Gossip Girl

Kliar i kroppen när jag tänker på att det redan är torsdag och att lovet snart är över... Inte för att det är jobbigt att gå i skolan utan för att det är kemiprov direkt när vi kommer tillbaka. Det är så svårt att det inte ens är roligt. Så jag har pluggat ett par timmar idag och har även kollat på Gossip Girl.
 
Det jobbiga är bara att i sånna Tv-serier pluggar dem ALDRIG. Inte heller tränar eller städar de eller har tråkigt. Det blir inte bättre heller av att Serena eller Blake Lively som hon egentligen heter är så jobbigt snygg. Men man kan ju inte gå runt och vara avundssjuk på någon som inte finns i verkligheten, det skulle ju vara lite waste haha.
 
 
 

City Of Angels

 
 
Riktigt snygg video regisserad av Jared Leto! Lyssnar inte på 30 seconds to Mars i vanliga fall men den här fångade verkligen min uppmärksamhet iallafall, man blev inte lite sugen på att åka till LA heller! Tyckte speciellt om när James Franco sa: 
"Who knows what's gonna happen after this? I dont know so if this is the only life,
then why am I not just doing everything that I wanna do?"

Mirrors

Lyssnade på en lista på 8tracks med olika covers på låtar och fastande för den här! Riktigt grymma tjejer (och kille), Fifth Harmony heter dem, kollade in på deras sida och hittade en usel poplåt med hemsk text. Den som har bestämt att dem ska vara mer kommersiella kan ju tänka om för det här låter så mycket bättre!
 
 

Why so serious?

                              
                              
                              
               
 
Då och då får jag lust att säga till folk att de inte behöver vara så jävla seriösa. Folk som är uppspända och nojjiga. Slappna av lite. Jag kunde vara likadan när det gällde småproblem för ett tag sedan men sen började jag tänka "det löser sig" om det mesta. Det sköna var att alla gånger så löste det sig faktiskt, skillnaden var bara att jag slapp oroa mig, och det är ju mycket mer nice. Asnice. 
 
 
 

Busy busy

 
 
Några gamla teckningar, verkar som att jag hade mycket fritid 2011..
 
Regnig dag, hade egentligen bara velat ligga hemma och rita som jag kom igång med i natt, men mycket på schemat! Nu om 10 minuter ska jag vara på biblioteket och plugga med Tu, och sedan ska vi sticka till gymmet, men det kanske är lika bra för jag hade bara legat i sängen om jag hade stannat hemma!
 
 

Slösar pengar

Igår var jag på stan med Lisa och kollade efter något till Halloween, ingen speciell framgång där inte haha men men. Fikade gjorde vi iallafall och köpte en alldeles för dyr tröja som jag inte borde ha köpt, men snygg var den.
 
 
 
 

Godmorgon

Kommer inte ihåg sist jag inte åt frukost i sängen, bästa.
 
Onsdag och fortfarande höstlov, lite för snabbt går det dock. I måndags hade vi heldagsträning med tjejerna och har fortfarande träningsverk i rumpan och armarna... Nu är det mindre än en månad kvar till rugbyn och jag längtar ihjäl mig.

Lääääängtar

Kan bara inte vänta tills att biljetterna till Bråvalla 2014 släpps!! Detta årets festival var lätt en av sommarens höjdpunker och visste direkt när jag kom hem att jag skulle åka nästa år också! Det var som en annan värld där, en bubbla där allt var perfekt och alla var glada. Vi träffade så otroligt många härliga människor! Jäkligt snygga killar också, plus i kanten.
 
Det var även besöksrekord om man räknar med alla svenska festivaler genom tiderna, det var liksom lika många där som invånare i min stad, och då var det bara första året som Bråvalla hölls. Det måste ju vara tack vare deras lineup! Jag tyckte mest om Johnossi, Nause, Nicky Romero, Rebecca & Fiona, Timbuktu, Hoffmaestro och Avicii. Att dricka lite öl i partytältet till Green Day var ju inte heller speciellt trist. Vissa som jag har pratat med tror att det bara var lerigt och jobbigt och regnigt. Ja ibland regnade det, och ja leran var sjukt svår att ta sig fram i, men nej det gjorde inte ett skit. Seriöst, åk, alla som gillar musik människor och inte klagar på väder hela tiden borde uppleva det här.
 
Det var andra gången jag såg Avicii och denna spelningen var så mycket bättre♥
What's the point - Johnossi, en av mina favoritlåtar, hallelujah moment..
Dada Life/Hämta vatten/Taggad Tussan/Bananas
Timbuktu, då lekte livet
 På bilden längst ner till vänster ser ni Frank Ocean, så bra. Och längst ner till höger har vi nog top 5 av de bästa stunderna i mitt liv än så länge. Där sitter jag på någons axlar, längst fram, lyssnar på världens bästa DJ (Enligt något DJ-forum??) och jag ser Tu bredvid mig lika glad, och bakom henne ser jag typ 15000 pers säkert lika glada. I sånna stunder känner man bara äe det finns inget hat i världen.
 
