Oh how I love my bitches

 

Tips

Tycker att lösögonfransar kan vara riktigt snyggt men det är så jävla dyrt och tappar alltid bort limmet MEN har hittat en asbra sida som säljer en pack med typ 5 par fransar och lim för bara 129 spänn, crazy asså. Ni hittar den här!
 
 

Vardagen

Har kommit till en punkt då jag typ gillar veckans vardagar mer än helgen, för på helgen så är det bara jobb och fest men på vardarna lever jag livet typ. Oftast sovmorgon men kommer till skolan tidigare ändå för att hänga på kåren och äta gratis god mat. Ett par lektioner, ibland hinnar man till malkars emellan. Visst att jag pluggar varje eftermiddag på skolan också, men aldrig själv, och då blir det liksom inte tråkigt. Det finns likosm alltid kaffe och popcorn i kåren också. Oftast utgång på onsdagar och jobb på torsdagar, sedan är jag typ ledig varje fredag. Visst det blir inte så mycket tid hemma, men jag har plats med plugg, träningskläder, festkläder och mat i väskan så lever lite i den typ, och trivs som fan.
 
Har verkligen mått så sinnessjukt bra den senaste tiden, jag vet inte om det är mitt chill schema eller om det är pga Date With Destiny som jag var på i december, men jag kommer på mig själv att vara tacksam över mitt liv och min vardag väldigt ofta. Det känns helt underbart faktiskt. Får väl hoppas på att den överdrivna tid jag spenderar på min älskade skola kommer få mig att tröttna på den i tid till studenten men det är inte så jättestor chans.
 
 
Jag och min 5kg tunga väska.

Någon gång

Någon gång i mina twenties vill jag ha en fotograf till pojkvän som tar kort på mig hela tiden för att han vill det haha. Det verkar så ljuvligt.
 
 
 

I Flipped Like a Fucking Pancake

 

YESYESYESYES

 

Mysbarn

 

Min vän Matilda är så fucking snygg

 
(Sponsrat inlägg hahahahha skoja)

Fokus

Måste ge er ett guld värt tips. Denna listan lyssnar jag på när jag måste fokusera, alltså när jag pluggar, ritar eller har bråttom någonstans typ. Blir inspirerad och lugn och pennan går dubbelt så snabbt typ.
Helt fantastisk *kalmaritisk dialekt*
 
 
 

RYKTEN

Ska va lite hatisk nu. Eller rättare sagt arg. Jag förstår om en kille, som dessutom har brist på empati, kallar tjejer för vidriga saker som lösa eller slampiga osv. De kommer liksom aldrig förstå ändå. Men jag blir så jävla arg när tjejer gör det för vi om några vet ju hur hur det känns. Tjejer som antingen sprider påhittade saker, eller hetsar runt och berättar för alla när de har hört något saftigt om någon annan brud, gör mig arg. Jag har övat på att varje gång tänka "Det behöver inte ens vara sant" när jag hör sånt skvaller. Och om det nu är sant så mår denna person säkert redan jättedåligt över det som hänt. Och om personen inte mår dåligt över det så låt det bara vara ändå. Låt henne leva sitt liv, man behöver faktiskt inte berätta det för fler hur saftigt det än är för den enda anledningen till att ni är sugna på att sprida det är för att ni innerst inne vet att det är det sista som denna tjejen vill. Ni vet att denna tjejen ligger hemma med ångest och ber till Gud att inga får reda på det.
 
Tjejer som sprider rykten tycker synd om sig själv och vill att någon annan också ska göra det. Tjejer som sprider saftiga hemligheter tänker inte på att det kanske är påhitt kommer från någon osäker skitunge som jag nämnde i förra meningen. Du vet kanske inte hur det känns att höra att man har haft sex med en person när man fortfarande är oskuld, eller att höra att man är slampig när man egentligen bara var kär. Men du förstår säkert hur jävla ont det skulle göra om det handlade om dig själv. Jag har lärt mig att skratta när jag hör påhittade saker om mig själv och jag vet om att det viktigaste är att veta själv vad som är sant. Jag hör sånt skit om andra, inte ofta men ibland, och tycker så fruktasnvärt synd om dessa tjejer. Men jag tycker ännu mer synd om de som sprider skiten för det betyder att de behöver få killar att tycka illa om dessa "slampor" eftersom de själva inte får någon uppmärksamhet.  Låt det va, förhoppningsvis har du roligare saker att prata om med dina vänner.
 
