God Jul nu?

 Mor och far julpyntar hela huset trots November och jag har precis tagit mig an en jävla jobbutmaning (para para para) så jag ska sitta hela dagen och skriva. TUR att musik finns anars hade jag aldrig klarat av det. Här har ni en underbar lista.

Winter Wander from fiftyshades on 8tracks Radio.


Rugbyn 2013

Fy fan vad jag älskar skolrugbyn. Att få stå längst fram med kaggnister som var ännu mer taggade än mig och se sin skola göra mål är magiskt. Dessutom Seger (inte för killarna dock, men vi var jävligt nära dubbeln). Är så jävla stolt över kaggs rugbylag, både killar och tjejer, speciellt över mina fantastiska Irma och Tove som var med. Och så var det så otroligt kul att ännu en gång bidra med pausunderhållning med mina tjejer, vill bara spola tillbaka tiden och man blir så varm av alla som har kommit fram med respons! Bästa är ändå att vi ännu en gång har blivit en sån tight grupp och jag tycker så jävla mycket om att vara med dem allihopa både på och utanför träningarna.
 
Jag ångrar dock att jag var och värmde upp när stagg visade sin rugbydans eftersom det skrivits så mycket bra om dem på twitter!! Dock är det ju ett stort skämt att kagg inte vann läktarslaget, Tifo tröttnade aldrig och hyllade våra spelare medans SFG vissnade ganska snabbt när de märkte att det inte gick så bra för deras skola. Kan ju bero på att de som bestämde satt på deras sida haha. Kort och gott så älskar jag den äkta sammanhållningen vi har på kagg, och nästa helg är det kaggfest igen. Typ det jag lever för den här tiden på året haha.
 
 
Underbar bild. Tifo till vänster, vi till höger och sveriges bästa tjejer som precis segrat. Förstår inte riktigt vad stagg menade när de sa att de skulle ta dubbelseger.

Dag i soffan

Vaknade runt 8 för att dra mig till utvecklingssamtal, tog 5 minuter och somnade om direkt när jag kom hem. Vaknade sedan av att Tu hade klättrat upp på taket till balkongen och knackade på min balkongdörr. Godmorgon. Vi gjorde pannkakor med alla tillbehör och har legat i soffan hela dagen. Behövde verkligen andas lite!! 
 

Dagen D

 
Bilder från Rugbyn 2012. Idag är det dags igen. Herregud vad kul vi har haft, och vad vi har gått igenom tillsammans, jag äskar dem.

Skiss

ÅH vad jag längtar till jullovet, kommer hinna med så mycket. Hoppas att jag hinnar skissa lite också som är så jävla kul.
 
 
Ett porträtt av Kid Cudi från 9an när jag började rita av

Rugbyveckan

Hets och nervositet och hets igen. Faan vad kul att vara inne på rugbyveckan. Älskar rugbyn, älskar lagen, älskar skolan och i år ska kagg vinna igen, är så taggad. Dock även nervös, vi har jobbat på cheerleadingnumret ett bra tag och snart är det dags och över igen på några minuter, det känns helt sjukt. Men kul såklart.
 
 
 

"Sry bloggen"

 
Lite snygga bilder sådär ba
 
Jag kommer inte vara den som är den som börjar vartannat inlägg med "FÖRLÅT bloggen för att jag inte bloggat hihi<3" Men tänkte ba skriva det att blogga är något jag gör för att det är kul och det är mest för min egen skull = jag uppdaterar när jag har tid. Alltså kommer jag inte se det som ett jobb som vissa verkar göra pga 1. Jag hinner inte 2. Jag har typ fler klädesplagg på golvet än läsare så som sagt, bara för att det är kul, och det är ju inte kul att bara skriva något för att man ska. Fred ut♥
 
 

Sovmorgon

Låååångsovmorgon till ett idag, lyx i vardagen, hade kunnat få lite saker gjort men det är fan kämpigt att vara effektiv innan skolan. Tror jag ser ett avsnitt av någonting istället höhö.
 
 
 
 

Vintern är påväg

Jag kommer ihåg att snön kom samma dag som rugbyn förra året, så bara går och väntar på att den ska komma igen. Inte för att jag längtar, nej jag har snö och vinter. Men till loch med jag kan erkänna att det ser jävligt mysigt ut. Och December kan ändå vara top 5 av bästa månaderna. Lucia, advent, julafton och nyår!! Så mycket att se fram emot och snart är 2013 slut, det känns som att det precis har börjat??
 