 
 

Malmö + Köpenhamn

 
Jag och Alva låg som vanligt och suktade efter något spännande att göra igårkväll, och som många gånger förut blev vi sugna på att åka till Köpenhamn! Vi kollade upp tågen och det var skitbilligt och vi har gratis boende hos en vän till Alva i Malmö vilket passade perfekt eftersom det är skitenkelt att åka mellan Malmö och Köpenhamn! Så den 15 november åker vi dit och shoppar och festar och äter på mysiga ställen och allt sånt där!! Ska bli så nice att få göra en liten resa med henne!! Puss och kram på livet!

Höstlov

Idag har jag inte gjort annat än träning i 3 timmar och jobb i 6 timmar så det känns så otroligt skönt att komma hem! Ändå kan jag inte låta bli att längta till morgondagens heldagsträning med cheerleadingsektionen + myskväll i min sommarstuga! Älskar lov så mycket, jag är så bra på att ha det haha..
 
Nu tänkte jag rita lite, om jag orkar kliva upp ur sängen, håller på med ett litet "projekt" och tänkte börja på teckning nummer två av åtta! Kommer typ ta ett år eftersom jag ritar så sällan nu för tiden, skittråkigt... Men men kan visa senare hur det går! :)

Tack mig själv

Läste ett citat igår som löd "Do something today that your future self will thank you for". Brukar inte falla för sådana "Kom igen tjejen fånga dagen-citat" men jag tyckte att det lät nice och tog det som en utmaning haha! Så idag har jag hunnit med att jobba (båda två jobben), pluggade lite organisk kemi, tyckte det var dags för en trip till solarieöarna nu när sommarbrännan är helt borta och så har jag sprungit en runda! Har dessutom äntligen städat rummet så nu ser jag golvet där med!
 
Med andra ord är jag idag lite rikare, lite smartare, lite brunare, lite snabbare (hade varit smalare också om jag inte hade käkat godis till frukost haha ånej) och har ett mycket finare rum än igår! Det tackar jag mig själv för redan nu iallafall!
 
Det enda motsägande i det här är att jag troligen inte kommer tacka mig själv när jag är gammal och har hudcancer p.g.a. solariet (tur att jag gör det så sällan iallafall).
 
Så här ser mitt rum ut nu, lär ju inte göra det inom ett par dagar dock..

Lite Blommor

Känner ingen som gillar fredagar så mycket som min pappa!! Han kom nyss hem med hundra matkassar och röda rosor till mamma och satte på Empire of the Sun på högsta volym, sötis.
 
Gjorde min favoritsallad, enda som fattas är vattenmelontärningar. Annars är det bara sallad, gurka, avokado, fetaost och soltorkade tomater. Mmmmh.
 

Skjortan

 
Idag hade jag på mig min fina ljusrosa skjorta som jag fick av mamma och pappa när jag fyllde år! Den hittar ni hos Tommy Hilfiger och klockan kommer från Marc Jacobs. Den har varit borta i en vecka och har känts så tomt på handleden men nu är den tillbaka hehehe.

Musiksmak?

Jag förstår mig inte på frågor som  "Vad är din musiksmak??" Vadå smak? Man lyssnar väl på det som man tycker är bra och jag tycker både att Kendrick Lamar och One Direction (jag är inte stolt över det) är bra, och dem är liksom så olika att de inte går att jämföra. Samma sak med "Vad är din favoritmat?" Det går liksom inte att jämföra thaimat med tacopaj??? Det är som att fråga sin mor vilket av hennes barn som hon älskar mest. Okej inte riktigt men ändå.
  
 

Napa I Love You

 
Såhär några månader efter världens bästa vecka så har saknar-fasen gått över till en längtar-fas. Satan vad jag längtar, och nästa sommar åker vi hela gänget. Ler bara jag tänker på det!!

Var lite tacksam då

 
 De enda två bilderna från idag, precis innan skolan och påväg hem från skolan. När jag såg dem slog det mig hur mycket tid vi egentligen spenderar i skolan, det är liksom en tredjedel av dagen! Plötsligt vaknade jag typ till och blev sjukt jävla tacksam för hur kul jag har det om dagarna trots att jag som sagt är i skolan!
 
