Kär

Åh herre min gud, tror jag är kär i denna killen. Det är inte jättesvårt att få mig berörd av sång men det är få som har fått mig såhär berörd. Vet att allting är set up och att TV-produktionen har bett honom säga det han gör men det är ändå äkta liksom. Så sorgligt och så fint. Vet redan att Irma kommer gråta och dregla åt det här på samma gång.
 

Vi ska till Berlin!!!

Såg att du skulle till Berlin! Har du varit där förut, isf skulle du kunna ge lite tips :) Ska nämligen dit snart
 
Fick den här frågan av Emma för typ en månad sen, väntade med att svara tills nu du jag vet helt säkert om det blir av eller inte, och ja det blir det!!!!! Tyvärr blir vi inte lika många som planerat men den 29 oktober flyger iallafall jag och my partner in crime Alva till Berra!! Är så taggad så det är inte klokt. Vi flyger direkt från Kalmar (resan tar bara en timme och kostade 2000 tur och retur) och stannar i fem nätter så vi kommer hinna med allt! Shoppa, se staden, alla hipstercafén, fina byggnader och parker. Kolla på all konst och kultur.
 
På kvällarna kommer vi äta på restauranger och uppleva Berlins uteliv som sägs vara helt sjukt bra, "går inte att jämföra med Sverige" läste vi någon stans. Kanske även gå på något mysigt trubadurgig. Vi ska bo centralt, nära Europas största varuhus KaDeWe och även nära till Berlin Zoo som vi ska gå på! Hotellet är helt okej nice och gick på 1500/person för fem nätter! (Extrapris då)
 
 
Har tyvärr inte varit i Berlin förut så tyvärr kan jag inte ge en massa tips, men vi hittade en bra länk med en massa tips som jag tänke dela med mig av! 
 
1. Mitte
Ett mischmasch av trendiga butikskedjor, avantgardedesigner, gallerier, barer och restauranger. Här möts turister, flanörer, gatumodefotografer och modedonnor för stans bästa shopping.
 
 
2. Kreuzberg
Vackra gamla hus blandat med parabolantenner, neonskyltar, snabbmat, barer och turkiska storfamiljer. Mycket internationellt liv och rörelse på kvällen. Överallt tycks det finnas någonstans att dricka, stilla fyllehunger eller ta en sista öl på. Berlinsk bohem­favorit såväl natt som dag.
 
 
3. Soju bar
Närliggande och trendiga Soju Bar ser ut en blandning av filmen Blade Runner och valfri asiatisk storstad med neonblinkande lampor och svart asfalt. Här dricker man koreanska Moscow Mules och spontansjunger man karaoke på toan. Roligt, annorlunda och chict!
 
 
4. Kleidermarkt
Kleidermarkt är en kedja med stora secondhandaffärer på flera ställen i stan. Utvald kvalitetsvintage för, i jämförelse med Sverige, låga priser (Berlinhipstern muttrar att det är dyrt men återkommer ändå jämt). Kolla den på Bergmannstrasse eller ännu hellre Char­lottenburg för mer fynd än i Mitte. För de kreativa finns det kläder till kilopris.
 
5. HBC
I en betonggrå del av Mitte ligger snygga HBC, under DDR ett ungerskt kulturhus. Numera trängs här utställningar, filmfestivaler, events, en bar och numera även en industrichic brasilianskinspirerad restaurang. Prova deras hummer eller argentinska stek och dröj kvar någon timme i baren utanför. Vid midnatt kommer festen att vara igång.
 
Och en klubb som vi fastnade för var "Zur wilden Renate" och det vore fett att gå dit på halloween...
 
 
Och du som har frågat efter vilken concealer och BB-cream jag använder (kolla hit!!!!) klicka på orden så hittar ni mina produkter!

Matilda Gratte

 
 
Har kollat på den här 4 gånger nu. Ryser och gråter och önskar att jag var henne typ.

Dagen

 
Go studiedag. Gick på stan med Irma och drack det godaste kaffet i mitt liv än så länge. Köpte ett par Levisjeans för trettio kronor som fick min rumpa att se stor ut. Även en klänning, ett halsband och en skjorta. Har typ fått för mig att para finns? Har även hunnit träffa en ebba, två klaror och en alva. Vilken lyckodag. Ikväll är det pizzamys med nya BH-sektionen. Älskar tjejsnack.
 