Winter makes me feel alive from lucyhannah on 8tracks Radio.


Sommar 2013

 
 
Här är min lilla sommarfilm, tycker det är så sjukt kul att klippa filmer kan sitta flera timmar hehe. Slarvigt gjord som sagt, kollade inte igenom vissa delar men men!

Lördag + Söndag

Hann inte lägga upp filmen igår men den kommer snart! Igår var det kaggfest och jag hade en riktigt bra kväll!! Idag har jag tränat hela morgonen och förmiddagen och sen har jag jobbat 2 till 8, och nu ska jag stressa iväg på bio med mor och far. Shit vad mysigt ändå.
 
Passade på att ta egobilder på toan när jag väl var fint sminkad, höhö, synd att jag ser så fruktansvärt otagg ut haha.

iMovie

Okej blev inget Paradise Hotel, fastnade vid iMovie. Hittade nämligen en sommarfilm jag började på i somras men aldrig gjorde klart... typiskt mig.. Den är iallafall färdig nu, lite slarvigt gjord, men det tar ju sån jävla tid!! Lägger upp den senare ikväll!
 
En härlig bild från i somras.
 

Hemma

Precis hemkommen från jobbet och är så lycklig. Ska nämligen inte göra någonting. Bara ligga i sängen och inte ha planer på ett par timmar, och det ska bli så jävla skönt! Utan att överdriva har jag inte kunnat göra det sedan höstlovet. Iallafall tänkte jag kolla på Paradise Hotel, fan vad kul det är ändå, och så kommer Tu och Maria någon gång senare och sen runt sju är det förfest med BH-sektionen!! Panglördag.
 
 
Bjuder på ännu en gammal bild, såhär glad är jag typ.

Ur arkivet

Ligger uppe och asgarvar för mig själv när jag hittar gamla bilder som jag och Maria tagit förlängesen med min kameria i skogen hahaha... Ett tag verkade jag och mina vänner typ tro att vi var modeller och fotografer, men har inte väldigt många tjejer gått igenom den perioden?? Tror dock inte att vi var fullt ut seriösa på dessa bilder men tro mig, det finns värre...
 
"Jaa jag kommer springandes mot kameran lite naturligt och ler det blir nog asbra ja.."
"Om jag lutar mig lite avslappnat med benet mot trädet istället med armen, det kan nog bli snyggt"
* kollar över axeln förvånat men ändå "sensuellt" *
 

The Great

Tagg på livet och allt sånt där. Har lite smått börjat shoppa lite inför en kommande temafest som jag ser så sjukt mycket fram emot just nu. Och jag kan inte annat än älska temat, The Great Gatsby, hehihiehiheiehiohie.

Fina Maria

Kom för ett tag sedan hem från ingen mindre än Morris, och vi har pluggat hela eftermiddagen. Shocker, nja. Kändes lite som högstadiet igen, timmar av läsandes i soffan hos Carlssons, skillnaden var bara att då var vi hela mef♥ och då hann vi baka kladdkaka också. Saknar det lite.
 

Killkläder

 
Den längst ner till vänster var på skoj hahaha
 

Bara älskar att kolla på killkläder. Önskar ibland att jag var kille bara för kläderna hehe. Mmmm.
 

Gratis är gott

Höll på att slänga mina påsar och hittade dethär i ena! Hade helt glömt bort att jag fick det gratis på bikbok när jag handlade för någon summa, fett nice. Lär ju inte använda det och om jag gör det så kommer jag tappa bort det efter en kväll, men fortfarande nice.

Ge ma

 
Ge mig bruna ben och tid till promenader.

40%

Tänkte visa ännu en sak som jag köpte i Malmö. Denna hittade jag på BikBok och det var ju 40% på allt vilket var extra nice. Kunde inte låta bli att gå runt i den, ett par jeansshorts och längta till sommaren hehe..
 
 Ursäkta för kassa bilder, men vad gör man när man lånat ut kameran..

Inte bästa dagen

Lång dag. Träning innan skolan när jag vanligen samlar den lilla sömn jag hinner med, men så får det vara ibland helt enkelt. Har legat i badet hela kvällen med ofrivillig läsning av svindlande höjder, jag vet att det ser mysigt ut, men det var det fasiken inte. 350 sidor att läsa på ett par dagar kan inte betyda annat än ångest enligt mig.
 