Jag är tacksam för min klass, mina älskade vänner (tur att de är asroliga också). Dessutom var svenska lektionen idag som otroligt mysig med vår roliga men kloka svenskalärare som är lite speciell. Tack mattanterna för gratis mat, god mat. Soffan i kåren där vi kollar serier. Bästa måste ändå vara våra sektioner som alltid har mycket (mest fester men ändå) i planeringen. Något som jag däremot tar för givet är att jag ens får gå i skolan, och att jag dessutom får betalt för det. I vissa länder har en (stor) del inte ens råd med att börja förskolan. Därför kan jag inte sluta störa mig på folk som säger att de hatar skolan, visst det kan vara jobbigt ibland, och då menar jag jävligt jobbigt, men man hatar inte skolan.

Kanye West

 
"No matter how many people tell me "Stop believing in yourself", "stop saying what you can do", "stop affirming what you're gonna do and then completing that in real life", "That's the improper way to do it" I refuse to follow those rules that society has set up and the way that they control people with low self-esteem"

Pretty Little Liars

 
Snart får jag se det nya avsnittet av Pretty Little Liars!! Dessutom är Halloween avsnittet alltid det bästa.. vill nästan (nästan) skriva omg här. Streamar alltid på tubeplus.me för att swefilmer är så långsamma och oftast har dålig kvalle..

Kvällsrunda

All of the lights... inte så många lights
 
Det blev en springrunda på kvällen här nu då va med Tussan. Var lite skeptisk då jag inte kan komma ihåg att jag sprungit sedan typ.. innan Napa... satidigt som jag har suttit still så mycket nu när jag har varit skadad MEN det gick faktiskt bättre än väntat! Orkade ändå några kilometer, fast det kanske var tack vare Tu's peptalk. Lovar att hon kommer bli PT någon dag haha.
 
Nu har vi iallafall sagt att vi ska springa varje kväll, men hur många gånger har man inte sagt det?
 



Old but gold

Hittade ett gäng gamla bilder på en gammal dator! Min farbrors fru Jessika är fotograf och har alltid tagit bilder på mig och brorsan (och hela släkten) varje sommar! Jag kommer ihåg varje fotografering så väl och det är så kul att titta tillbaka på dem!  
Det här var sommaren 2008 eller 2009. Jag var påväg upp från havet i köpingsvik efter ett kvällsdopp och så kom Jessika fram och slängde på mig hatten och tog några bilder! 
 
Detta var samma sommar när jag och Ebba åkte upp till Stockholm för att spela in vår egenskrivna låt "BFF" i min farbrors studio så då tog hon några "balla" bilder till vårt "skivomslag" hahaha tider... (hoppas det är okej att jag lägger upp hehe)
 
 
Jag och Ebba igen. Några somrar senare, 2011 mer bestämt, så tog hon bilder på oss (och flera vänner) igen när vi hade växt till oss lite! Tycker att den bilden på Ebba är otroligt jävla snygg! Jag hade precis kommit hem från Malta och jag hade inte träffat mina vänner på tre veckor så jag kommer ihåg att jag var härligt lycklig när de här bilderna togs!
 
Hela gänget
 
Jessika frågade mig om jag ville vara med i hennes konstutställning och fotas som ängel i somras och jag var sjukt exhalterad, men självklart ska jag ha så fullt upp och mycket planerat så jag hann helt enkelt inte, skittråkigt eftersom hon är så duktig på det hon gör.. För övrigt är hon världens härligaste person att ha i familjen och om ni vill se mer bilder så är det bara att kolla in hennes hemsida!
 
 

Justin Timberlake

Den 10 maj kommer Justin Timberlake till Stockholm och jag och mina vänner ska lätt gå. Lätt. Älskar hans låtar, What Goes Around / Comes Around, SexyBack, Rock your body osv. Dessutom, hans uppträdande på årets VMA var ju helt galet bra!! Dessutom är det ju alltid kul att åka till Stockholm så vi lär ju vara där hela helgen och shoppa vårkläder och gå på restaurang! Älskar att ha saker att se fram emot.

Tumblr

Det finns ju säkert hundratusentals olika "inspo"-tumblrsidor. Och dem flesta ser fan likadana ut, dem har sina bilder på starbuckskoppar och body splash från Victoria's secret. Helt ärligt fattar jag inte vad som är inspirerande med det men men det är ju som så mycket annat en smaksak!
 
Jag kom iallafal av en slump in på en tumblr i min smak med svinsnygga bilder och den hittar ni här!
 
 

Fler presenter

Fick ännu fler fina presenter igår!! En poncho/sjal från Annika och Tu, en festtop och läppstift från Sedina och Irma och ett par öronhängen från Tove! Älskar allt, det märks verkligen att de känner mig väl. Vill bara lägga till en ":D" men den är så ful haha.
Testade läppstiftet, snyggt stark färg
Maria och Klara hade jag redan fått present från i fredags men jag fick det här inramade kortet på oss i Ayia Napa, världens bästa.

Oktoberfest

Vi gjorde enchiladas igen, asgott.
Födelsedagspresenter....
 
