Mina sommardagar

Nu var det jävligt längesen jag bloggade. Om jag ska vara ärlig så minns jag knappt när jag sist tog fram datorn. Har iallafall haft det helt jävla underbart och har hunnit med så mycket. Förrförra fredagen, då jag sist bloggade, åkte jag in till stan för att träffa vänner efter dagars jobb. Då gick jag, Klara, Maria, Tove och Annika ut och tog en svindyr drink, eller två. Dagen efter var lite mer kämpig då jag skulle jobba mellan 12:00 och 01:00.
 
Jag serverade på ett helt otroligt vackert bröllop, det var verkligen idylliskt, tillsammans med flera härliga människor så tiden gick ändå snabbt. På söndagen var jag LEDIG och låg på stranden i köpingsvik med en gäng tjejer. Åt glass och åkte vattenrutchkanan och såg in på resturangen hur mina kollegor svettades hehe.
 
På kvällen kom mina underbara vänner och vi grillade asgod mat, även ost och kex och smores. Öl och jacuzzi inkluderat såklart.
 
 
Dagen efter jobbade jag till 16:00, kom igång med löpandet igen hade reunion med Annika och Edvin som jag inte hade sett på jättelänge. Ovanligt länge för världens bästa trio. Vi åt SÅ god mat, paj, popcorn, hoppade i höet, plockade bär, satt i deras träkoja och morgonen efter fick jag skjuts tillbaka till köpingsvik i Edvins feta husbil.
 
 
Kvällen efter var jag barnvakt åt mina fyra underbara småkusiner, man kan verkligen inte ha tråkigt med dem. Även onsdagen innebar jobb och efter det plåtade Jessica, min farbrors fru som är fotograf, mig för skojs skull som hon gör varje sommar. Jag kan visa er bilderna senare. Samma kväll var jag på Timbuktu med Annika, trodde aldrig att vi skulle få se honom tillsammans igen, speciellt inte eftersom hon mailade hans manager och bad om att han skulle komma till bråvalla och fick ett nej haha!
 
 
På torsdagen jobbade jag i kalmar och fick sluta tidigt så jag och Alva åkte direkt till Malmö. Vi har fått bo där innan hos hennes mammas kompis och hon är så sjukt snäll. Vi gick på stan och jag hittade asnajs kap. Vi köpte även crepes på en matmarknad och fick vara med i en intervjuv om det, det blev lite stelt eftersom det inte finns så mycket att säga om pannkakor och efteråt fick vi reda på att det skulle visas på tv4 hahaha. Vi satte oss i parken och åt China Box och det var så jävla VARMT. Det kändes nästan tropiskt, och jag kommer ihåg att i det ögonblicket älskade jag verkligen allt.
 
 
På kvällen åkte vi in till Köpenhamn och hade en sjukt rolig utgång. Först tog vi ett glas vin i nyhamn, sedan gick vi vidare till en bar som vi varit på innan som heter Kant, rekommenderar starkt, och efter det lyckades vi hitta en asfet klubb av en slump! Eller vi hoppade i en cykeltaxi som några svenskar betalade och det stället vi kom till var så najs, kändes nästan tropiskt. Danskar är ju rätt snygga med va.
 
 
Dagen efter hade vi en välbehövd dag på stranden med äkta bakismat.
 
 
Sedan tog jag tåget hem och runt 20:00 var jag, Annika, Klara och Edvin på plats på Emmabodafestivalen. Blev positivt förvånad av hur mycket jag älskar den festivalen nu. Den är bättre än bråvalla, ja jag sa det, och vi var bara där i två dagar. Det var underbart att se så många från kalmar där och hade så sjukt kul vart vi än gick. Det var så skönt att få grisa lite, och varmt var det, jag kunde inte ens ha tröja på dagen!! Har träffat så jävla roliga och konstiga och härliga och snygga människor, hade träningsvärk i magen pga skratt, ska lätt gå hela veckan nästa år. Däremot kan man inte jämföra med spelningarna eller mosh-pitsen på bråvalla det går inte.
 