 

Fett swag

 

Wonder Powder

Fick en fin kommentar förra veckan: Hej, du har så sjukt fin hy på dina bilder, vad använder du för produkter och vad använder du för smink? :) Älskar din blogg! från anonym, och kände mest palla..(tack förresten♥) men sen fick jag en till:  Kan inte du visa hur du sminkar dig som på näst sista bilden? Jättefint!! från Elsa, tack Elsa! Så tänkte att jag kunde lägga några minuter på det varför inte liksom.
 
Tyvärr har jag inga tips på produkter för huden för jag använder inga, men kan visa hur jag lägger min bas för det verkar vara det som ni är intresserade av! :)
 
Okej, förebild, pale as a motherfucker.
 
  • Först fuktar jag min hud med en vanlig BB cream, finns hos typ alla sminkmärken tror inte att det spelar någon större roll.
  • Concealer för påsar under ögonen så gott det går haha:( , eller för finnar (wäh hatar det ordet, känner mig som en skolsköterska när jag skriver om era finnar) om det behövs. Mitt tips är att inte täcka småprickar för de går över snabbare om de får andas istället.
  • Sedan tar jag ett ganska täckande puder i hela ansiktet.
  • Solpuder under käkbenen och på sidorna av pannan, man ramar in ansiktet liksom.
  • Sedan kommer jag till punkten som jag tror var anledningen till att ni kommenterade. Har ett asbra skimrande puder som jag tar längst upp på käkbenen, under ögonbrynen, i mitten av pannan och på näsan. Tar man bara liiite liiite på dessa områden så ser det ut som att man skiner typ.
 
Aop ni ser ju på kindbenet och näsan. Kommer ihåg när jag hade det första gången och Annika ba "Vad har du för nytt puder???" så det gör verkligen skillnad! 
 
Såhär ser det ut, kommer från Make Up Store. Fråga efter deras "Wonder Powder" och om ni vill ha samma ton som mig så är det "Gobi". Det kostade antingen 275 eller 375 kommer inte ihåg, men tyckte att det var värt. Man behöver ju ändå så lite varje gång. Shit vilket seriöst inlägg, nu ska jag käka macka och kolla på New Girl, peace.

Början av terminen

 
Jag kan inte förstå hur snabbt tiden går. Hade nyss sommarlov trodde jag, men tydligen har det gått asmånga veckor? Det har varit stressigt underbart. Det här iallafall vad jag har gjort och vad jag har lyssnat på. Vill inte vara den som är den, men denna listan är magisk.
 
                                                         
 
Älskar den sista bilden, sånt kaos, blir typ tagg.
 

En vanlig dag

 
Kom på att det här inte alls var en vanlig dag. En vanlig dag hinner jag inte göra frukost, har på mig myskläder och är osminkad samt tar en macka till middag. Det här var en bra dag iallafall. Här ser ni iallafall min nya frill, blonda slingor, väldigt kort och tjocka toppar, längtar tills de blir lite slitna igen.

Nya BH ♥

Nu går jag in på tredje året i min älskade BH-sektion och jag tror att detta året kommer bli så sjukt bra. De nya brudarna är intagna och vi är nu 22 st, men helst skulle vi ta med alla. Här kommer några bilder från förfesten med alla sökande. Sjukt sköna tjejer och vissa hade jag aldrig ens pratat med förut!
My b-ful diva
 

Spets

 
Igår hade jag på mig denna spetstopfrån HM och en trekantstop från Lindex. Höga jeans och svarta klackar. Gillar inte spetströjor egentligen, men den här, den gillade jag. Nu ska jag sova puss.

Intagningsfest

BhBrudar och utklädda sökande
 
Igår var vi alla tjejer (utom Tove som jobbade) hos Yu vid typ fem. Fixade oss, åt, stressade. Älskar mina tjejer så mycket. Vid sju var vi och resten av BH-sektionen i festlokalen och fixade inför förfest med de sökande BH-brudarna, och förfesten var så kul!! Skitkul att få lära känna de nya tjejerna och få se dem bjuda på sig själva! 2 timmar gick snabbt och då kom alla sökandes dejter + GG-sektionen. Killarnas festsektion och motsvarighet till BH. Riktigt lyckad kväll, var så glad hela kvällen och det märktes att alla var taggade på det här läsårets festsäsong :D:D:D

Frisören

 
Här värsta utväxten igen, så det ska bli så skönt att gå till frisören idag!! Vet inte riktigt hur jag ska slinga det eller hur kort jag ska klippa sig men det löser sig.. Idag är det FREDAG och ikväll ska jag laga ENCHILADAS med Alva och Ebba, bättre blir det inte!!