Juste jag lyckades sy in klänningen! Blev impad på mig själv även fast det tog en timme..
 
Lite bilder från när vi var hos mig och åt middag innan Oktoberfesten igår! Jävligt rolig kväll! Älskade att alla hade gått in för utklädnaden också! Vet inte vad klockan var när vi kom hem men det var i varje fall lite kämpigt att gå upp i morse till cheerträningen. Nu ska jag nog ta mig ett varmt bad som jag är så bra på...

Stress

Ligger här halvt sovande i sängen medans jag kan räkna upp typ 100 saker som jag måste hinna göra innan 18:00.. Är så himla trött för att jag jobbade tidigt i morse och när jag kom hem så städade jag hela köket som var typ... kaos. Jag måste iallafall sy in min lederhosenklänning, leta upp en massa säkerhetsnålar (pga förväntar mig inte att jag ska lyckas med att sy), tvätta mina knästrumpor (fan vad kul) åka och köpa ingridienser, duscha, fixa mig, laga en måltid för 8 pers, duka och ah.. sånt där. Jag vet ju redan nu att jag inte kommer hinna haha, men det gör inget för ikväll ska vi fira mig ännu en gång fast med tjejerna i klassen och sedan är det Oktoberfest!!! Är otroligt jävla taggad!!!
 
 

befunky.com

 
Om det märks, vilket jag hoppas (?), så har jag ändrat lite på designen och och bytt visningsbild o.s.v. Innan har jag alltid använt olika Photo Editors men nu har jag hittat en sida som jag fastnat för! Den är bäst helt enkelt, av de som är gratis så att säga. Finns flera sjukt fina effekter och filter och den hemsidan hittar ni på här.
 

Presenterna

Tänkte visa presenterna jag fick igår av tjejerna! Blev så glad och jag märkte verkligen att de hade tänkt till lite extra!
 
Märks att dem känner mig med tanke på presentkortet, love massage. Otroligt söt ring (den med hjärtat) och älskar färgen på nagellacket!! Visst är det kul att ge också men att få är ju fett nice ♥

Gårkvällen

Härlig kväll med mina käraste. Hade gjort varma chevréostmackor med honung och pinjenötter till förrätt, hemmagjord ceasarsallad och sedan chokladdoppade jordgubbar och mangosorbet till efterrätt. Om man får säga det själv så var det asgott.
 
Var riktigt kul att göra sig iordning också eftersom vi hade sagt Sex and the City-tema!
Samantha och Carrie ser ni längst ner till höger, höhö.
 

Espadrilles

 
bilder tagna från weheartit
 
Har länge kollat in dessa espadrilles från Chanel, dem är så sjukt snygga. Funderar på att kolla efter sånna när vi åker till London!!Och nej jag kommer troligen inte fundera på att köpa dem längre när jag har vågat titta på vad de kostar hehe...
 
 

Helg

ÄNTLIGEN äntligen ÄNTligen som jag har väntat på helgen!! Har varit och handlat efter skolan för ikväll blir det trerätters hos mig med SATC-tema (med andra ord Cosmopolitan) med tjejerna för att fira min födelsedag! Ska bli så sjukt kul att träffa alla samlade igen, vi som hade typ tre tjejkvällar i veckan i nian hahah löv..
Vid fyra någon gång kommer iallafall Sara och hjälper till med maten. Boom boom boom everybody say weho.
 
 
 
 
 
 

Födelsedag

Helt underbar födelsedag. Blev väckt av presenter och vitt bröd med jordnötssmör mmm. Sedan i skolan fick jag tusen kramar och grattis och kärlek, min skola alltså♥. Sedan självklart mycket fika med tjejerna och indiskt med släkten, alltid lika kul att träffa dem hahaha äldre människor har ofta så många roliga historier.. Det bästa är att det riktiga firandet börjar på fredag!!
 
 
 
Nu ska jag se den där filmen som jag blev kär i igår med mor och far framför brasan. Vet att dem också kommer älska den hehehe..

Stuck in Love

 
 
Har precis sett troligen världens bästa film (trailern gör den inte rättvisa) och det är ganska stort med tanke på vilken filmälskare jag är.. Mysig, kärleksfull, känslosam, underbar osv osv. Bölade som en jag vet inte vad. Ville inte att den skulle ta slut, riktigt bra skådespelare dessutom, spec Logan Lerman! Känner bara åh, önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och se den igen för första gången.

Kan andas ut lite

Åh vad jag verkligen förtjänar att bara ligga i sängen just nu. Har varit konstant stressad i en vecka av plugg och annat, och nu är fysikprovet äntligen gjort. Inte nog med det, det gick bra också! Känns så jävla skönt.
 