 

Luck is an attitude

Det värsta som finns är folk som klagar utan att göra något åt det. De som tjatar om något de vill ha utan att skaffa sig det. Det gäller bara att förstå att man kan få vad man vill, om vi snackar materiellt, man måste bara kämpa lite för det. Vafan vill du ha en fin bil - jobba lite mer istället för att gnälla. Vill du bli sångerska -  ja men satsa då. Du har ju förutsättningarna till att bli vad fan du vill så slösa inte det på ett bekvämt liv. Hellre krossade drömmar så att man kan gå vidare och skaffa nya, än att ta ett bekvämt jobb och undra vad som hade hänt om man hade vågat eller orkat försöka.
 
Och om man vill ha lycka och kärlek och allt det där ja då är det bara att bestämma sig. "Det funkar inte så" Jo det tycker jag att det gör. Man bestämmer sig hur man ska se på saker och ting och man bestämmer sig för att se kärlek i vardagen runt om kring sig även om det så är typ ens katt. En kattkvinna är liksom inte sorglig förrän hon själv tycker att hon har det sorgligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nike Air Force 1

Köpte bland annat dem här skorna på Emporia i Malmö! Riktigt fräscha, kände mig lite som Justin Bieber först men har tittat på dem någon gång innan och har velat ha ett par skönare tygskor och orkade inte vänta till våren så jag köpte dem direkt. 

The Epic Split

Det är kan va en av de bästa sakerna jag har sett i hela mitt liv men vet inte om jag ska tappa hakan eller skratta. Snubben är 53 år. Kollar på den en gång till iallafall.

Tillbaka till verkligheten

Med andra ord tillbaka till skolan. Nu önskar jag bara att jag vore trött och kunde somna lite sådär lagom, men det får nog bli ett avsnitt New Girl eller två. Skulle duschat och tvättat håret också men kunde bara inte skölja ur mina dagen-efter-lockar, de är alltid snyggast när de ser sådär naturliga ut, godnatt!
 
 

Bilder Köpenhamn


Emporia

 
Jag ska vara helt ärlig, Emporia sög. Hittade ändå en del, men bara från affärer som finns i lilla kalmar haha... Förutom ett par sneakers från Nike som jag köpte på footlocker! Jag kan visa dem senare! 

Helgen

Är nu hemma efter en underbar helg i Malmö och Köpenhamn med Alva! Tiden har gått otroligt fort och vi har haft alldeles för kul igen!! Efter shoppingdagen på Emporia så fikade vi och vilade i lägenheten innan vi fixade oss och tog tåget till Köpenhamn. Vi träffade några trevliga danskar på en pub som vi sedan gick med till en klubb, det var ju ren tur eftersom jag aldrig hade varit i Köpenhamn förut och inte vetat vart vi skule gå heh.. Riktigt jävla bra kväll med mycket dans och vi träffade några riktigt roliga människor. Inte bästa musiken, men vafan, det är ju Danmark. 
 
Idag åt vi en sen frukost och gick till stan för att kolla lite mer i affärer. Bästa köpet måste ändå ha varit China Box för 50 spänn som vi åt i parken innan tåget gick hem till Kalmar. Kom på hur sjukt tacksam jag är för livet och sådana här småresor som gör det så jävla kul och leva. Gutt att jag har Alva som är lika nyfiken på världen som jag, och känner jag oss så lär vi åka tillbaka snart, speciellt när Camilla som vi bodde hos var så glad för att ha oss där!
 
Inramat på Camillas badrum, så fint så.
 

Malmö

 

Vi är framme i malmö och bor hos världens gulligaste kvinna som Alva har känt sedan hon var liten, och efter att ha pratat ett tag kom vi fram till att hon hade gått i samma klass som min mamma i gymnasiet!
Sjukt vad världen är liten!! 
 
Igårkväll när vi kom fram så var vi så trötta så vi köpte godis och kollade på Mean Girls alla tre.
Nu ska vi åka till Emporia och shoppa tills det blir "medjes ej" hehe.

Franskt

Här sitter jag med uppknäppta brallor, käkar solrosfrön och försöker få lite jobb gjort. Fransk musik lyssnar jag också på, en skitmysig spellista som jag hittade på 8Tracks.
 

