om det inte är för tidigt. Det du har att förlora är hoppet som försvinner om du blir avvisad, men det är ju precis som att sitta och stirra på en triss utan att skrapa för att du är rädd att det inte ska vara någon vinst på den. Förutom det är det enda du har att förlora din stolthet, och det enda den gör just nu är att hålla dig tillbaka.
 
I bästa fall är även han intresserad av dig, i värsta fall är han inte det. Men även när du blivit avvisad måste du komma ihåg att du aldrig aldrig någonsin ska skämmas över att tycka om någon, vara kär i någon. Att hamna i den transen är en gåva som inte alla får. Det är något fantastiskt och åtråvärt OAVSETT vem det handlar om och OAVSETT om den är besvarad eller ej. Du ska aldrig någonsin skämmas över att vara den som känner mer. Den som bryr sig mer. Det visar bara på vilken kärleksfull person du är. Det är passion - och passion övervinner stolthet. När du då hittar en likadan, då jävlar snackar vi. Det kan inte finnas något i hela världen som slår det. Skäms aldrig över att vara den passionerade.
 
Sen är det klart att du fortarande är ledsen över det. Behöver du gråta, släpp ut det. Ljug inte för dig själv för att få det att verka som du inte blev sårad. Ju tidigare du accepterar verkligheten desto snabbare kommer du komma över det. Men kom ihåg en sak - denna person har förlorat någon som var villig att ge den kärlek, du har förlorat någon som inte ville ge dig någonting. Du har alltså inte förlorat något märkvärdigt.
 
Sen är det kanske just denna delen som gör mest ont. Att veta att den personen man vill ha inte tänker på dig när han somnar, och allt du vill göra är att somna med honom. Vara nära honom. Och när han väl är i samma rum så kan du inte koncentrera dig på något annat än hur dina armar är placerade eller hur ditt hår ligger. Och allt han säger är bra och allt han har på sig är fint. En riktigt go kram hade räckt att leva på i en vecka. Bara en kram liksom. Eller så träffas ni redan och har sex men allt du vill är att han ska tycka om dig på riktigt. Men det kommer inte hända, för han vill inte ha dig. Inse det. Ännu viktigare, men kanske lite svårare, är det att inse att detta inte innebär att det är något fel på dig. Acceptera att det är möjligt att vara oönskad av någon men fortfarande vara helt jävla fantastisk. Alla i hela världen kan ju inte vara kär i dig ändå liksom. När du kommer till detta stadie så är det helt plötsligt så jävla lätt att gå vidare. Snart kan man till och med inse att det är rättvist, för denna kille är ju också värd att vara med någon som han vill vara med. Han är också värd kärlek, och om han inte kan få det med dig så ska inte din vilja hindra honom från att hitta den personen som får honom att känna på samma sätt som du känner för honom. Och ja det gör ont, men det är rätt. 
 
 
 
 
 
Däremot är det faktum att du har lyckats känna kärlek och dessa starka känslor fortfarande värt något. Släpp för fan inte taget om dem med nästa person för att det gjorde ont med han den förra. För med rätt person är dem känslorna till din fördel, och tro mig det är så jävla värt det. Det är bättre att känna smärta än inget alls. Älska alltid framför att inte älska och älska vem fan du vill. Kärlek är bäst, känslor är bäst och passion är bäst i alla lägen OAVSETT hur ont det kan göra. Om du förminskar eller håller inne dina känslor så vet du inte vad du kanske går miste om. Då sitter du där med din triss igen. Skrapa den för helvete, och släng den om den ej ger någon vinst. Kanske gömmer sig högsta priset där bakom, och då kommer vi till vad som kallas för lycklig kärlek. Det kan jag skriva om nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0