Dessutom har jag världens bästa helg framför mig. Och om det inte vore nog med det så fyller jag år imorgon, vilket inte betyder så mycket mer än mat. Frukost på sängen, mat, fika, restaurang med familjen, fika o.s.v. Mer kräver jag inte, då jag inte ens har hunnit önska mig något haha... Ok ljög där, att brorsan skulle komma ner från Norge skulle vara det ultimata.. Känns fortfarande skitkonstigt att äta ute utan honom!
 
Brorsan i somras på Gröna Stugan, klassiker

Det går bra nu

Har pluggat precis hela dagen, riktigt tungt.. Men lite lättare kändes det när jag fick beskedet att jag fått ett skrivarjobb som jag hade ansökt till! Ville verkligen ha det då det kändes så passande för mig! Började precis få lite ångest inför alla resor som jag bokat in men nu känns det så skönt när jag har ett till jobb!!
 
Älskar färgen såhär års, nu ska jag stoppa något i magen och åka iväg på träning!
 

Karlskrona

Igår efter jobbet kom Alva som jag saknat så mycket hem till mig och sov över, myspys. Kom och tänka på hur perfekt helgen i Karlskrona var när jag hon och Ebba åkte dit i slutet av Juli. Man förstår bara inte det på sommaren för att det mesta är ganska perfekt då. Vi fick låna en lägenhet i stan genom Alva och det är ungefär lika litet där som i Kalmar men det var skärgårdsfestival dem dagarna så det fanns alltid något att göra! Det var varmt, vi var bruna, inga måsten, nya människor och livemusik...
 
Uteserverig, härliga kvällar, marknad
 Jag sprang en runda varje morgon och överraskade med brakfrulle
 Här var Ebba tyvärr påväg hem. Jag och Alva skulle ut och äta med hennes Kusin + kopmisar på Italiensk restaurang. Så gott och trevligt, och tjejerna visade sig vara hur härliga som helst!
 Vi åt den största glassen på Glassiären
 Vi cyklade till skärgården och badade
 Och sista kvällen var helt underbar. Vi mötte en av tjejerna som hade varit med på middagen kvällen innan som bjöd med oss på en förfest där vi var och träffade fler nya ansikten innan vi gick ut på stan igen för att se ingen mindre än Oskar Linnros. Han var så jävla bra. Hela kvällen bara skrek svensk sommar, och Alva bara skrek hur lycklig hon var haha! Tack vare att det var så mycket folk på stan så lyckades vi även följa med dem andra in på någon klubb som hette Statt där vi avslutade kvällen! Helt perfekt helg.

Borta hela dagen

Tidig morgon, 6 h jobb, sedan bytte jag snabbt om till stan och mötte upp Matilda för en kaffe! Köpte även två mysiga hösttröjor på H&M. Sedan har jag mest hängt med henne hela kvällen, ätit god mat (godis) och pratat om resor i sommar att se fram emot!...
 
Sådär lagom classy med gårdagens mascara och polo från Filippa K

Ändrade planer

När vi låg där med matkoma (och fortfarande träningskläder på oss) så smsar Annika och frågar om vi vill hänga med lite spontant på en väns fest. Av någon konstig anledning så var vi det trots at vi var helt slut! 
 
Haha älskar prislappen!
Min älskling ♥
 
 

Mysfredag

Direkt efter tränignen stack jag och Tu till Maxi för att köpa mat och gott inför kvällen! Vi gjorde hemmagjorda enchiladas, godaste på läänge. Vi stekte kyckling lök och paprika, på med lite fajitaskrydda, sen la vi det med ost i tortillabröd som vi vikte och sen stekte i olja. Som tillbehör hade vi sallad och guacamole mmmh. Mer komplicerat blir det inte! Självklart åt vi vid soffan framför det senaste avsnittet av The Vampire Diaries
 
 
 
 
 

Fredag var det

Det är helt sjukt vad veckorna går snabbt! Det känns som att tre veckor har gått på en! Gutt med fredag också. Idag slutar vi tidigare, jag har inte ifrågasatt varför haha, så då är det träning med tjejerna. Sedan ska jag och Tu... wait for it.. plugga. Fysikprov coming up. Och eftersom fredag betyder The Vampire Diaries ska vi även laga mat och kolla på det ikväll. Precis vad jag behöver!
 
Idag har jag på mig min snygga kavaj/jacka från ZARA hehehe
Frukost. Är helt seriös när jag säger att rostad macka är top 5 godaste maträtterna.

Kvalitetstid

Är helt slut. Sedan i måndags har jag kommit hem från skolan (vi brukar sitta kvar och plugga när vi har slutat) runt 7-8 varje kväll och den ständiga frågan lyder "Hur orkar du?". Det gör jag inte. Känner inte heller någon lust för att sitta vid datorn och skriva just nu, så tänkte trippa ner och mysa med mor och far. Vår favoritserie just nu är The Mentalist, se den!!
 