 
Syftet med det här inlägget var dels för att få de som snackar att tänka till, men folk kommer alltid att snacka, så ville helst nå ut till de som det går rykten om och få er att förstå att det inte är värt att vara ledsen över något som egentligen inte rör dig. Nu ska jag äta lasagne.
 

Bästa kvällen

Vilken jävla dag. Började halv två men passade på att både plugga och träna innan det, hade nämligen massageprov vid tre. Låt mig säga att jag satte det. Jobb direkt efter det då jag egentligen bara ville sova och direkt därifrån åkte jag till Amanda för förfest och firande av hennes 18årsdag.
 
Var inte sugen på alkohol så drack inget. Väl i stan satte vi oss på olearys med GG och myste och sedan stack vi till Harrys. Hade den bästa utgången på riktigt länge, och var helt nykter. Tog en öl på olearys bara för att det var gott men jag var helt nykter och hade så otroligt jävla roligt på dansgolvet. Det blev så tydligt att det enda jag behöver för att ha kul är fan vänner och musik. Vi blev ett gäng på mig, Elina, Amanda, Lockman, Jonna, GT, Per och Simon. Kom på när jag gick hem att mina vänner är som min motsvasrighet till alkoholism. De är min mest pålitliga trygghet för ett tillfredsställt sinne och jag är beroende av dem. Jag har alltid kul med dem. De är allt jag har.
 
 

Ja jag har många bilder på boys på mitt skrivbord


 
 
 
 
 
 

Going there

 

Gårdagen

Första slappdagen på riktigt länge, och jag njuter. Igår var jag på avskedsfest i Edvin, Mohammed och Isaks hus då Mohammed och Lucas ska åka norr för skolböckerna. Läkarlinjen och stadsvetenskap, riktigt häftigt. Älskar det huset och det gänget ändå. Efter det åkte vi till Bjursnäs för Qvös (Qvös är den andra stora skolan i Kalmars motsvarighet till BH-sektionen) fest med ett askul tema! Man skulle ha kommit helt fel och vi i BH och GG bestämde oss för att klä ut oss till något gemensamtså vi kom med tält, minipool, skylt och festivaloutfits. Hade fan riktigt kul alltså!
 
Åkte hem med Sara och runt 11 var jag hos min syrra som hade gjort feta brunchen och allt. Magiskt. Idag ska jag bara göra ingenting, lär bli rastlös runt 18 typ. Shit vad onödig och ointressant sista mening hahahah.
 
 

Triplets

Alltså Taran är helt underbart sjuk i huvudet!! Jag han och Irma låg på kåren och snackade om tatueringar och om att han ville ha en. Och han ba "What should I get?" och jag och Irma kollade på varandra och ba yes, klart han ska göra samma tatuering som vi båda gjorde i Ayia Napa. Den betyder ungefär att man kan göra vad som helst bara man vill det. Utan tvekan var han på "We'll be like triplets!!" Han ska sprida den i Australien säger han haha älskar detta. Nu vet vi liksom att han kommer tänka på oss varje gång någon frågar om den.
 
 

Mina bästa bilder från Berlin

Den här resan slog det mesta och den här tjejen slår allt. Jag hade inte varit den jag är om jag inte hade träffat henne för 2,5 år sedan, verkligen inte. Hon får en att rycka på axlarna och gå och göra något kul när andra skulle haft onödig oro. Hon är en spontan lättsam, men passionerad, livsnjutare som får alla i rummet att ha roligt. Jag älskar att resa med Alva.
 
 
 

Minnen

Det är så typiskt mig att kolla igenom någon annans bilder och skicka över alla bilder på mig själv för att jag är så ego haha, hittade några bilder på Tu's dator som fick tillbaka några minnen!
 
Min och Isaks födelsedagsfest var typ euforisk för min del haha, fick det här fina glaset av några killar i klassen fifan vad jag älskar dem.
3 underbara bilder från Ayia Napa. Sista bilden på Irma, Tu, Mig och Klara är Matildas, tycker den är helt fantastisk.
Årets bal
En sommardag på ön här ute på varvskroken.