Ljusa tider

Kollade för kameran på första gången på ett par månader och känner ba SHIT vilka ljusa tider det var. Hade abs (??), solbränna och lavendeln på trädgården var sådär riktigt lila som den bara är på sommaren. Men jag deppar inte, redan på lördag har jag något att se fram emot, intagningsfest för de nya medlemmarna i BH-sektionen! Är så sjukt taggad, speciellt nu efter mitt festuppehåll. Fyra veckor var precis vad jag behövde.
 
 
 
 
 
 
 

En av sommarens highlights

Det är något speciellt med att hänga med Alva. När man är med henne känns det som att det inte finns några bekymmer, man är bara så lycklig och nöjd utan att det krävs så mycket för det. Lättsamt typ. Och så råkar man alltid ha ett sådant flyt med henne, man hamnar här och där och har lika kul varje gång utan att slösa speciellt mycket pengar eller energi på att planera något, det blir bara så bra ändå. Frågan nu är bara när vi åker tillbaka till Malmö och Köpenhamn nästa gång? Den resan var lätt en av sommarens highlights.
 
 
 

Storstäder

Som jag har skrivit om många gånger så älskar jag storstäder. Blir helt varm i hjärtat när jag ser bilder på sånna här gator och höga byggnader. Vill till den miljön nuuu. Vill gå på stan själv och möta tusentals människor utan att stöta på en enda som jag redan känner. Vill köpa kläder och gå på museum, caféer, restauranger och torg. Parker, hamnar och tunnelbanan. Saknar allt det där.
 
 
 

Bråvalla highlights no.2

Säckpipan. Sista spelningen hade varit och jag och Annika gick runt på campingen. Vi hörde någon som spelade säckpipa med typ 5 personer som gick efter så vi hängde på ett tag. Det var idylliskt att gå där till nationalsången medans himlen ändrade färg från svart till ljusgrå. Efter några minuter kollade vi bak och märkte att minst hundra pers hade skapat värsta tåget bakom denna säckpipa och det var sjukt mäktigt!! Maria berättade att hon hade sett tåget och trott att det var några som skulle mörda alla, men det var nog lite hennes vilda fantasi som spelade, för det tåget var så jävla najs. 
 
 

B&W

 
Det finaste paret jag vet i mitten, brorsan och sara.
 

Bråvalla highlights no.1

En av alla highligts på bråvalla var The Kooks. Kommer ihåg när jag hörde Naive med dem första gången och bara älskade den. Skulle visa den för Annika någon gång i ettan och självklart kunde hon redan alla deras låtar, så efter ett tag gjorde jag också det. Det är hennes favoritband liksom och vi var så jävla taggade. Annika grät under hela spelningen och jag grät av att se henne så glad. Maria kastade upp henne på Isaks axlar, en kille som vi träffade där och delade camp med, och vakterna började spruta vatten på henne direkt som de gör på alla eftersom man inte får sitta på axlarna.
 
Efter den låten sa sångaren i mikrofonen "I like people on the shoulders" och då blev hela publiken full med folk som satt på axlar, så vakterna kunde liksom inte göra något. Då filmade kameran Annika så att hon hamnade på de stora skärmarna bredvid scenen, dyngsur av vattnet, smink i hela ansiktet och lyckligast i världen. Minst en minut filmade de henne och senare på kvällen var det massa som kände igen henne. Det var så jävla perfekt och jag var så glad.
 
 
 

Stress

Håller på att stressa sönder. Igår hann jag knappt andas. Började 8.10, pluggade efter det, blev inkallad på möte på kåren, snabbt till sektionsfotograferingar med tre ombyten, riktigt kul var det dock! 5 min senare skulle jag vara på ett annat kårmöte i stan som höll på i 2 timmar. Efter det kom jag på att jag glömt jacka, cykel och dator på skolan så per var snäll och lät mig hänga hos honom innan cheerträningen vid halv nio. När jag kom hem vid tio så skulle jag anmäla mig till högskoleprov och SEN kom jag på att jag var hungrig. Blev två mackor som blev kalla medans jag skrev klart en engelskauppsats.
 