Världens bästa föräldrar

Minisovmorgon

Mysig regning morgon med film och frulle Nu sticker jag till skolan så hörs vi senare!
T-shirt från Comme Des Garcons Play och Jeans från Cheap Monday

Tagg

Hösten blir alltid lite lättare om man har saker att se fram emot! Tänkte till och det finns faktiskt en himla massa att längta efter och blev direkt tagg på allt igen!
 
- Min födelsedag
- Oktoberfest, frågan är ju vart man får tag på en "Lederhosen" haha..
- Höstlov
- Halloween
- Skolrugbyn
- Julafton
- Nyår
 
 
Några bilder från förra Halloween. Jag älskar Halloween. Jag körde på vampyr på båda festerna eftersom linserna var för dyra för att bara använda en gång haha! Riktigt kul var det....
 
 
 

Hur fett??

 
Någon gång i livet ska jag LÄTT gå på ett Paint Party. Det ser heelt galet ut. När åldern och pengarna ligger rätt till så vill jag åka på "Life In Color - World's Largest Paint Party"! Man kan läsa mer än det här.
 
 

Middag

 
Läste om ett recept på bananpannkaka bara gjort på banan, ägg och kokos. Gott, mättande, bättre blir det inte.      
Toppade med lite hallon och honung också. Fyra av fem.

Tillbaka

Var hos naprapaten igår och kollade till min benskada, och han sa att jag kunde trän de träningsformer som inte gör att jag får ont! Känns så skönt eftersom jag har haft en liten abstinens efter att gå från att träna varje dag till uppehåll (okej, har inte kunnat hålla mig från cheerträningarna). Så idag var jag tillbaka på gymmet med min trogna trängskompanjon Tu. Dock var det fett jobbigt, märks att jag bara har slappat i 2 veckor.
 
Tu när vi sprang i skogen, lite off pitch kanske hehe...
 

Längtar

Kom in på den här bloggen av en slump och blev så sjukt sugen på att resa!! Känner nästan ångest av att ungdomen är så kort! Skulle vara gutt om man vore 21 i tre fyra år istället för ett. 21, då är man tillräckligt ung för att inte behöva ta tag i livet och tillräckligt gammal för att få gå ut i USA. Då ska jag iallafall hyra en bil med mina tjejer och åka på roadtrip genom alla fanastiska städer i Californien wiiioiooi. Orgnellt, nja, men tror att det finns en anledning till att det blivit så populärt att åka dit. Träffa nya människor, vara på stranden, festa, åka båt, shoppa, äta mat, vinna pengar, dyka, gå på spelningar osv osv. Fan vad skönt det är att ha allt det här framför sig, gäller bara att jobba jobba jobba just nu..
 
Miami
Los Angeles
Ibiza
Las Vegas
 
Åh längtar!! Jag vet att jag är ung och dum och ivrig och naiv och drömmande och allt det där, men det är jag gärna. Jag vet ju att jag kommer få uppleva det, har redan börjat spara mehehe... 
 
 

Brotip

En sak jag stör mig på och som jag snackar mycket med mina vänner om är det här med att det är killar som ska ta kontakt med tjejer? Det måste ha varit en väldigt feg brud som kommit på det och lagt över allt det jobbiga på det manliga könet. Dem är ju säkert precis lika rädda för att bli nobbade som vi. Och vi kan inte förvänta oss att de ska fatta att vi är intresserade genom att bara stå där?
 
Det finns så mycket i livet som vi går miste om för att vi inte vågar, så jävla ovärt. Testa att att ta första steget du själv nästa gång, vad är det värsta som kan hända? Att han inte är intresserad? Då kan jag ta och avslöja att alla i världen kan inte vara intresserade av just dig och du råkade bara träffa en av dem. Skitsamma du är snygg och allt sånt ändå, om du inte är så jävla rädd för att bli dissad så kommer du ha så sjukt mycket roligare helt enkelt. Och vem tycker inte att det är kul att ha roligt???
 
Ayia napa är väl lite av min definition av att ha roligt
 
 
 
 

Wallpaper



Tack musik, utan dig hade jag inte ens försökt att träna haha...

Måndag

Jag vet det blir väldigt sena inlägg, men jag har fullt upp tills kvällen typ... varje dag. Mycket att göra hela tiden men annars vore ju livet ganska tråkigt. Nu ska jag ut på min runda på 8 km och hoppas att jag kan dra med Tu. Fred ut.
 

Gutt

Har ni tänkt på hur gutt det är att älska någon? Oavsett om det är mamma, pappa, syskon, kompis, pojkvän eller katten. Att ärligt kunna säga att man älskar någon även att man kan störa sig på dem ibland och även att man kanske inte träffas hela tiden. Det är bara så sjukt gutt att ha någon som man kan vara sig själv till hundra med, t.ex Matilda.
 