FREDAG

 
Gillar att komma hem den här tiden på dygnet för att ljuset i huset är så satans vackert då. Äntligen FREDAG. Det går fan inte att skriva det med små bokstäver. Om knappt en timme åker jag och Alva till Malmö och det ska bli så roligt att åka iväg igen! Kommer inte ihåg sist jag var hemma på en helg och när jag kollar på allt jag har inplanerat så lär det inte ske än på ett tag heller... Men hellre stressad och påväg någonstans än fast i sängen.

Äntligen

ÄNTLIGEN kan jag andas ut efter att ha haft hjärnan på spanska i ett antal timmar. Har skrivit klart hemtentan och en del av skolångesten är nu puts väck. Nu ska jag bara packa tills imorgon, fan vad jag hatar att packa, och lägga mig. Frågan är om det ens kommer gå att sova efter att ha fått typ världens bästa nyhet från farsan, det behövdes verkligen!
 
Jag just nu (om jag hade varit på en strand i Cypern)

Iväg igen

Fick en liten chock idag när jag kom på att det redan är torsdag och att jag åker till Malmö/Köpenhamn med det här lilla busfröt imorgon. Som vanligt har vi inte planerat och som vanligt är vartannat meddelande vi skriver "det löser sig". Men det är klart, allt löser sig! Nu har vi boende och transport iallafall!
 
Nu ska jag stressplugga lite och förhoppningsvis bli klar med min spanska hemtenta (!!) och sedan packa inför imorgon. En dusch skulle väl också vara trevligt, jag ligger fortfarande i träningskläder.

Tog min tid

Har haft otroligt lite tid till träning på sistonde och det suger. Denna dagen var precis lika fullproppad med saker att göra men jag sket fullständing i det och gick på ett spinningpass med Klara och Tu och det var så jävla skönt. Det är det bästa som finns att svettas (när det är meningen) och bli helt jävla slut, fast det finns nog ingen som gillar det lika mycket som Tu, "Jag älskar det här, jag tror jag verkligen vet vad älska betyder nu" sa hon när vi gick ut haha..
 
Bild från när jag hann träna när jag ville, påväg utomlands var jag också fyfan..

Rebecca Stella

Rebecca Stellas kollektion har äntligen släppts och tydligen hade vissa plagg redan sålts ut på 5 min, tjejer är galna haha.. Tyckte själv om kläderna skitmycket. Lär ju inte kunna hålla mig och jag tycker mest om toppen och klänningen längst ner och den liknande i guld. Skitsnyggt att det inte är paljetter över hela. Dock lär jag ju inte hinna bestämma mig innan allt tar slut haha..
 
 

Natti

Nu ligger jag äntligen i sängen. Nybäddad dessutom. Kom hem för typ två timmar sedan men jag ska alltid ta sån sjukt lång tid i duschen. Kan till och med stå och sjunga framför speglen i en timme innan jag ens hoppar in i duschen. Kan ju vara för att jag har hittat världens bästa sing along-lista med låtar som She Will Be Loved och Don't Stop Believing haha!
 
Kom även hem till ett påfyllt kylskåp och fruktskål mm. Lägger mig otroligt nöjd och hoppas att jag orkar gå upp tidigt imorgon för att göra bananpannkakor. Heja mig själv isåfall.
 
 

Sling

Man blir ju så trött på att vara tjej ibland va. Nu var det bara 5 veckor sedan jag slingade mig och jag har redan fått utväxt. Dessutom har toningen som hon la i botten blivit mer och mer orange, vilket frisören faktiskt sa men jag tänkte inte lägga pengar på något dyrt silvershampo ändå pfft. Jag funderar på att slinga det igen, som det var förut. Jag tycker att Fanny Lyckman har en sån sjukt snygg färg. Jag gillar.
 
 

Klänningen

Nämen titta vad duktig jag är med bild på det jag köper haha, är fortfarande inte så hypad, ni skulle sett bilden innan jag fixade den, tror det ligger en apelsin på golvet, tack beskärfunktionen.
 
Jag hittade som sagt den perfekta lilla svarta i Oslo på Zara. Jag har velat ha en klänning med liknande skärning vid bröstet och älskade även skärningen längst ner. Den är lite för tight vid brösten, eller "puppene" som hon i affären sa haha, men det löser sig tänkte jag och köpte den ändå och jag kan ju inte säga att jag ångrade mig! Btw, abow vad jag spänner in magen på bilderna, får skippa pannkaksfrukostarna innan nyår. Eller inte höhö.
 

Heaven

Skitsnygga bilder från tumblr

Och när man tror att dagen inte kan bli bättre så är gör man lite pannkakor. Nu ska jag stressa iväg på träning, ska dansa hela kvällen så kommer hem runt halv 10, heaven.

