BRÅVALLA

 
Jag är hemma och jag lever. Bråvalla var helt jävla underbart, har haft så jävla kul med dessa 4 tjejer plus många fler, både gamla och nya. Jag orkar inte ens göra en macka så jag orkar verkligen inte blogg heller. Tänker inet ens läsa igenom det här för att hitta slarvfel. Nu ska jag bara kolla film, läs sova, och duscha när jag orkar. Fyfan vad ofräsch man är nu.

Vi hörs väl på måndag då peace

 
 
 
 

Kick off

 
Ikväll var det kick off med nya sommarjobbet, mycket trevligt! Otroligt fin kväll och jävligt god buffé från köket. Tror att det kommer bli en sjukt rolig sommar, speciellt med tanke på vilket gäng det är. Weho längtar typ tills att jobbet börjar på riktigt, men först BRÅVALLA imorgon. Shit vad jag har väntat. Ett år typ. Har fan väntat längre på bråvalla än vad jag har väntat på per (??!)

Napa coming

Sötisklaris förra året när vi var med i någon tävling. 
 
Börjar bli riiiktigt taggad på Ayia Napa nu. Har inte tänkt på det så mycket men jag och Matilda kollade en massa bilder igår och wuuääähghe!!!! Vill åka nu. Är så jävla glad att vi ska tillbaka med 7 underbara tjejer.
 
 

My baby and I

 
 

De senaste dagarna

 
Ja vad kan man säga, säsongen har inte dragit igång så har inte jobbat något alls, har i princip bott hos Annika istället. Trivs så bra hos henne helt enkelt. När jag är ifrån henne några timmar så känns det typ konstigt. Vi har myst på taket, ritat lite (medan hon GJORDE en jävla drömfångare??), sovit med hennes katt och TRÄFFAT PER. Blev bjuden på världens mysigaste välkomstfika igår, magiskt alltihop, jag och matilda tog en prommis till Annika och träffade gänget på kvällen också. Imorse åt jag Annika Per Kalle och Klara surdegsfrukost tillsammans. Vänner azz ♥

Pelle då

 
 
Det känns helt sjukt att skriva men IMORGON KOMMER PER HEM!!!!!!!!!!!!!!! Efter ett helt år i Australien!! Känns som igår när vi hade avskedsfest för honom och när vi grät på Annikas veranda när vi sa hejdå. Han är en utav mina bästa och äldsta killkompisar och det känns så jävla underbart att få tillbaka honom!

Midsommar

 
 
Midsommar igår, min absoluta favorithögtid. Bättre än jul. Skulle egentligen jobbat till 17:00 men jag blev ledig och vi var på firandet hos matilda, på världens mysigaste gård med hästar, redan runt klockan 1! Då fick vi lunch och jordgubbar och vi lekte lite lekar, drack lite vin, hängde lite hängmatta, hoppade lite studsmatta, grillade lite till kvällen, dansade lite, klättrade i träd och Annika Free Spirit Wetterstad red barbacka. Vi blev kanske 40 stycken och de jag hängde med gjorde allt sånt där svenskt och barnsligt och jag hade en otroligt rolig dag och kväll. Bästa tänkbara midsommaren.

Fråga

Sitter här med världens största skål vattenmelon och fnissar lite åt min senaste fråga. Anonym undrar hur mycket alkohol man ska ta med sig till bråvalla. Känner mig som en guru. Nämen det är självklart upp till dig! De flesta som kommer dit redan på onsdagen dricker även på den kvällen trots att det inte är några artister som spelar då, så det blir 4 kvällar och 3 dagar totalt. Så får du ju bestämma om du vill dricka hela tiden eller bara ibland, men man blir nykter ganska snabbt av att gå på konserterna och hoppa runt liksom. Tänk på att man inte får ta med glasflaskor!
 
 

Glad

Ska snart sova, börjar jobba imorgon. Ville bara kika in och såg en gullig kommentar. Jag får lite då och då om att min blogg är inspirerande och vill bara säga tack till er nu, för jag tror inte det syns om man svarar (?), för det är verkligen härligt att få. Kanske är det bara en "jag-kommenterar-din-så-gör-jag-reklam-för-mig-själv-kommentar" men så kan man ju inte tänka. Några måste ju vara äkta, och det blir jag så glad över :D
 
Glad och påväg över ölandsbron, något som jag kommer syssla mycket med framöver...