       
 
 
 

Svaghet




 
Det är så sjukt snyggt när killar anstränger sig lite extra och sätter på sig kostym. Dock bör det ju vara vid passande tillfälle och passande storlek annars ser det bara jätteroligt ut. Tänker bara på Bert Ljung när jag ser en för stor kostym hahaha.

Dirty dancing

Är så glad! Mamma har bokat biljetter till musikal i London när vi ska dit, älskar musikal det är så mysigt! Dessutom är det Dirty Dancing som vi ska se som är min absoluta favoritfilm, kan det bli bättre?
 
 
 
 
 
 

Slut på helgen

Igår var det 18årsfest, mycket trevligt och mycket dans. Finns inte mycket mer att säga om det haha det blir ju lite samma sak när det alltid är samma människor! Sedan var det cheerträning imorse, riktigt jävla kul var det! Blir ännu mer taggad nu när vi börjar få ihop ett nummer. Käkade en sallad med päronen på restaurang också annars har jag bara tänk ligga i sängen. Riktigt bra helg.
 
Bild från Matildas instagram från när vi förfestade hos Alva. Det kändes väldigt nostalgiskt då det var där som vi för exakt två år sen började festa med han som fyllde år och hans kompisar!

Maggio

Ligger nu och, troligen likt resten av Sveriges ungdomar, lyssnar på Veronica Maggio's nya album. Och likt de flesta så älskar jag det. Frågan är ju om hon ens kan misslyckas? Jag menar när jag nötade Och vinnaren är.. och inte trodde att det kunde bli bättre så släppte hon Satan i gatan med flera helt underbara låtar. Just sånna låtar som får en att tänka tillbaka till när man lyssnade på dem första gången. För att inte tala om när hon sjöng i lilla Kalmar sommaren 2011, det var verkligen lycka hela grejen. Och det finns inte många som kan göra sorglig musik som man ändå blir så lycklig av!
 
Jag tycker extra mycket om Trädgården En Fredag, Mörkt, Va Kvar och typ resten. Hela huset som hon gjort med Håkan Hellström är ju också fin, måste erkänna att melodin låter lite som Hey Brother med Avicii när de sjunger "Allt är för bra nu, går runt i T-shirt och är trött", men vad fan gör det dem är genier allihopa, Heja Sverige.
 
 
 
 
 

Förändring

Tänkte visa hur det blev hos frisören igår! Jag sa att hon skulle slinga utväxten och helt enkelt klippa av håret, ett tag kände jag mig lite som ett experiment haha men jag tänkte "Äh hår är inte allt". 3 timmar och 20 cm senare så var jag klar och blev skitnöjd! Känns dock väldigt ovant då jag har haft långt hår sedan typ femman, men jag var  så trött på det ändå! 
 
Förra gången jag var nyklippt, i somras.
 
Efter, bilder från imorse, Hon la i någon toning, några slingor och klippte upp det ganska mycket! Hon lockade det lite också så tyvärr kommer jag inte vakna upp med det här svallet varje morgon haha :(
 
 

Morsning

Vaknade av att mamma och pappa gjorde lördagsfrulle. Färska frallor, bacon, ägg, yougurt osv. Frukust måste helt ärligt vara det godaste som finns. Lite orättvis tävling med de andra måltider dock då det är de rostade mackorna som avgör, mmmmmh. Sedan har jag legat i soffan och kollat The Mentalist med far, fan vad bra det är, och så har jag hunnit med lite jobb (skriva på datorn).
 
 

The Vampire Diaries

 
 
 
Ny säsong. Det säger allt. Helt nya, spännande, sorgliga, roliga(sällan) och frustiga avsnitt att se fram emot. Det får räcka för jag vill bara se på det första nu.

Kära fredag

Hallå, skriver lite sent men har faktiskt inte varit hemma förrän nu! Åkte till frisören direkt efter skolan och satt där i några timmar, kan visa hur det blev imorgon, sedan var det raka vägen till cheerträningen. Kan inte riktigt vara med pga min benskada men hjälpte till att bygga på med steg på numret. Är så sjukt taggad inför rugbyn då vi ska visa upp och få igång vår underbara skola i mellanpausen!!! Det kan nog fan vara det roligaste som finns!
Vi var klara runt nio och då åkte vi alla i laget hem till Klara och lärde känna de nya och hade det allmänt mys, perfekt fredag helt enkelt.
 
Bild från förra årets cheerdance, mig ser ni näst längst till vänster!
 
 

And away gone day, and away gone night

 
 
 
 
Om jag fick välja en favoritperson i hela världen
Gör mig stolt i Oslo nu♥

Sommarklänning

 
Ångest är: Den där gången som Tu la undan en klänning jag ville ha som var på rea, och så glömde jag köpa den och dagen efter var den slut. Sedan kommer jag till syrran och så hade hon köpt den sista (det är hennes jag har på bilden). Så nu går jag runt och väntar på att hon ska tröttna på den haha... 
 

