Plugg

Kom nyss hem från skolan. Fyfan vad sorgligt. Om det inte vore för Annika hade jag nog gett upp och stängt ihop matteboken efter ett par timmar. Hon hade säkert kunnat sitta kvar till natten men vid halv nio drog jag hem oss båda. Men är det matteprov så är det, hoppas bara att det är värt det i slutändan.
 
Egentligen så önskar jag att jag inte brydde mig så mycket om skolan eftersom att det är så jävla jobbigt, men det är något i min hjärna som säger att jag bara måste göra mitt bästa. Tänk egentligen vad fri man var fram till 8an innan man fick betyg! Inget av det man gjorde kunde bedömas eller hamna i register som skulle påverka vilka framtida skolor som man kom in på. Att man inte fattade då hur skönt man hade det.
 
Bild från när jag var 12/13 (?) Sommarlov dessutom - No worries
 

Samtidigt har jag aldrig någonsin tvekat på mitt gymnasieval. Jag vill ju bli smartare, och det kan man ju inte bli utan att utmana sig själv. Dessutom hade jag aldrig träffat dessa personer på Kagg om jag inte hade valt Natur. Världens bästa människor.
 
 
 

Middag

Middag i sängen som vanligt, min asgoda sallad som vanligt. Perfektion. Sallad, gurka, avokado, vattenmelon, fetaost, valnötter, och så nyskuren rostbiff. Stor eloge till feta, hade nog inte ens försökt att käka sallad utan den.

Orättvist

Min fina släkt, farfar, farbror, faster, kusiner och allihop är nu på Öland i stugan och tar sista doppet i poolen innan de stänger av uppvärmaren. Vill så gärna vara där med dem just nu, men naaae har jobbat halva dagen och nu sitter jag och pluggar matte.
Fy fan för måsten.


Nikon D40

Jag undrar hur många bilder jag har tagit med min lilla systemkamera sedan jag fick den när jag blev 12 (13?) Skulle gissa på kanske 20 000, utan att överdriva! Kommer ihåg att morgonen efter jag hade fått den så gick jag ner och tog kort på olika saker i kylskåpet, så besatt var jag. Nu förtiden tar jag inte speciellt mycket kort förutom på resor, skittråkigt ju, ska ändra på det! 
 
Olika bilder som jag har tagit/bilder på mig.
 
 
 

Halv 8 hos mig

Kom och tänka på när jag, Ebba, Edona och Maria hade halv 8 hos mig. Det var kul att en fick stå för allt varsin gång så att alla fick bjuda på det godaste de kunde komma på, och gott var det, kommer nog aldrig glömma Edonas pasta. Vi tappade bort rösterna men jag är ty bergis på att hon vann!
 
Här kommer några bilder från när vi var hemma hos mig!
 
Världens godaste förrätt. Getost, honung och pinjenötter på bröd.
Edona och jag

 
 

Godnatt

Tulum, Mexico
 
Dags att drömma mig bort lite, borde ha lagt mig för länge sen. Tidig morgon, jobb, mer kul än så blir det inte.
 

Frukostklubben

Sitter nu hos syrran som har gjort himmelsk frukost åt mig. Nu sitter vi och kollar på resor till Barcelona eller London. Jag vill bara boka direkt men det är ju lätt för mig att säga som inte har flyttat hemifrån och behöver lägga pengar på det, så jag hoppas verkligen att jag kan övertala henne till höstlovet!
Bild tagen från syrrans instagram.
 

Bättre Förr

Ibland undrar jag ändå om man vad född vid fel tid. Om det ändå var snäppet bättre förr. Typ på 50-talet. Då kunde man iallafall inte sitta bakom en datorskärm och skriva med någon som sedan inte ens hälsar när man ses i verkligheten, följt av ett sms 20 min senare (30 min skadar inte, man vill ju inte verka för "på") där det står något i stil med "Oj jag såg inte att det var du". Lägg av bara. Jag kan iallafall inte tänka mig att de höll på sådär. De visade inte intresse för varandra genom att gilla en bild på instagram, eller genom att skicka ett hjärta i godnatt-smset.
 
Samtidigt känns det som att på den tiden kunde man inte vara känd för att man var känd, utan för att man hade talang på riktigt. Och så såg inte deras shorts ut som trosor. Och så hade de riktigt snygga bilar. Samtidigt finns det inte någon som kan säga vilken tid då det är mest nice att vara ung. Man hade ju inte kommit lika långt i utvecklingen och man hade inte lika mycket prylar då. Men enligt mig är prylar bara en distraktion, om man tänker på vad som spelar roll egentlingen. Jag säger inte att jag själv inte är materialistisk, jag blev liksom sur när pappa tänkte ta bort några tv-kanaler från min parabol som jag knappt använder. Grejen är bara att nu när vi har så mycket så vill vi bara ha mer, och så länge man vill ha mer så kommer man ju aldrig bli nöja sig.
 
 
 
 
 

 
 

Såhär kan man ju faktiskt tänka

Jaa, antingen kan man ju köpa den där klänningen eller väskan eller vad man vill ha för typ 4 tusen spänn, eller kan man ju nästan vara halvvägs inne på en resa till värmen. Hur värd känns ett litet klädesplagg då?

Framtidsplaner

Det är inte mycket jag har kommit fram till när det gäller vad jag vill göra i framtiden, men det finns två saker jag vet redan nu.
 