Det märks att allt är igång nu och allt jag önskar är en helt tom dag där jag kan plugga ikapp med fysiken. Kanske imorgon, för ikväll ska jag jobba. Men jag har ju valt allt det här så är väl bara att bita ihop. 
 
 
Nu ser jag fram emot min födelsedag, exakt en månad kvar idag. Då kommer jag vara såhär glad, förhoppningsvis såhär fixad och fräsch också. Kommer inte ihåg när jag orkade vara det sist haha...
 
 

Kimye

Ni har säker alla sett bilder från Kim och Kanyes bröllop men de är så vackra så jag lägger upp det ändå. Såg nämligen Keeping Up With The Kardashians-avsnittet från deras bröllopsdag och det var så vackert. Lipade lite som jag alltid gör, tänk att få hitta någon att gifta sig med. Tänk att få vara så fin och möta sin fästmös blick vid altaret och bara vara så kär, det måste kännas så bra, kan inte ens förstå.
 
 
 

Skäms inte över att vara girig

Jag tycker inte att man ska skämmas över att vara girig. Jag är supergirig. Jag vill alltid göra nya saker. Jag ska inte åka på festival eller på en resa, jag ska åka på båda. Och det ska inte bara vara en festival, eller bara en resa, utan flera, det ska vara allt. Jag vill inte missa något och jag vill åka överallt. Jag kan liksom inte tänka "Men nu fick jag åka dit, då ska jag vara nöjd med det och spara mina pengar". Nej varför ska jag göra det när jag kan ha sådär sjukt kul igen någon annan stans. Det finns inget bättre. Visst har jag inte råd med mycket kläder när jag väl är hemma i kalmar, men känner inte att det ens kan jämföras med reslyckan.
 
 
Jag vill ha en sjukt kul gymnasietid samtidigt som att jag vill gå ut med killer grades. Jag sökte till för många sektioner när jag började i gymnasiet för att jag ville vara en del av dem, och det är jag så glad över idag. Jag testade rugbyn, men när det inte var min grej så var jag med och startade cheerleadingen till rugbyn istället. Det är inget negativt att sträva, och man kan visst få allt man vill, bara man gör något åt det. Jag skulle inte klara av att sitta tyst och tänka något annat än just det. Nu menar jag inte att man ska ta det andra har, inte alls, man hittar sina egna lyckopiller.
 
Jag vill vara au pair samtidigt som jag vill flytta till Australien, samtidigt som jag vill plugga i NY och samtidigt som jag vill jobba i London eller Norge. Jag vill bli superframgångsrik i framtiden samtidigt som att jag vill ha ett chill jobb som jag kan sköta från hela världen. Jag vill ha en fit kropp samtidigt som att jag vill äta asgod mat och godis och chips osv, men det dilemmat har jag inte riktigt löst än. Jag vill bo i en lägenhet i en storstad som luktar bensin samtidigt som att jag vill bo vid havet och stranden samtidigt som jag vill bo på en bondgård med världens största trädgård med alla sorters blommor. Jag vill ha en man som är asrolig och jag vill ha barn. Alla vill ju mycket, men alla kan inte erkänna det. Det är viktigt att vilja mycket, att känna att man förtjänar det, och det är helt underbart att få leva precis som man vill, för så länge jag är ung så kommer jag aldrig nöja mig. Så var inte rädd för att drömma stort, var inte rädd för att kämpa och lova att inte sluta förrän du är nöjd. Skäms inte över att vara girig, det är ditt liv liksom.
 
 
 
 
 
 

Marris

Saknar denna skitungen så mycket, längtar tills vi ses igen. Ja ni ser ju hur glad hon gör mig, och sen att hon bara flyttar efter att ha haft henne där varje dag i 6 år så ba jahopp. Här är några klipp från ett par år tillbaka, kanske inte jättekul för er, men för mig iallafall. Puss.
 
 

Childish Gambino

 
 
Denna freestyle är helt sjuk måste bara dela det, vilken jävla text ändå.