Taran

Förutom att plugga är det enda jag gjort att jobba, träna och festa. Har haft riktigt goa utgångar på sistonde vilket inte är lika vanligt här i Kalmar! Kan ju ha att göra med att Taran, Pers kompis från hans utbytesår i Australien, är här och har varit det i någon månad snart! Han var väldigt oblyg och öppen från början så vid det här laget har vi redan delat djupa hemligheter och snackat killproblem. Han är så jävla skön och härlig så jag Irma och Tu har spenderat väldigt mycket tid med honom, han kallar oss för The Plastics of Kalmar hahaha (som i Mean Girls) då vi är Regina, Karen, Gretchen och Taran är Cady som kommer från ett annat land men som får sitta med oss på lunchen hahah bästa killen, hatar att han åker hem på lördag men jag vet att vi kommer träffas igen!
 
Bild från i lördags innan Stars&Stripes
Förfest i huset Rockneby på trettondagen!

2 veckor tillbaka

 
Vi har slutprov i Fysik 2 i övermorgon så det har jag sysselsatt mig med de senaste två veckorna. Kan inte fatta att det är sista räkneprovet jag skriver på hela min gymnasietid som har präglats kring just räkneprov. Matten blev jag klar med innan trean och nu tar även den sista fysikkursen slut vilket hela tiden har varit ett favoritämne.
 
Idag hade vi sista lektionen med bästa Daniel som vi har träffat VARJE dag under hela gymnasietiden, tror det är 650 lektionstimmar totalt, och började lipa såklart när jag tänkte på det. Han har lärt mig allt jag vet om matte och fysik. Tack som fan Daniel.

My Clique (knappt halva dock) på Nyår

 
                    He never told, who we gonna tell, we top of the totem pole
                    It's the dream team, meets the Supreme Team
                    And all our eyes green it only means one thing
                    You ain't fucking with my clique

Årssumé del 6

 
November börjades i Berlin med en ordentlig Halloweenutgång. Vi hade sammanlagt 4 kvällar och 5 dagar och det var en resa jag aldrig kommer glömma. Första dagen gjorde vi manikyr och shoppade på stan, vi både i en jättefin del av staden. På kvällen gick vi till ett ställe som vi hade blivit tipsade om, Matrix, 3 fyllda dansgolv, sjukt bra musik, billig alkohol och härliga människor. De flesta från norden som kommit till Berlin festade här! Vi hade en förvånansvärt bra första kväll i våra svarta klänningar och röda läppar. Dagen efter var det pasta, starbucks och prova balklänningar för skojs skull på schemat. På kvällen åkte vi till TV-tornet, en restaurang många hundra meter upp i luften som roterar så att man ser hela stan! Åt den godaste raviolin någonsin. Efter det gick vi till en klubb i närheten men vi hamnade på ett 16+ ställe. Kände mig typ som en cougar och det luktade svett precis som på ett Sandradisco som man gick på i sjuan typ haha. För ett säkert kort så tog vi direkt en Taxi till Matrix igen! Där hängde vi med några svenskar som vi träffade och helt plötsligt såg jag en tjej jag kände igen! Det var min bästa kompis från att jag föddes till att vi gled ifrån varandra när jag flyttade från Emmaboda! HAde inte sett henne på kasnke 4 år och nu sågs vi i Berlin! Helt sjukt. Träffade en asrolig dansk också som jag aldrig heller kommer glömma.
 
Dagen efter hoppade vi på tunnelbanan och åkte till ett slumpvalt ställe. Där hittade vi en mysig spansk pub/restaurang och tog en Mojito. Ni som känner Alva blir inte förvånade av att hon beställde in mer och mer utan att säga till mig haha. De två personer som Alva kände sen innnan i Berlin råkade vara på samma ställe så de satte sig med oss och helt plötsligt var jag och alva, ofräscha och osminkade, rikigt fulla på eftermiddagen. Det var en utmaning att köpa mat, ta sig hem med tunnelbanan för att sedan hoppa i duschen och sminka oss, men det gick, och kul hade vi. Denna kvällen var det halloween och vi mötte upp de två vi kände i Berlin igen och åkte till ett ställe. Det var helt stört. Det var ungefär som att köa till Avicii i globen, så packat var det. När man väl kom in så var det som en liten by med flera hus och 9 olika dansgolv med läskiga utklädda människor överallt. Det var mer än vad jag hade förväntat mig!
 