Go onsdag

Känner bara fan vad gutt allt är. En lång men härlig dag i skolan. Något snille i klassen hade ifrågasatt en molekyls uppbyggnad för några veckor sen och sa emot läraren, och läraren sa "Jag slår vad om 10 stycken 200g marabou att jag har rätt" Han hade fel så idag hade vi inte lite choklad att käka upp på kemilektionen, så unn så. Annars gick jag hem med en riktigt bra spellista, när det var ljust ute (vilket är mycket sällsynt nu för tiden), och är fortfarande på asbra humör.
 
En väldigt dassig kvalitet eftersom jag fortfarande kör på min 3 år gamla fyra, försökte rädda med svartvitt hehe..
Bild tagen på vägen hem, hade Wouldn't It Be Nice med The Beach Boys i öronen, classic- som klara hade sagt. Tänkte börja med dagens låt eftersom det finns så mycket bra musik att dela med sig av.

Stress

Kändes ironiskt att rubriken "Stress" kommer upp som förslag när jag skriver in S. Plugg 4 life. Men så är det i tvåan, speciellt mitt i terminen, fy farao. Ständigt en tyngd på axlarna för man hinner inte njuta av att något är över eftersom man har så mycket mer efter det att göra. Det tar verkligen aldrig slut, inte förrän det är sommarlov.
 
Just nu skulle jag bara vilja vara i stugan på öland med hela tjocka släkten, bada med alla småkusiner, spela pingis i kvällssolen, farfars grillade köttbufféer i poolhuset och en tjock godispåse med syrran nere vid stenarna vid stranden när solen går ner.
 
 
Bilder från i somras tagna med min iPhonekamera

In och rösta!!

Jag vet att det var yp igår som jag bloggade om bråvalla sist men jag kan inte hjälpa det. Nu har det kommit ut en lista på artister där man kan rösta fram vilka man vill att de ska boka och jag håller på att överkoka bara efter jag har läst igenom artisterna på första bokstaven. Självklart kan de ju inte boka vem som helst bara för att de får flest röster, men med tanke på att de första artisterna de kirrade förra året var Avicii, Green Day, Rammstein (inte min kopp te men coolt som fan) och Armin van Buuren så verkar de kunna boka de flesta. Gå in och rösta HÄR.
 
 
 
Vi snackar alltså helt sjuka artister och band. De jag alldra helst vill ha där är Alicia Keyes, Azealia Banks, Axwell, Ben Howard, Beyonce (okej lär ju vara omöjligt men man kan alltid rösta), Bon Iver, Coldplay, Deadmau5, Death Cab for Cutie, Dimitri Vegas(!), Imagine Dragons, Jay-Z, John Mayer, Justin Timberlake, Kanye West, Kings of Leon, Miike Snow, The Kooks (!!), The Killers (!!!!), The xx och Timbuktu för han var så äckligt bra förra året. Ni ser, jag kan inte ens välja ut lagom många favoriter. God bless musik.

Queen B

 
 
Älskar den här scenen från DreamGirls. Kommer ihåg i 7an när jag precis hade sett filmen och dagen efter i skolan tog jag med Maria in på toan för att visa henne (på mobilen med skitkvalitet) vilken känsla hon hade när hon sjöng. "This song is Touching me she is so fucking hot too." är en av youtubekommentarerna och jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Det finns fan ingen som Beyonce.

Övriga bilder Oslo

 
 

Just nu

Ännu en dag utan vila, plugg morgon till åtta och träning direkt efter det. Äntligen ligger jag i sängen med te framför the ema's. Tagga matteprov imorgon och så.
 
 

Värme

 
blandade bilder från Mexico

Hej så länge

Hemma i Sverige igen och efter en helt perfekt helg i Oslo, tack för den här gången brorsan så ses vi i jul♥
 

"No Woman No Pride"

Fint klotter i Mexico

Bilder -Oslo

 
 

Dagen

Tillbaka på hotellet efter en heldag på stan. Älskar att gå själv och kolla på kläder, man behöver inte vänta på någon och man behöver inte känna sig stressad över att någon väntar på en själv. Hemskt att vara här om man sparar så bestämde mig för att inte göra det och köpte ett par höga jeans från Mango och en asläcker svart klänning på Zara. Sedan satt jag och hela familjen minst 3 timmar på O'learys och pratade om livet, precis som när Isse bodde hemma. Underbar dag. Nu ska jag springa lite på gymmet och sedan hoppa i poolen med morsan och sedan ännu mer mat.
 
