Hmm

 
Nu när man har fått ett gäng läsare så undrar man ju vilka det är som faktiskt läser min blogg. Jag får en känsla av att alla är hemliga eftersom 9 av 10 kommentarer jag får är anonyma, inget som stör mig men lite fundersam blir man ju. Samtidigt skulle det vara kul och veta varför ni stannar kvar och vad ni vill se mer utav här. Puss.
 
 

Kommentarer
Postat av: H

När jag gick på Kagg kom jag överens med mig själv om att du var skolans vackraste. Kollar här lite då och då för att se hur livet rullar. Spännande att höra om dig och Gunnar (90% kul och 10% jobbigt). Hoppas du tog detta som en komplimang, annars får du skylla dig själv som frågade. Ha det bra!

Svar: Paff men glad, tar det verkligen som en kommentar! Vet inte riktigt vem du "H" är men ha det bra du också! :)
Fanny Jarl

2014-03-16 @ 14:15:51
Postat av: Julia

Jag läser din blogg för att jag blir så jäävla inspirerad av dig varje gång jag tittar in. Haha kanske låter töntigt men du får mig lixom att vilja leva mitt liv till det yttersta och verkligen passa på att göra det så länge jag är ung, haha! Ditt sätt att se på saker och människor, ditt sätt motivera en att göra massa saker och samtidigt kunna chilla hemma vissa dagar utan att göra nån biggie utav det. Tack fanny, och jag menar det verkligen!

Och juste ditt bråvalla-inlägg är numera min bibel.

Svar: Nu blir jag så otroligt glad!! Känns skitkul att lilla jag kan inspirera, tack själv och hoppas att allt är bäst!
Fanny Jarl

2014-03-16 @ 17:56:06

Kommentera inl‰gget h‰r:

Namn:
Kom ihÂg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0