Dagen efter gick vi på Zoo och lyckades övertala Alva om att gå ut en kväll till. Runt 00 åt vi pizza på en restaurang och gick runt i vårt område och hamnade på ett ställe som hette Puro. Vi kom precis innan det bildades värsta kön och lyckades därför komma in trots att vi bara var 18. Vi fick gratis Halloweensminkning på plats och gratis drinkar till och med. Sedan blev man ledd till en hiss som åkte upp till högsta våningen där det var en SkyBar. Riktigt fint ställe, för fint för mig egentligen haha, såg senare på FaceBook att både Beyonce och Lady GaGa hade varit där?!?!?!?! (Ite samtidigt som vi) Jag var lite besviken över att de flesta var mogna och vuxna, men vi tog några drinkar ändå. När vi sen gick på toa så såg vi att ett annat dansgolv var igång med folk i vår ålder och jag bara yes. Hade en sjukt rolig kväll där med med riktigt bra musik och snygga killar överallt haha, mådde bra. Dagen efter var vi ganska slut och vi åkte hem minst sagt nöjda.
 
Resten av November var stenhårt plugg, jobb, och arbete på Cheerleadningnumret. Och det blev så bra, känskan efter var obeskrivlig. Sista skolrugbyn var så sjukt nervös stressig och rolig. 
 
 
December började med The Great Gatby-festen. Wow, undrar om det går att ha en misslyckad fest med dessa människor. Visst att det kaosade, men hade så kul ändå igen. Dagen efter åkte jag och familjen till Florida för Date With Destiny. Kan fortfarande inte fatta att jag har fått uppleva det, är så blessed. Efter det hade vi en veckas semester tillsammans och att komma hem var nästan lika underbart. Julafton med älskade, juldagen med älskade, jobb och jobb och så nyår med älskade. Hade ett perfekt tolvslag. Vi hade väntat på bussen till festen i 20 min men Matilda kom och hämtade oss och klockan blev 12 i bilen och när vi kom fram så var hon fortfarande 12 och där stod alla min vänner som jag saknat så myckt och sköt raketer och skrek och kysstes och då bara flög jag! Kan ha varit jobbig men så blir det när man är glad. Vilket jävla år, vilket jävla liv, vilken jävla tur.
 

Årssumé del 5

 
I September började jag sakna Maria och Annika ännu mer. Men jag hade det riktigt bra med mina vänner här hemma också! Vi hade PH-mys, gymmade mycket, åt många kebabbensallader på mitt och Irmas ställe i solen. Snart var det inspark för ettorna, en riktigt rolig förfest hos Frasse som fyllde år och efter det intagning till BH-sektionen. Den festen hade jag inte druckit på läänge och var riktigt taggad. Riktigt bra förfest och kväll trots att den flög förbi på en kvart. Strax efter hade vi ett tjejmys med de nya medlemmarna och jag visste direkt att det skulle bli ett sjukt bra läsår. Var sedan på praktik hos en arkitektfirma och det var ganska slött men minst sagt lärorikt! Nu började vi jobba på det nya cheerlaget och numret till hösten.. Denna månad bokade jag och Alva även en resa till Berlin så nu hade jag detta att se fram emot!
 
 
 
Oktober, min månad. Den började smått med en av årets bästa fester, Oktoberfesten. Jävlar i huset vilken go kväll. Firade min födelsedag med en förfest med nära och kära, så tacksam för allt. Morgonen efter vaknade jag upp med frukost på sängen och den sjukaste presenten någonsin: En biljett till London med mamma igen!!!! Och vi åkte samma kväll! Denna gången kände jag stan och vi bodde mitt i smeten så fick känna på hur det skulle va att bo där. Och eftersom London är min favoritstad så ja, klart jag vill bo där. Det var varmt så det behövdes ingen jacka på dagarna och vi strosade runt i fem dagar. Även denna gången var människor öppna, jag blev till och med bjuden på en dejt, men gick det aldrig då jag och mamma gick på musikal den kvällen. Älskar att andas storstad och vill tillbaka dit snart igen.
 