 
 

ordinarylocals

Killarna berättade också att de hade en tumblr, aja okej tänkte jag. Kollade in på den i morse och blev nästan paff, riktigt jävla snygga bilder. Intressanta bilder. Kolla själva bara http://ordinarylocals.tumblr.com
 
 
 

Lördag morgon

Vad jag älskar att vara i storstaden. Nu har vi kommit upp från en riktigt fet hotellfrukost. Bokstavligt talat fet, jag hoppas att jag hinner gå till gymmet på hotellet senare haha! Idag ska vi spendera mer tid med brollan och han ska visa oss stan, nu ska jag hoppa i duschen!
 
Hotellrummet

Vill också

Jag blev så inspirerad av att prata framtidsplaner med Isak och hans grabbs. De har så sjukt mycket drömmar och idéer vilket fick mig taggad till att lägga mer tid på saker som jag brinner för, och även taggad på att prestera i skolan. Isak berättade om sitt jobb också på en av Oslos finaste nattklubbar och det bara kryper i benen på mig för JAG VILL OCKSÅ. Blev så sugen på att också flytta upp efter studenten och tjäna pengar, även för att det verkade så jävla soft att bo tillsammans med kompisar. Det skadar ju inte heller att det är en så sjukt fint här.
 
 
 

Första kvällen

Brorsan mötte oss på centralen när vi kom fram och vi checkade in på hotellet. Vi fick ett avlägset rum vilket gjorde att mamma var helt säker på att vi hade fått en svit och började jubla. Hennes min när hon såg att det var ett helt vanligt rum var guld värd hahaha. Vi åkte direkt till Isaks lägenhet som han delar med 6 andra killar. Speciell och väldigt personlig lägenhet. Så kallat organiserat kaos, de hade lite allt möjligt på väggarna.
 
De bjöd på ett glas vin sedan åkte vi alla ut till Tjuvholmen och åt på Olivias, mycket pasta, svingott. För att inte tala om trevligt. Det var skitkul att höra om hur de hade det med jobb och allt, många historier och skratt. Fan vad jag har saknat min bror, har t.o.m. saknat hans vänner.
 
 
 
 

Oslo

Äntligen hemma efter 16 (!!) timmar i skolan. Matteplugg, cheerträning och kåraktivitet (käka hamburgare och hälsa på stackarna som satt och köade för en rugbybiljett). Trots den låånga dagen är jag fortfarande full av energi, kan bara komma på en förklaring och det är väl för att alla människor på min så underbara skola är så jävla bra. Spelar ingen roll hur dålig morgon jag har haft, det är svårt att var deppig på Kagg. Tro mig jag har testat. Älskar dem, med den riktiga innebörden av att älska. 
 
Nu har jag tagit en lång dusch och packat väskan för imorgon åker jag och mina föräldrar ÄNTLIGEN upp till Oslo för att hälsa på min storebror. Saknar han så jag får ont!! 
 
Bilder jag tog på brorsans bal, så fina.

Bilder jag bara älskar

 

Lite tid lite träning

Varför ska man ha så ont om tid hela tiden? Är så sugen på att träna ofta igen men man skulle ju för fasen behöva två liv för att hinna med allt. Är sjukt avis på er som har hemmagym och kan köra lite när de vill. Enklare hade det varit med lite värme så att man fortfarande kunde sticka ut och springa, gärna i shorts och sporttop, skönaste som finns.
 
 

Saknat dansen

Nämen här ligger jag på en takvåning till hotellrummet i Mexico, I wish.
 
Kom hem från streetdancetrningen för ett tag sedan. Shit vad jag har saknat det!! Har missat träningen 4 veckor i rad pga min skada i låret + allmänt hetsigt liv och då är det inte lätt alls att hänga med i stegen men det får jag mig skylla mig själv för, asskönt att vara tillbaka ändå! Nu ska jag äta min älskade apelsin som ligger här bredvid mig, det ni.

Hem

 
Jag älskar smådetaljer som gör det till ett hem istället för bara ett hus, hemma hos mig och även hemma hos andra. T.ex. såg jag att mamma och pappa hade skrivit deras initialer i fönsterrutan som ingen har orkat putsa, hahah största sötisarna, och så vår svarta tavla som blir mer och mer fullproppad för varje år med bilder och minnen. Hjärtat som det står kärlek i tror jag min farbrors fru ritade dit typ julen 2005??

