En jävla bra helg

I fredags jobbade jag efter skolan och drog sedan på kräftskiva med gamla gänget, riktigt mysigt, gillar dem. Morgonen efter åkte jag, tilda, klaris och klaris på roadtrip till Göteborg!! Vi åt på fancy restaurang, drack cider på O'learys och sen gick vi ut på ett par ställen. Har så kul med de här tjejerna, de är så fnittriga på något sätt haha♥ Tiden gick så snabbt och utan att jag riktigt tänkte på det så var det dag igen. Då köpte vi bakismat och strosade lite på stan och hemfärden var världens mysigaste med täcken kudde och ösregn utanför. Nu ska jag inte dricka alkohol på vääldigt länge utan träna som en oxe.
 
 
 

Vill åka någonstans

Får panik. Har varit i Sverige i ett par veckor och gått i skolan i bara ett par dagar, och jag är redan redo att åka igen. Vill bara åka iväg, känns som att jag inte kommer få sol förrän maj. Fan höstlovet skynda på dig så att jag kan åka till Berlin och andas in storstadslukten. Älskar avgaser, höga byggnader och folk överallt. Eller fan ge mig vad som helst förutom Kalmar.
 
 
 
 

Scrollar

 
Kvällsscrollar lite på the classy issue, och vissa bilder stannar man upp och slutar scrolla för, men jag vet inte varför???Nästan alla bilder är ju snygga, men det är vissa som får mig att vilja kolla lite längre.
Jag inspireras av just dessa bilder men jag vet helt enkelt inte varför just jag fastnar för just dem.
 
 
 
Den sista bilden har jag sett ganska många gånger, tycker att den är så bra.
De är påväg hem från något fancy, typ nykära.
Är helt säker på att hon har klackar och en snygg klänning som är svår att få tag på.
Man får en känsla av att man vill va dem. Den får även mig, som verkligen inte är förhållandetypen, att vilja ha någon som kysser mig i håret sådär beskyddande och ja, man ser ju hur jävla nöjd hon är också. Superfina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Napafråga

Kan du inte ha en "frågestund" om napa? Har massa frågor om resan och hur mycket pengar du tog med dig osv osv :) Bra film! Från Alice
 
Först och främst tack!!! Tror inte det är så jättemånga med frågor om Napa men ni som har kan kommentera det här inlägget! Fråga på bara, puss och godnatt.
 
 
 
 

Stressa tillbaka

Tillbaka i skolan. Börjar imorgon men har haft ett kårmöte på 4 timmar, sista sommarlovsdagen, men det är lika bra att köra igång. Vet redan nu hur jävla stressigt jag kommer ha det i höst med sista året på natur. Ska även läsa Matte 5 som utökad kurs, plus allt kårarbete och engagemang i skolrugbyn och festsektionerna. Körkort på det. Jobb på det. Träning på det. Ett socialt liv skulle sitta fint också. Ändå känner jag mig ganska taggad för att jag vet att dt kommer gå fort. Jag vet att det kommer bli jävligt kul också. Ska verkligen satsa allt!!!!
 
Vår fina elevkår, synd att jag inte kunde hålla mig för skratt på bilden dock ":)"

Ayia Napa

Har inte orkat blogga något sedan vi kom hem från Napa. Kan kort och gott säga att det var den bästa resan jag har varit på hittils. Fy farao i helvete vad roligt vi tjejer har haft det, det är helt stört. Älskar mitt gäng för att vi vågar bjuda på oss själva, och för att vi är helt dumma i huvudet. Älskar också att vi har knytit kontakter med andra svenskar som vi ska träffa här hemma också, några utav dem kommer ner till kalmar redan i Augusti! Vi har festat så hårt och chillat i världens bästa pool om dagarna och shit vad jag saknar balkongen!! Pool partyt, partybåten, grabbarna grus, full moon, kebabstället mellan grabbarnas och full moon (åt 7 stycken så fick en för 2 euro sista kvällen), alla jävla killar♥, Nissi beach, solen, breezers watermelon, johnny i receptionen och 6 av mina allra bästa kompisar. Här kommer en video som kan summera det hela.
 
 

RSS 2.0