Väl hemma så var det snart hödskoleprov igen vilket gick bättre denna gång! Känns bra, nästa gång kanske det känns skitbra! Samma kväll så hade jag och en av mina närmsta vänner Isak födelsedagsfest tillsammans. Riktigt jävla kul hade jag där med och fick så otroligt många fina presenter, mest alkohol, choklad och blommor! Denna månaden började stressen komma och intensivträningen inför cheerleadingnumret som skulle hållas på skolrugbyn i November. La nog 50% av min höst på detta och det har varit så jävla kul och utmanande. Månaden slutade med att jag och Alva tog flyget till Berlin!

Årssumé del 4

 
 
 
I Juli jobbade jag väldigt mycket på restaurangen och tjänade ihop mina stålar! När Adam fyllde år hade han en riktigt fet trdgårdsfest i den finaste mest drömlika trädgården jag har varit i. Partytält, rislampor, gungbräda, hästhage, växthus, vin och mycket mer mys. Skitkul fest och dagen efter kom till att också hamna på top 5. Hade världens roligaste bakisdag i fotöljer i skuggan med Annika och de gäng som jag tidigare nämnt. Tror vi satt i de där fotöljerna från morgon till eftermiddag och bara skrattade åt allt och inget. Efter det åt vi pizza och åkte till Grönhögen med jordgubbar, engångsgrill, korv, och Annikas egen hennafärg. Den dagen är lätt en utav årets höjdpunkter. Annars när jag var ledig så gick jag ut och åt med vänner. Var mycket i stugan med tanke på att det var 5 min från jobbet. var på någon hemmafest i min röda klänning igen. Serverade på fler bröllop. Grillade med hela 96-gänget i stugan. Åkte till Annikas stuga med Edvins husbil. Hängde med småkusiner. Efter ett tag kände jag att jag ville komma iväg och hade ett gäng lediga dagar. Då åkte jag och Alva direkt till Malmö och levde livet på stan och stranden och i parker med våra china boxes. På kvällen åkte vi över till Köpenhamn och hade en riktigt najs och somrig utekväll, älskar den staden. Dagen efter det tog jag tåget hem och blev upphämtad runt 7 av Edvin som körde mig Annika och Lockman till Emmabodafestivalen där vi var de två senaste dagarna på veckan. Vilken jävla festival det var då. Det var en helt annan grej med festival i skogen, älskade det. Människorna var lite sjukare(på ett bra sätt) och dagarna var mycket varmare. Levde verkligen livet. Dagen efter det så var jag självklart sjukt sliten, men då firade vi Tove med after beach på Strand, sedan skyndade jag mig till köpingsvik för en sista personalfest på Sinus med underbar mat, brännboll, dans och öl. Sedan drog vi tillbaka till Strand för en sjukt rolig kväll. Kändes så skumt men kul att ena dagen vakna lerig i ett tält och andra dagen sitta i en vit lädersoffa och dricka champagne. Dagen efter det hade jag ett 14 timmars pass, det var nog top 5 sämsta dagarna detta året, men det får man ta. Var riktigt osugen på fest och om tre dagar väntade en festresa till Ayia Napa...
  
 
Augusti började som sagt med Ayia Napa. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag älskar mitt jävla liv. Att jag har möjligheten till at tmed dessa vänner åka till detta ställe och uppleva de sakerna vi fick och träffa de människorna vi fick och ha så svinigt äkta jävla roligt. Jag är kär i ungdomen. Direkt när vi kom hem så hade Tu sin födelsedagsfest, även den helt underbar. Någon dag efter det så var det avskedsfest för Annika, Maria och Alexander. Dagen då vi sa hejdå till dem på centralen hamnar på top5 värsta utan tvekan. Kårarbetet kom igång och strax efter det började även skolan. Dock levde jag fortfarande på sommarlovstänket då jag första helgen på fredagen var på kräftskiva hos Carl med gamla festgänget, vi lyckas alltid fira alla högtider tillsammans. Hade askul där också kommer jag på nu. Dagen efter ådde jag skit med vid 1 var väskan packad och jag, Klara, Lockman och Tilda var påväg till Göteborg! Vi fixade oss på friskis och svettis, gick ut och åt finmiddag, förfestade i bilen, gick ut på kvällen och lyckades hitta en säker sovplats och gick runt och mådde dåligt i stan innan de var körklara. Fan vad kul det också var. Efter den vintern våren och sommaren kan ni tänka er att jag var sliten, ett kärl i mitt öga hade spräckts pga för mycket alkohol och då sa jag näe inge mer alkohol på en månad. Och jag höll det!