De senaste dagarna

Börjar bli en rutin med inlägg om de senaste dagarna.. Har verkligen tagit vara på dessa lediga dagar på bästa möjliga sätt, har varit hemma kanske sammanlagt 2 h och varit själv kanske bara 1 h. 
 
Sprang en runda och gjorde favvosalladen.
Stack sedan in till stan och mötte Tu Maria Annika och Edvin då vi köpte nödvändigheter inför bråvalla. Efter det stack jag Annika och Edvin och köpte mat. Efter matkoman på Annikas säng så körde vi + Mumme och Adam till öland och ba myste i solnedgången.
Himlen var magisk irl, jag svär.
Efter ännu en mysig natt hos Annika åkte vi till stranden då Tove och Edvin kom. Asnajs väder. Sedan åkte vi in till stan och jag betalade resan till Ayia Napa så det känns skönt. Juste Annika klippte mig också, typ 10 cm, det blev lite snett här och där för jag hade så dåligt tålamod men jag gillar det.
 
Nu ska jag packa till midsommar eftersom jag ska åka direkt från jobbet på fredag och snart kommer Maria, Annika, Klara och Tilda för vi ska planera lite inför BRÅVALLA!!!!
 

Bildbomb

Vi firade Kalle i lördags, och vi tjejer startade med härligaste förfesten ever i Tus båt.
Älskar mina vänner, vet att jag säger det för mycket.
 
 
Älskar den sista bilden av Tu haha, my diva.
 

Underbar dag

Vaknade upp hos klara, tog några mackor och så körde vi, med Marris Tu Irma och Tove, till ett mysigt fik i skogen vid slottsruinen på Öland. Det regnade och jag åt hemmagjorda köttbullar med gräddsås, magi. Efter det åkte vi in till borgholm, kollade på deras fula kläder och åt glass. Sedan åkte vi till min stuga och badade i både jacuzzin och poolen, ännu mer magi. Sen kände vi för att stänna ännu längre så vi stack till affären och köpte kött, sallad, potatissallad, sallad, majskolvar och sparris. Godaste jävla middagen på länge, med världens bästa tjejer dessutom. Riktigt bra matdag.
 
 

Början på lovet

Trodde att jag skulle blogga mer på sommarlovet, men nähä det hinner jag itne för jag är ju föfan aldrig hemma ens! MEN på torsdag börjar jag jobba på Sinus i Köpingsvik så då lär jag komma i rutin, även med träningen vilket ska bli så skönt. Jag har bara fått schemat för 2 veckor och då jobbar jag varje dag fram till Bråvalla. Mer vet jag inte /nervös tjej. Har aldrig serverat innan, men tror att det kommer bli skitkul!
Såhär ser det ut på restaurangen nu innan premiären som är på torsdag! Då får man komma och ha det bra och provsmaka nya menyn, så kom. Nu ska jag och mina tjejer snart åka iväg på roadtrip över dagen. Vart vet vi inte än men vi kommer på något haha!

Skriver av ma

Jag är så jävla ledsen. I sommar kommer två systrar flytta. Två stycken på en gång. Jag kan inte tänka mig att vara utan dem. Jag älskar dem så mycket så det gör ont. Jag älskar dem så himla mycket. Jag älskar dem. Jag vet hur mycket jag kommer sakna dem. Det gör så ont. Jag vill inte. Visst ett år går fort men det är fortfarande ett år utan dem så det kommer bli ett borttappat år. Allt händer i denna åldern och jag vill att de ska vara där genom allt. Jag behöver det liksom. Vill inte uppleva saker utan dem, vill inte ta studenten utan dem, vill inte gråta utan dem, vill inte skratta utan dem, vill inte!!!!!!!! Är så jävla arg.
 
Maria
Annika

2 veckor

 
 
Selfie från balen. Kan inte fatta att det redan har gått 2 veckor sedan dess. Halva juni har gått wtf? Kanske har för kul eller något.

Nytt

 
 
Fortsätter att shoppa trots att jag har ett minusvärde på kontot hehehhe. Men denna top kostade bara en hundring på Bik Bok och den kändes så bråvalla. 12 dagar kvar!!!!
 