Florida, Miami

Något jag ser fram emot otroligt mycket är resan till Florida som hela familjen ska göra i vinter!!!! Två hela veckor med bara familjen, vi fyra har alltid så jävla kul tillsammans och jag saknar min brorsa nu så in i helvete. De 6 första dagarna ska vi gå på en kurs hos Anthony Robbins, vet inte jättemycket om honom, men det är iallafall "världens främsta framgångscoach" och mammas största idol. Hon håller på med mycket mental träning och positiv energi etc etc så det ska bli kul att se om man växer något som människa eller om det bara är bull, men det tror jag faktiskt inte! :D
 
Sedan har vi en vecka för sol, bad och SHOPPING. Shit vad jag måste spara. Ser fram emot att gå på stan i timmar helt själv och prova alldeles för många plagg och ser fram emot alla måltider med mina bästa personer. Det sjuka är att Maria, min bästa kompis som är på utbytesår i New York state, ska till Florida med sin värdfamilj samtidigt i december!!!! Ska verkligen försöka hitta ett sätt att ta mig till henne då..
 
 
Blandade bilder från Miami och från när hela familjen reste tillsammans sist.

aftermovie

 Hittade en aftermovie från Ayia Napa som Grabbarna Grus hade fixat, inte världens bästa film, men jag och girlsen är med efter 2 min haha! Förresten jag ska svara på de kommentarer jag har fått, är bara så lat...
 

Bra dag

En helt vanlig dag men ändå en så bra dag. Hade sleepover med Lockman och Edvin som skulle jobba tidigt så kom till skolan redan vid 8. Sov på kåren i två timmar, helt underbart skönt. Sedan hade jag biologi då en (assnygg) läkare berättade om människokroppen, riktigt intressant faktiskt. Efter det lunch med alla tjejerna, inte ofta det blir så med tanke på att vi har så olika scheman nu i trean. Efter det bara en lektion och nu chillar jag Irma och Tu på kåren. Vet inte vad jag skulle göra utan en mysig soffa i skolan. Senare idag är det testträning till cheerleadinglaget, är astaggad!!
 
 
Jag och min muppigaste kompis på balen, saknar dig!

Stubborn Love

Sitter och kollar musikvideor till låtar som jag redan älskar, denna är dedicated till Irma.
 
 

A$AP Rocky

 
Fa-an vad snygg han är.

Annika

 
 
Såg den här bilden och började typ gråta. Det är likadan färg som Annika alltid drog fram i somras, någon slags hennafärg som hon beställt på internet. Saknar henne så mycket, speciellt sommardagarna med henne. Jag tror inte att jag kan förklara exakt vad det är med henne men hon är bara så chill, så rolig, så nyfiken på livet och mat precis som jag. Har bara kännt henne i ett par år men hon har redan smått lyckats ändrat min musiksmak, klädstil, inte humor för det hade vi redan exakt samma, men hon har även ändrat mina planer efter gymnasiet. Längtar!!
 

Beauty enligt mig

 

Foton

Har kanske nämnt det tidigare men min farbrors fru (eller ah hon är som min faster) Jessica är fotograf och brukar ta en massa bilder på släkten varje sommar och här är några bilder hon tog på mig i kvällsolen på allvaret innan Timbuktus spelning!
 
 

Napasvar

vad va det bästa och sämsta med resan? 
blev det mycket tjafs bland er 7(?) tjejer som åkte? 

Det bästa var, förlåt för klychan, men allt. Alltså man lever i en liten bubbla där det stökiga hotellrummet är ens hem och de man hänger med på hotellet är ens familj. Stranden är magisk, dock orkade vi oftast inte åka dit. Oftast vaknade man (iallafall jag Tu och Irma som delade rum) runt 12, gick ner till poolen, gick och köpte världens bästa kycklingkebab, lite glass, gick till poolen igen och hängde där med alla 7 tjejer och 7 killar (vi träffade ett gäng på 4 killar och ett på 3 killar och vi umgicks alla 14) och hade det så jävla bäst.
 
Tror jag solade sammanlagt 2 timmar på hela resan, annars låg jag bara i skuggan eller poolen och njööt. Efter det en powernap, efter det ett paket nudlar, en cigg på balkongen och efter det en alltid lika rolig förfest. Grabbarna grus, blue moon, världens roligaste nätter, följt av att vakna klockan 12 igen och lägga sig vid poolen. Och allt det här var med mina bästa kompisar, har aldrig haft så kul, och vi passade så jävla bra tillsammans alla 7. Det bästa var att man inte hade något beskymmer i världen, och man träffade nya människor som man tyckte om varje jävla kväll.
 