Årssumé del 3

 
Maj började med valborg med alla närmsta vänner i en stuga på öland hos Tove. Trots att allas bekvämlighet gjorde så att nästan alla blev svinigt fulla så tyckte jag att det var riktigt kul det med hahah!! Annika hade en asnajs hemmafest på sin födelsedag och dagen efter det så hade GG en fest med anitka Grekland som tema. Folk sa att det var för mycket tjejer på festen, men ännu en gång har jag bara haft skitkul. Började jobba på ännu ett nytt jobb i korvkiosken på Guldfågeln Arena, riktigt kul faktiskt! Sprang väldigt mycket på kvällarna.
 
En fredag i maj så kom GG med hattar i matsalen och så kom vi på att det var deras årliga resa till Köpenhamn som var på gång. Jag och Annika blev fruktansvärt avundssjuka och drog skämt om att vi skulle hänga med. Det slutade med att vi satt på tåget 2 timmar senare med en väska med pengar, smink och matteböcker till resan. Vi åkte alltså dit i smyg på tåget efter, men vi ville inte stöta på dem för att de skulle tycka att vi var jobbiga då haha. Vi hamnade på en underbar kulle i eftermiddagssolen och drack cider med avslappnade danskar och var sedan ute till 4 eller 5 då vi gick en omväg på två timmar i platta ballerinaskor för att se soluppgången och sedan ta tåget hem klockan 7 på morgonen. Älskar människor som vill göra sånna saker.
 
Jag började hänga mycket i stugan och pluggade inför alla ångestfyllda prov/solade och badade i poolen. Sedan var det pubrunda för treorna som vi i kåren var med att anordna. Jävlar var kul det var att få supa ner de älskade människor som gjort ens gymnasietid till en fest, även sorligt för att de snart skule lämna oss och ta studenten. Ett par dagar efter var det en sektionssittning, med tema Masquerade ball, utomhus på tingby! Folk var inte taggade pga så många fester innan och efter, men ännu en gång hade jag en asbra kväll, det handlar om att inte ha några förväntningar! Ett par dagar efter det satt jag på Gröna stugan med min fina familj och min brors flickvän som jag inte hade träffat då, någon timme senare blev jag meddragen till Chokladsektionens fest även den i tingby och även då hade jag askul, jag som bara skulle vara där en timme och ta det lugnt blev sist kvar med Tu och Irma! Dagen efter firade vi Alva som även det var skitkul! En riktig festmånad med andra ord.
 
 
I både Maj och Juni bodde jag i princip hos Annika. Pluggade där, sov där och chillade där. Det var nära till jobbet och nära till skolan osv. Var och fortfarande är beroende av den tjejen. Hon ger mig lugn samtidigt som nyfikenhet samtidigt som vi har jävligt kul. Känns som att det var menat att vi skulle träffa varandra liksom. Månaden började med en vacker bal på slottet och Strand där vi i kåren fick sitta med, och även där hade jag riktigt kul. Det var här någonstans som jag började bli nära kompis med Edvin som är en utav mina bästisar idag. Ett par dagar efter var det den sista BH/GG-festen för det läsåret på vår hemliga kulle med partytält och generator. Vi grillade marschmellows och BHs nya ordförande Tu kröntes!!! Även den kvällen var riktigt kul och slutade med att vi fem pers gick hem till Annika och skrattade åt något omoget som Edvin sagt. Dagen efter kom livets bakfylla då jag och medtvingade Bonde var funktionärer för något med kåren att göra.
 