 

Sommarlov

 
Igår fick vi sommarlov!! Vi började dagen med vår lilla tradition med brakfrulle tillsammans, yes jag fixade allt på typ 20 min. Stolt. Efter skolan kollade vi på Staggs utspring och fikade och sedan på kvällen åkte vi på en killkompis studentskiva och hade det trevligt! Idag fyller bästa Kalle år så det blir 18-års fest ikväll wihoo jag har köpt bästa presenten.. Riktigt taggad! 

Allt jag har spelat i 3 dagar

 

Reggae with a guitar from veroalizeti on 8tracks Radio.


TheClassyIssue.com

 
 
 

Kaggs student

Oh herregud. Det är möjligt att det här var min roligaste dag ever, och då var det inte ens jag som tog studenten. Vi i kåren ordnade allt under dagen och efter utspringet så åkte vi runt, med en byggbuss som finns på skolan, till 10 olika studentmottagningar. Vi hade så jävla kul i den där bussen, man borde typ förfesta varje gång i den, och så fick vi mat och dricka på alla ställen, så det blev ju en hel del.
 
Mådde så otroligt bra hela kvällen och längtar som fan till nästa år då det är min tur. Slutdestinationen var riktigt jävla bra hos henke och idag vaknade jag själv i Annikas källare. Men att vakna hos Annika betyder hemmabakat surdegsbröd så ingen ångest där inte. 
 
 

De senaste dagarna

I söndags när jag våldgästade Annika så ringde Edvin henne och frågade om vi ville hänga med till kalkbrottet på Öland och bada. Klart vi ville det. Vattnet var så härligt.
Jag härom dagen. Hade min nya fina spetstop/bh från Monki.
Mycket sol bad och träning.
Grattade min fina kusin för studenten idag! Massa god mat och alltid lika kul att träffa henne! imorgon ska alla i kåren vara på plats i skolan vid 08:00 :'( Vi ska blåsa ballonger och sådant och fixa allt för studenterna som springer ut imorgon. Herregud, det är helt stört. Efter utspringet så ska vi köra runt i våran lilla minibuss hela kåren och turnera mellan alla (10-15???) studentskivor wähhuu tagg. Smått ångest över kemislutprovet vid 10:00 men men, imorgon kommer bli en underbar dag.

Clubmasters

 

Bra dag idag och imorn också säkert

Har haft en sådan otroligt jävla bra dag. Hade inga lektioner men stack till resurs någon halvtimma imorse, sedan hämtade Klara upp mig, kunde inte stå still på parkeringen kändes som lycka sprang omkring inuti mig. Vi köpte lite vattenmelon, lite risifrutti och åkte till stranden där flera utav ma bitches låg och göttade sig. Bad på det. Alle kom förbi med nya Raybans som han hade fått för 995 kr!!!!! Det var rabatt på synsam så vi åkte också dit och jag köpte ett par clubmasters som jag velat ha! So happy.
 
Efter det skjutsade Irma oss till maxi där vi gjorde lite kårjobb, efter det mera sol på bästa ön, efter det plugg och middag, efter det världens jobbigaste springrunda, och efter det våldgästning och vattenmelon hos Annika. Har blivit så sällskapssjuk på sista tiden, vet typ inte längre hur man är själv. Imorgon ska jag åka till Växjö då världens bästa kusin tar studenten!!!!!!! Wohooo!!!!
 
 
Jag och Emma. Har så sjukt många minnen med den här bruden. Här var vi i Playa del Carmen, jag var typ orange.

Så bra

 

Extasen

Är så stolt över kåren för Extasen. Det blev så mycket mer lyckat än tidigare år, vi sålde måånga fler tidningar, det var otroligt kul i cellgraven om jag får säga det själv och kvällen var maogisk. Vi hade ordnat lokal, grym DJ, UV-ljus och UV-ansiktsfärg till alla som kom, runt 120 st, så att allt ba lyste. Ett riktigt lyckat Full Moon Party enligt de flesta jag har pratat med, men kan tänka mig att det var roligast för ettorna! Hoppas att det blir minst lika bra nästa år!
 