1. Mina pengar ska först och främst gå till att resa
 
2. Jag ska bo tillräckligt nära min bror så att vi kan träffas spontant.
 
 

Söndagskänsla

Tror det här är första gången som jag hunnit träna, plugga och städa innan tre, samtidigt som jag bara har sovit 4 timmar i natt. På en fredag liksom? Men det är ju för att vi blev lediga i torsdags så det är ju typ som söndag idag. Åh långhelg ♥ Ikväll har jag inget planerat för ovanlighetens skull, ska nog bara se asnöjd ut av att inte vara på jobbet.
 
 
Nu ligger jag i sängen i förmodligen världens gosigaste tröja. Alltför gosig för att hitta på h&m eller något sånt, nae denna kommer direkt ur pappas garderob.
 

Så bra

Förrätt
 
Det var otroligt mysigt igår när jag och tjejerna åkte till min sommarstuga på Öland. På något sätt är jag så ärligt lycklig varje gång vi ses, och kan inte komma på något som jag inte skulle kunna prata med dem om. Vi åt sjukt mycket mat och efterrätt och godis och allt vad vi ville. Så värt. Tyvärr åkte vi hem tidigt för att hinna med cheerleadingträningen hemma i stan, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag åka tillbaka dit ganska ofta i höst. ♥

Ledig dag

Ledig från skolan så har legat hela morgonen i sängen och kollat på film och ätit frulle. Helt underbart skönt. Nu ska jag hoppa i duschen och stressa iväg mig till affären för att handla det sista innan bussen går mot stugan på öland med mina tjejer. Vi ska äta enorma mängder med mat och godis för den delen, och bara mysa. Spela lite kort, bada lite jacuzzi och prata om allt. Skojar inte vi pratar verkligen om allt. Men nu måste jag skynda mig!

 

African american

 
 
 
 
 
Jag vet, jag vet. Man ska vara nöjd med det man har. För att de som vill ha lockigt hår har rakt och de som vill ha rakt hår vill ha lockigt, men jag hade inte tackat nej till den här hudtonen. Fy farao vad vackert det är till vita tänder och färgstarka kläder.

Känns så jävla skönt

Kom nyligen hem från dansträningen. Fyfan vad kul det är. Dagens tack måste gå till mor som anmälde mig till dans för kanske 10 år (?) sedan och tvingade mig att bara testa. Bara en gång liksom. Sedan dess har jag testat lika olika, tävlat en del, men jag hade inte tid eller motivation för att satsa på det så nu dansar streetdance för skojs skull en gång i veckan. Mest för att det är så jävla skönt och roligt och svettigt och allt sånt där. Mumz.
 
Här kommer några bilder från min språkresa med streetdanceinriktning i Malta sommaren 2011. Vi dansade hela skoldagen, stack till beachcluben, gick hem och sov, sen dansade vi hela natten på discot och klubbarna, och så såg det väl ut varje dag. La vida ♥
 

Who's there? You.

Alltid när jag har beslutsångest tänker jag på mitt favoritcitat, fungerar verkligen alltid.
 
Tre lyckliga bilder Bråvalla festival/midsommar/storebror
 
 
 
 

Sex and the City

Bara en av världens bästa TV-serier. Älskar hur mycket man känner igen sig trots att dem är typ 35 i serien. Älskar att inget avsnitt är likt det andra. Älskar Samantha. Älskar kläderna och staden. Älskar att den är så ärlig och att dem alltid stylar Miranda så sjukt fult haha. Älskar även att avsnitten är så korta så att man har tid att titta lite när som helst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite Napa

Skrev om Ayia Napa förut så tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder där ifrån!
Finns väldigt mycket att skriva på den här fronten, men kan sammanfattat säga att det var den bästa
veckan i hela mitt liv än så länge, det kanske är vad alla andra säger också, men alla andra åkte inte
med världens bästa tjejer. Kan inte vänta tills nästa sommar då vi åker ett större gäng! Puss
 
 

 
 
 

Leverans och eftermiddagssol

 
2 bilder från min eftermiddag.
 
Alltid lika roligt när kläder som man har beställt kommer hem, köpte den här enkla men snygga från NLY TREND i fredags. Nu tar jag det lugnt med min lilla skyddsängel i fönstret. Min sötismormor packade ner den i min resväska när jag och tjejerna åkte till Ayia Napa i somras, och den verkar ju funka iallafall haha! 
 
 

Bryggan

Har precis kommit hem från gymmet och hamnar som vanligt på bryggan, det är lite utav mitt favoritställe. Dock är det bättre här på sommaren men vad fan är inte bättre på sommaren?
 
 

Söndag

Jag förstår verkligen inte "söndagsångesten". Ja det är skola/jobb imorgon, men ska man lägga en av veckans två lediga dagar på att ha ångest över att man inte är ledig dagen efter? Näe juste. Inte för att jag har gjort ett piss idag ändå haha.
 
 
Just nu ritar jag lite sådär. Dock tröttnar jag alltid när jag kommer till håret, det tar ju sån tid att fylla i...
 
 

Tillbaka kan man säga

Tyckte det var dags att börja skriva igen. Eller blogga. Nej det här är inte första gången, jag kommer ihåg sommaren 2008 när jag skaffade blogg och la upp hundratals bilder på tårtor och skor som jag tyckte var coola, skyller det på hon Foki, haha. Nej men varför jag börjar igen vet jag inte riktigt än, det var ganska spontant. Jag tycker iallafall väldigt mycket om att skriva och dessutom ta kort, så jag är ju inte ute på helt fel spår. Jag kommer väl uppdatera lite när jag känner för det, det låter skönt.
 
 

RSS 2.0