Dagen efter det var det ett av årets största evenemang för kåren, Extasen. En heldag där alla säljer vår underbart roliga skoltidning,leker andra lekar som såprugby, och det avslutades med en fest på kvällen i tema Full Moon Party. Riktigt rolig dag och kväll det med, förstår inte hur jag lyckas ha kul varenda jävla gång. Många stranddagar och våldgästningar hos Annika. Edvin hämtade upp oss då och då för äventyr och kalkbrottet vid Grönhögen blev en favorit. Snart var det student, vilket är en dag/kväll som jag ärligt sätter på top5 listan för roligaste stunderna på hela året. Visst var det stressigt att arrangera allt på dagen, men det var ren lycka att få se våra 95or springa ut och gråta av glädje. Att sedan hyra skolans byggbuss och sedan turnera runt på typ 12 studentskivor var och få mat och alkohol överallt (svinig tradition av kåren) var så otroligt jävla roligt. Det avslutades hos mister Källén vilket även det var symboliskt med tanke på alla hemmafester han haft under gymnasietiden.
 
Sedan var det dags för oss att ta sommarlov, traditionell storfrulle med tjejerna, och en början på ett fantastiskt sommarlov. Det hela började med Kalles födelsedagsfest då vi tjejerna förfestade i Tus båt, då levde jag verkligen. Mitt nya jobb var som servitris på strandrestaurangen Sinus i Köpingsvik, där jag växt upp varje sommar i hela mitt liv, så jag var minst sagt förväntansfull. Och shit vad kul det har varit, jobbakompisarna, personalfesterna och har märkt hur roligt det är att servera på bröllop! När jag inte jobbade hängde jag mycket med Annika, Edvin, Mohammed, Adam, Jakob, Bonde, Gustaf med flera. Personer som jag kännt lite halvt men nu börjat tycka om så mycket att va med. Midsommar var också en utav årets bästa kvällar. Ett hus långt bort hos Tilda med studsmatta, hängmatta, bondgård med hästar och alla människor jag älskar och lekar och jordgubbar och nubbe. För jävla bra midsommar. I samband med att Per kom hem från sitt utbytesår så började jag lipa regelbundet över Annikas och Marias kommande utbytes år. Tog vara på tiden med dem. En idyllisk kärleksfull eventfull månad slutade med inget mindre än min favoritplats, BRÅVALLA FESTIVAL. Fy fan i hela helvete vad sjukt jävla underbart det var. Åkte med Maria, Annika, Klara och Tilda, men träffade många fler kalmariter där. Både på campingområdet och i moshpitsen. Kommer alltid komma ihåg det där. En annan top5 natt hamnar där då jag och Annika gick runt på området hela natten och skrattade åt/med människorna där. 

Årssumé del 2

 
 
Mars hade många födelsedagar vilket ledde till utgångar!! Även mycket mys med bf och kommer ihåg att första gången jag kände att våren hade kommit så var jag med honom. En avgörande sak som hände var att jag sökte till Kåren och kom med! Det har påverkat mitt år väldigt mycket med tanke på hur kul vi har haft, hur mycket vi har kämpat med stress, hur mycket jag har lärt mig och hur jag fick mitt sommarjobb tack vare detta på CV:t. En sjukt rolig grej var att jag och Tove jättespontant bokade en resa till Turkiet på en tråkig biologilektion. Piercade min öra som jag sen tog bort på en utgång i Napa pga "obekvämt" haha idiot. Jobbade även väldigt mycket på Magganplan vilket jag gör än idag!
 