(De enda bilder jag har då min mobil var död under hela dagen och kvällen)
 

Att vara kvinna

Måste erkänna att ibland hatar jag att vara tjej. Det känns mer komplicerat, mer invecklat. Ibland känner man sig nedtryckt och ibland känner man sig så jävla liten. Som om man inte kan ta hand om sig själv liksom, att man måste vara försiktig för att "man är ju tjej". Men just nu känns det bara najs. Känner mig kvinnlig, fri och fin. Alla borde göra det för kvinnan är en så fin sak.
 
 
 
 

Ny klänning

 
Lindex 399 :-
 

Mysigaste

Har haft en så rolig vecka. Har varken haft lektioner eller fått sömn, har bara haft det jävligt nice. Svårt att förklara vad jag egetnligen har gjort, men kan säga såhär att mina vänner är de sjukaste och roligaste och mysigaste på planeten.
 
 
Bilder från balen på mina precious
 

Slut

Äe nu är jag fan helt jävla slut. BH/GG myset var just mys, och kvällens höjdpunkt var en idyllisk liten efterfest med 5 sorgliga själar hemma hos Annika. Konstigaste natten, men roligaste natten, och efter 2 h sömn gled vi in bara halvt slitna på skolornas friidrottstävling och agerade funktionärer vid längdhoppet. Inte drömbakismorgonen direkt. Direkt efter det jobbade jag i 5 h, och direkt efter det vid 9 cyklade jag till skolan för ett sista möte innan Extasen som är imorgon, en 50 års gammal skoltradition som jag tror kommer bli fett näjs. Fy fan vilken dag. Visst är jag taggad på imorgon men sen vill jag fan inte festa mer på ett bra tag. Efter studenten, midsommar och Bråvalla ska jag ha mitt egna lila rehab.
 
Hoppas ni diggar min nya design på bloggen förresten, peace. Nästa gång jag har kosing ska jag lätt köpa likadana clubmasters som David.

4 vackra

 

Kullen

Ikväll är det absolut sista festen med BH- och GG-sektionen. Blir nästan lite ledsen i ögat, fan vad jag älskar detta gäng. Tjejerna har jag festat med i 2 år och killarna i snart 4 år ?? Det känns helt sjukt att det liksom ska ta slut någon gång. Visst behöver man inte bryta kontakten men det är något speciellt med sektionsfester. Jag har mer kul än vad jag trott man kan ha med er, och ikväll blir det mysfest på kullen med lite tält, lite öl, lite utse nya medlemmar och lite musik. Och nästa år ska vi försöka göra det nästan lika bra.

Balen del 2

(Fattar inte att jag känner såhär snygga människor?)
 

Hittade min livspartner för 1,5 år sedan

 

Balen

Balen var magisk. Hade en underbar kväll, alla var så fina, maten var underbar och likaså umgänget vid kungabordet (höhöh) med härliga kåren och balkomittén hahahah riktigt jävla kul hade jag. Senare var det en fördel att inte ha långklänning eller fin frisyr och kunna dansa sig svettig med personer jag älskar och personer jag knappt känner. Tog massvis med kort på alla fina treor så tänkte bjuda på ett litet smakprov, notera litet, måste fan sova om jag ska skriva klart en uppsats, jobba 6 h och gå på sista BH/GG-festen imorgon. 
 
Mina bästa vänner
Babe
Guys
And gals

Dagen D

 
Bal idag för min älskade skola och solen skiner. Kameran är laddad och klänningen är struken, det här kommer bli så fint.

Time to shine

Sitter i annikas kök med nattmackor och te. Jag knaprar lite på typ världens största historiauppsats och annika skriver baltal. Det är ju bal imorgon va, och hon ska prata för alla gamla kårmedlemmar, och om jag känner henne rätt kan det ta hela natten att skriva klart dem xD... MEN kul med bal, ska ladda kameran och ta kort på alla prinsessor och prinsar, tror det var mer än ett halvår sedan som klara och matilda visade sina balklänningar haha♥ På kvällen åker vi till strand och äter asgod middag, så taggad på mat. Åh det här är verkligen treornas kväll, lär ju bli idylliskt, längtar så till min egen bal. 
 
 
 
 

RSS 2.0