Det fanns inget dåligt med resan förutom att sängarna var så hårda och att man svettades så jävla mycket på klubben.
 
 
Det var tjafs någon kväll när alla var fulla efter fri bar på poolpartyt, men jag hade somnat då och när jag vaknade runt 10 så var allt över så jag märkte inte av det haha, kan inte ha varit något seriöst då xD Då gick vi ut och hade en sjukt bra kväll på full moon partyt.
 
vad tatuerade ni? :)

Jag tatuerade en symbol som jag sett hemma på tumblr, den betyder att finns det en vilja så finns det ett sätt, dock blev den för bred och åt fel håll, men det känns bara najs för då är den lite unik. Den kostade bara 350 spänn. Visade den för Irma på dansgolvet och hon bara sprang iväg. "Vart skaru??" skrek jag "JAG SKA OCKSÅ GÖRA EN SÅN" haha så nu har vi vänskapstattoos ♥ Och alva gjorde ett snyggt hjärta!!
Bästa bilder någonsin på Alva längst ner till vänster!!!
 
Hade ni ett stort rum på hotellet för hela erat gäng lr vad bokade ni för storts rum? 
Hur tidigt bokade ni resan?
 
Vi hade två rum! Jag Irma och Tu bodde i det ena, Matilda Alva Sedina och Klara i det andra. Rummen var stora och faktiskt riktigt najs! Toaletten var också fräsch och balkongen underbar! 
 
Är inte riktigt säker på när vi bokade resan men det var någon gång mitt i den kalla vintern iallafall...
 
Hur mycket pengar tog du med dig? Fick pengar alltså 

5000 är lagom med tanke på att Grabbarna Grus paket (med partybåt etc) kostade 2000 direkt!
 
Vilken klubb föredrar du mest? 
Grabbarna grus hade bäst stämning men Blue Moon hade lätt bäst musik!

Vilket hotell bodde du på och var det bra? 
Eligonia! Det var riktigt bra! Inget högklasshotell men det var fint, fräscht, god mat, ganska billigt, bra service etc!
 
 

Vad kostade resan inkl hotell 
5500 tror jag det gick på?
 
Vad kostade resan? Boende, mat, alkohol mm 
Totalt gick det på 10000 dåva
 
Hur länge var ni ute om nätterna?
Vi gick inte la oss samtidigt allihopa varje kväll men jag kom hem exakt samma tid (??) kvart i 6 de tre första kvällarna och runt 5 eller 4 de andra kvällarna.

Vilket är det bästa feststället du har rest till? 
Ayia Napa! Har varit på Malta och i Alanya också men det håller inte samma standard enligt mig! Dock var vi inte i Alanya under högsäsong!
 
Vilket var det bästa eventet på hela veckan?
Partybåten, Poolpartyt och Pubrundan. Kan seriöst inte välja.
 
 
 
Är Napa kriminellt eller kan man åka dit utan att vara rädd? 
Mjaa klart det händer grejer. Träffade någon läskig gubbe här och var, men det viktigaste är att man inte går själv. Dock kände man sig ganska säker just på vägen från hotellet till bargatan där det ändå var så mycket folk så där gick jag själv, men det kanske var för att vi bodde så nära!
 
 

Napa/Magaluf? 
Har aldrig varit i Magaluf men vi funderar på det nästa till år!
 
Snygga killar?
 Oja, det behöver man inte oroa sig för, snygga killar finns överallt. Svenskar, norskar, danskar, britter och schweizare osv osv. Träffade många härliga killar som var skitroliga att hänga med och som jag inte kommer glömma! 
 
Hur mycket kostade alkoholen, var den dyrare eller billigare än här? :)
Något billigare i affären, men inte mycket. Däremot är drinkarna mycket billigare på klubbarna vilket är najs.
 
Varför valde ni ayia napa och inte magaluf?
Helt ärligt så hade jag inte fått nog av napa sedan förra året, och nu när så många fler kunde åka mer var jag så taggad på att uppleva det igen med fler av tjejerna!
 
vad heter den första låten? :)
Om du syftar på youtubefilmen som jag har gjort så heter den Happy Endings! :)
 
 
Det var den bästa veckan i mitt liv och de två bilderna till höger var från den bästa dagen/kvällen på resan. Kommer aldrig aldrig glömma denna resa.

RSS 2.0