 
På söndagen var det ingen vila utan direkt till Strand i Borgholm after Beach för att ta en första drink med Tove som fyllde 18!! Hon förtjänade verkligen det bästa vilket hon fick. Vid 19:00 åkte jag till Köpingsvik för "Sinusgalan". Alltså personalfest med otroligt god mat och mycket dans och alkhol. Shit vilket jävla gäng jag har jobbat med i sommar, längtar redan till nästa! Sedan när vi åkte tillbaka till Borgholm och gick ut så kändes det konstigt men kul att sitta i en vit lädersoffa och dricka champagne när man kvällen innan hade lera i ansiktet och knuffades runt i svettlukten av Panda da Panda. Underbara liv. Efter det hade jag mitt livs jobbigaste jobbpass mellan 10:00 och 22:00, men det var bara att bita ihop.
 
 
Det är det jag har gjort, så ni kanske förstår om jag inte har hunnit ta upp datorn. Idag har jag lyckats vila vid poolen och imorgon ska jag packa och inhandla allt för klockan 16:00 bär det av till Ayia Napa med de jag älskar. Det känns nästan för bra för att vara sant, hoppas att ni också har en grym sommar.♥

Julidag

 
Har jobbat denna helt stört fina sommardag, men det var ju kul ändå så vad gör det, älskar mitt sommarjobb. Har badat med kusinerna sprungit och ätit grillat med Maria och mina föräldrar plus en massa gäster. Blev en traditionell picknick vid solnedgången också. Sån fin dag mums.

Världens Bästa

 

Shoppat

 
Hahah älskar att det är samma modell till båda plaggen, det är du och jag tjejen.
 
Har shoppat, men har verkligen inte råd med det. Skulle bara testa om köpet gick igenom, och det gjorde det heheh, brukar köra på den metoden. Köpte två festtoppar till napa. Fick en fråga förresten om jag ska till Emmabodafestivalen, och ja så är tanken, men inte hela festivalen isåfall!

förfekk

Lämnade datorn i stugan på öland, ganska skönt faktiskt. I förrgår förfestade vi några tjejer hos mig och åkte sedan iväg på hemmafest. Kan säga att förfesten som vanligt var bättre men det var en kul kväll ändå! Igår kollade gamla lindögänget på VM-finalen, älskar de människorna. Förhoppningsvis jobbar jag imorgon och då åker jag tillbaka till Köpingsvik och familjen! Här kommer några bilder från i lördags, fred.
 
 

Snart kan jag inte vänta längre

 

Bilder jag har sparat på datorn en gång i tiden på för att de var underbara

 
 
 
 
 
 

Stuglove

Kom nyss hem från jobbet. Fan vad kul det är. Jag trivs så bra med personalen och bäst av allt är att tiden går snabbt. Satte på spellistan som vi har gjort inför ayia napa och fick en såndär lyckovåg genom kroppen. Jag vet inte hur jag ska förklara känslan, men det är som att en våg med energi går från, antingen knäna eller magen (olika för varje gång), upp till halsen. Försöker inte låta klok eller djup, men jag känner den verkligen. Tror det var en effekt av låten jag satte på blandat med värmen och lukten från vägen hem från jobbet, aka den vägen jag gått hundra miljoner gånger när jag var barn från stranden till stugan.
 
Och att mina föräldrar är här nu + resten av släkten gör det bara guld värt. Ikväll ska jag ha picknick med Julia, min "syster", på antingen allvaret eller stenarna vid stranden som vi verkligen alltid gjorde innan. Från min första sommar har vi alltid umgåtts hela våra sommarlov eftersom vi har stuga 20 m ifrån varandra och ikväll blir det reunion. Vet inte om det här bara blev ett tjatigt inlägg om hur mycket jag gillar att vara i stugan vilket ni kanske inte dör för att läsa om men nu vet ni hur jag känner när jag skriver här på bloggen att jag ska åka hit.
 
 

Mot Öland

 
Jag igår innan Matilda och jag lyxade till det på Kött & Bar
 

Nu ska jag snart hoppa på bussen till Öland för jobb. Jobbar typ varje dag helt enkelt. Packade lite eftersom jag tänkte stanna där ett tag nu när mina föräldrar har semester och hla släkten är i stugan. Längtar så till alla grillkvällar med världens bästa familj.

Uteservering

Solen gör mig så glad. Låg verkligen hela dagen på stranden igår med sara, moni, ebba, tova och alex. Brände mig, hade som varje år hybris för mitt pigment. Idag jobbade jag dock i köpingsvik men fick sluta redan vid tre och kunde gå ut och lägga mig på enligt mig bästa stranden! Assmidigt att alltid ha bikini med i jobbväskan. Nu ska jag springa en runda och sen sätta mig på en uteservering med Matilda! Älskar uteserveringar när luften är varm och det är fullt med folk. 
 