212

Torsdag kväll och helg att se fram emot med både fest och träningar med cheerlaget. Åh vad nice. Har lyssnat på en och samma låt hela veckan med Tussan dessutom (haha) och vill bara ha lördag nu!
 
 
 
Älskar texten för den är så grov haha, speciellt när hon står med mickey mouse tröja, flätor och ler som en 5-årig flicka samtidigt som hon sjunger "Imma ruin you, cunt" Cred till dem som gör saker som ingen annan vågar för att folk kommer ha så mycket negativt att säga åt det. 
 
 

3 oktober

Fick lite panik över att även hösten snart är över (känns det som) så slängde på mig både klänning och skinnjacka. Frös idag med andra ord. Västen är från Rut m.fl som har hängt i garderoben sedan födelsedagen 2011. Fick syn på den i morse och tänkte varför inte? I can be a fårbonde.

Bra dag

Har haft en så bra dag, trots att jag stod och frös hela idrotten klockan 8 i morse pga skada, plus väldigt jobbiga lektioner så har den vart så jäkla bra. Efter skolan åkte jag Maria in till stan och hade en liten överraskningsfika för Edona som har fyllt år (för ett bra tag sen nu) med henne och Ebba. Det var så skönt att få träffa dem då vi inte ses lika ofta längre pga olika skolor. Timmar gick på 5 min då vi hade tusen saker att berätta om och kaffet var gott. Vad mer kan man önska? 
 
Himlen runt sjutiden när jag kom hem. Jag har nog hundratals sånna här bilder för jag känner mig alltid tvungen när det är så fint, trots att den är lika fin varje kväll ändå.
 
 
 

För sorgliga kvällar

 
 
 Även fast det är jag som har gjort filmen så kan jag titta på den om och om igen...

Kappan

Klassisk och rak i modellen, ser nästan ut som en herrkappa, skitsnyggt tycker jag! Den är snyggast till klackar så tror inte jag kommer bli misstagen för en man ändå haha! Köpte den på Åhlens, relativt billig, åh längtar tills det blir lite kallare så att jag kan börja använda den. Okej nej skulle aldrig längta tills det blir kallare, men ändå!! När jag ändå är igång kan jag säga att jag äntligen har bokat klipptid på fredag! Ska bli så skönt att slinga det och klippa någon decimeter!
 
Nu tänkte jag gå ner för det luktar det fläskfilé i hela huset, så hoppas att det är det pappa lagar annars skulle man ju bli lite besviken hehe, skriver senare!
 
 

London calling

 
 
Jag och mamma pratade om att vi var sugna på att åka iväg tidigare idag, och sedan såg vi att SAS hade jättebilliga resor om man bokade senast den 1 oktober! Vi fick ett spontant ryck och bokade direkt en resa till London efter nyår!! Det blir som en ersättning för julklappar! Ser fram emot det så sjukt mycket, finns inget roligare än att shoppa med henne då vi (oftast) har samma stil och storlek!
 
Sist jag var i London (enda gången) var det med hela familjen, visst hade det varit det ultimata men varken pappa eller brorsan kunde ta ledigt. Vi shoppade, åt god mat, gick på musikal och såg sevärdigheter. Det var nog top 4 bästa resan. Kanske för att jag inte hade så höga förväntningar och kanske för att det är en sån mysig stad, men främst för att det var så jävla roligt att spendera tid med familjen. Seriöst jag tror att jag har den bästa. Kärlek till dem. Kärlek till shopping och kärlek till saker att se fram emot. Puss godnatt.

Ännu en dag med måsten

Hemma runt nio idag med, hoppas inte att det blir en vana.. Jag åkte iallafall till stan direkt efter skolan för att jag hade sett en kappa på Åhlens genom fönstret som verkade snygg. Det var den inte. Men jag köpte en annan, kan visa den imorgon!
 
Sedan jobbade jag tills nu, riktigt segt, roligt var det dock när en kund frågade om jag var "Vine-kändis" hahaha nae. Dessutom ska de spela in Halv 8 hos mig i den gulliga lilla livsbutiken som jag jobbar i på torsdag! Tyvärr är det inte jag som jobbar då, men kanske skulle man åka dit och *låtsas att man ska lämna nyckeln* eller *Ta en brödlimpa och gå fram till kassan och säga lite snyggt "skriv upp den här på mig" * Haha nae jag må vara kamerakåt men inte riktigt så.
 
Jag påväg till jobbet i somras. Är inte så kämpigt som det ser ut på bilden, har världens skönaste jobb, men denna bilden är från klockan 8 på midsommardagen så ah.
 

RSS 2.0