Svartvitt

 
Gömmer min dassighet bakom ett svartvitt filter haha, förstår inte varför man inte kan var lika fräsch efter skolan som innan. Nu är jag iallafall färdig med skrivandet för idag. 5 timmar bara flög förbi och nu är jag hungrig som ett as, lucky me att morsan gör kyckling och rotfrukter i ugn med smör och salt och åh så gott.

Äntligen lite vattenmelon i huset

 
En av de värsta sakerna med vintern är att det inte är vattenmelonsperiod, vet inte hur många kilon jag åt i somras men många var det. Vattenmelon och popcorn, hela tiden. Därför blev jag inte lite glad när jag hittade den här i fruktkorgen när jag kom hem. Mmmh den smaken alltså, skulle kunna skriva en uppsats på 300 ord.

Skriver och skriver

 
Asgosig tröja från H&M. Här sitter jag och skriver för fullt! Har en engelskainlämning och så är det dags att komma ikapp med skrivandet till min bloggtjänst eller "skrivarjobb", så jag kommer nog bli kvar här ett tag!

Oktoberbilder

Fasen vad mysigt det är med höst. Jag har knappt märkt att det har blivit november, så fort har det gått! Oktober är en utav mina favoritmånader och den blev minst lika bra i år! Jag har satt ihop några bilder från oktober från min mobils usla kamera vilket är lika bra eftersom jag tar så onödigt många bilder, lika bra att de kommer till användning liksom.
 
vardag/fest/cheerträning/nyklippt
 många promenader/cheermys/höstkläder/fika
 många bad/min födelsedag med många fina middagar
 höstlöv och Klara/oktoberfest/pannkaksfrulle
värme/mer träning/mer fika/halloween
 

Stolt svensk

Jag bara älskar att så många svenska musikproducenter har blivit så framgångsrika, bland annat Rebecca & Fiona, Swedish House Mafia och Avicii. Visst är Rebecca & Fiona inte lika stora som de andra men dem är så jävla coola, och de är ju ändå fortfarande påväg uppåt. Till skillnad från Swedish House Mafia som "la ner" för något år sedan vilket jag inte tror en sekund på. Jag menar det är ju väldigt många som köper biljetter då de säger att det är sista showen någonsin. Jag är helt säker på att de kommer samarbeta snart igen.. Det hindrade inte mig att köpa biljett förra hösten och ja, de var jäävligt bra live, snäppet bättre än både R&F och Avicii live enligt mig. Fast vad snackar jag om de är musikgenier allihopa heja Sverige ♥
 
 

Söndag på riktigt den här gången

Jag är verkligen inte redo för skolan... Lovet gick lika snabbt som väntat. Det känns som att skolångesten har fest i min mage och det kommer fler och fler oinbjudna gäster och det blir bara jobbigare. Jag följde med Tu till stan för att hon skulle lämna tillbaka en tröja efter träningen och självklart slutar det med att jag köper en tröja, en festtop från Bik Bok. Dessutom hittade jag en skitsnygg fuskpäls som jag la undan eftersom jag måste spara.... Hoppas att jag är dum nog att köpa den imorgon.
Skitsnygg uringning i ryggen, den kostade bara 179 spänn.
 
Och nu har det redan blivit mörkt och jag har inte ens kommit igång med kemin, så jag ska stänga av det roliga i livet ett tag och verkligen råplugga!

Hejdå Karlskrona

Hejdå för den här gången lilla Karlskrona!
Jag bara älskar att åka buss med mysig musik, speciellt när det regnar. Jätteklychigt.

Halloween

Jag och Alva fick ett spontant ryck och åkte till Karlskrona (man måste ju passa på när man har både gratis transport och boende) över en natt! Vi hade läst att det var halloweentema på en klubb där men vi tänkte inte så mycket på det så det blev desvärre ingen rolig utklädnad, men rolig kväll kan jag minst sagt säga att vi hade! En speciell kväll och framförallt en lång kväll som dock kändes som 2 timmar. Alltid lika kul att vara med nya människor!!
Jag vet inte ens vad vi ska föreställa, men det var någon som trodde att Alva var Jenny i Gossip Girl hehe...
Och så den här bilden, någon med jävligt lång arm måste ha tagit den
 

RSS 2.0