 
April månad gick läskigt snabbt. Våren kom och Kåren stressade som djur, men kul var det. Vi hade nämligen riktigt många evenemang inplanerade för våren. Skrev Högskoleprovet för första gången och fick väl ett hyfsat resultat, inte nöjd dock. Var på troligen en av årets roligaste fester i en riktig bunker med militärtema! Det var GG som hade fixat det och vi hade en sittning med grillat. Lokalen var alltså under marken. Det fanns en bar med bartenders (vår valuta var en påse patroner) som var snygga militärer som bodde i typ göteborg eller något, inte säker, men det måste väl ändå va drömmen haha! Riktigt kul med BH och GG och när det var slut så kom en sån låda på hjul där militärer transporteras och körde oss hem till Bjärkse som hade fixat allting och sov där! Onsdagen efter firade vi Irma som fyllde år, dagen efter var det 3 dagars kårinspark, med andra ord tre dagars helvete avslutat med en sittning och fest! Kommer aldrig glömma den helgen haha.. Dagen efter stack jag och Tove till Alanya! Trots lågsäsong så hade vi så sjukt kul!! Underbara dagar på stranden och en båttur, en biltur med några svenskar vi träffade där, mysigt hotell med världens bästa personal och roliga utekvällar där vi träffade minst sagt speciella personer haha kommer alltid minnas den resan. Kommer ihåg när vi var på en turkisk marknad och Tove prutade ner en tröja så mycket att säljaren sa "Fuck you" till henne.

En fet årssumé

Wow vilket jävla år jag har haft. Har upplevt så mycket, kämpat så mycket, vågat så mycket och lärt mig så mycket om världen och om mig själv. Jag vill bara fortsätta att se saker och fortsätta få vänner varje dag i resten av mitt liv känner jag just nu. Vilket jävla år. Visst har det varit jobbigt och eländigt, men det känns inte som att det skulle inspirera någon att skriva om det , så här kommer mina höjdpunkter från 2014 (tar några månader i taget):
 
 
Januari började med att jag, på min nyårsbakfylla, packade väskan och åkte till London med min mamma. Vi hade det helt underbart med shopping, mat och mys. Vi såg även min favoritfilm Dirty Dancing som musikal!! Fick även en extrem ego boost på den resan då jag märkte att Londonbor inte är blyga när det gäller att ge komplimanger till främlingar på gatan! Den resan gjorde mig taggad på att ta studenten och se var jag hamnar i världen. I januari var Tu ensam hemma, så jag sov mycket där. Pluggade åt och tränade med henne, det var helt otroligt skönt att komma iväg med henne ett tag! Jag började gå ut trots min ålder, shame on me, och var extremt mycket med min fina dåvarande pojkvän. Pluggade som ett as den månaden också, men mådde bra ändå. Skrev även på mitt jobb som "Content writer" på ett företag, money on my mind haha.
 
 
Februari började med en fet naturfest (alla naturelever från ettan till trean) ute i en fet villa i skogen, kan ju inte bli annat än extremt haha. Var på skidresa i Hestra med skolan och det starkaste minnet därifrån är när jag springer i pjäxor mot Maria som åker störtlopp ner för backen rakt in i mig för att båda ivrigt vill berätta om att KANYE och LANA blivit bokade till Bråvallafestivalen som vi sedan gick på i juni! Lyckans lycka. Snart efter det så var det alla hjärtans dag-fest med BH/GG då alla fick ta med sig var sin date. Hade fruktansvärt kul och mysigt och även alla♥dag var mysigt med pojkvännen trots att vi bara hann ses på morgonen, skulle nämligen iväg den dagen till Idre med Alva, hennes pappa och flera aandra familjer!! Visste att jag sög på skidor men åkte med ändå, och måste säga att vi hade det riktigt bra den veckan. Blev aldrig riktigt bra på skidor men vi hade det så kul i backen och i den otroligt mysiga stugan vi bodde i! Månaden avslutades med en riktigt lyckad sektionsfest, och jag vet att det låter orimligt att alla fester är lyckade.
 

Viva Hate

Om du också älskar svensk film utspelad på tidigt 90-tal, komedi och drama, så kolla på Viva Hate på Svt, riktigt bra skådisar.
 
 

Jag ville väl inte hoppa egentligen, ville braa se döden i vitögat känna att jag lever. Jag skulle aldrig ta livet av mig. Jag bryr mig inte om mina ben skulle ramla av eller om jag skulle bli blind och döv och aldrig mer kunna lyssna på The Cure. Jag kommer aldrig ge upp, aldrig. Jag kommer aldrig ligga där och tyna bort som min lillasyster.

Hon dog för ett år sen, anorexi. Och när Anna dog så dog mina föräldrar också, de slutade leva, gav upp. Men inte jag, jag älskar livet. Till och med när det gör så jävla ont så man bara vill skrika. Så länge du är förbannad vet du att du lever.


RSS 2.0