 
Fina Tove och Marris när vi åt ute härom dagen.

Free

Ledig dag!! Wooh. På schemat står springrunda och sen har jag inte tänkt längre, ska sola iallafall och komma ikapp med brännan. Är så jävla taggad på livet just nu, har så mycket att se fram emot!!! Hoppas ni får en asbra dag!

Underbara sommar

Nu känns det som att lovet äntligen har satt fart. Trädgårdsfesten hos Adam i lördags var inte som på bilden jag la upp det var så mycket bättre. Mysigaste trädgården jag varit i, ljuslyktor och blommor, hästhage och en stor äng. För första gången höll jag med om att det kan vara värt att bo långt ifrån stan.
 
Hittade den röda klänningen på lindex för bara hundra spänn!!
 
Dagen efter var nästan bättre. Vi som var kvar, jag annika och 5 boys, satt i de sköna fotöljerna i skuggan hela dagen och hade det så najs. Skrattade konstant. Efter det hämtade vi upp Lockman och två liter jordgubbar och åkte till grönhögen. Vi badade i kalkbrottet och grillade och Annika gick lös med hennes hennafärg. Jag fick en utsmetad tramp stamp och en "skönhetsfläck" i ansiktet som jag ångrade direkt hahah. 
 
Dagen efter var det tidig buss till ett soligt köpingsvik där jag fick jobba på stressigaste lunchen ever. Shit vad kul det var, timmarna flög. Jag slutade vid fyra och hängde med mina kompisar som redan var på stranden vid restaurangen. Efteråt gick jag, Annika, Lockman och Pelle upp till stugan och badade i poolen. Jag tror vi lekte i minst 2h, alltså verkligen lekte som barn, underbart. Efteråt grillade vi kött, majs, sparris och hade morötter, potatis och rödbetor i ugn. Fyfan vad gott. Då kom även Matilda och Alva och sedan Edvin så vi badade igen. Nu ligger Alva och Matilda så sött i min säng och jag ska snart åka och jobba. Det ska bli lika fint idag, och resten av sommaren. Underbara sommar.
 

Dagens planer

Just nu ligger jag i Alvas sköna säng, hör en duva, känner mig sådär mosigt svag i kroppen även fast jag sovit asmycket. Hoppas det går över snart för jag tänkte dra ut på dagliga springrundan (ja den har blivit daglig, I'm good). Sedan vid tre ska jag jobba på Guldfågeln i en kiosk med tre personer jag känner så det kommer bli som att tjäna pengar för att hänga, och sälja korv såklart. Efter det drar vi direkt (har blivit en vana att sminka sig i bilen) till en kompis 18-årsfest och Garden Party!!!
 
Tvivlar på att han har hängt upp glasskålar i träden men jag är så taggad!!! Det ska bli fint väder och typ alla mina vänner ska dit!

Ny resa bokad

 
Är så glad så att jag spricker, men inte lika glad som mamma.
I december åker hela familjen (!!!!) till Boca Raton, ligger i Florida bara 48 min från Miami
(ja jag har kollat upp hehehe). Skriver mer om det senare!

Till alla er som ska till napa eller liknande dräggresa

 
 
Jag är så taggad att jag inte kan sitta still i stolen. Tänker mig 7 underbara vänner på balkongen, bruna, rosa naglar, solblekt hår och breezers. Shit asså I'm such a girl.

Bra humör

Är på så bra humör! Fick jobba idag vilket var så nice, det har inte blivit så mycket pga säsongen inte riktigt är gång än men idag fick jag servera och det var så kul. Timmarna gick så snabbt liksom. Nu ska jag byta om från min snygga jobbtröja och hoppa i träningskläderna för en promenad i de varma vindarna hehiehio älskar lov.
 
 

Festivalfråga

Hej!!! Du måste svara på detta inom kort! Hur gjorde du med mobilen under festivalen? Hur laddade du den? Och vad tog du med för mat? Något jag borde tänka på?
 
 
 
Jag använde knappt mobilen, tog bilder då och då och när den dog efter halva festivalen så slängde jag bara in den i tältet.. Men! Det fanns såklart laddningsstationer på området där man ställer sig i kön, lämnar in sin mobil + laddare, betalar typ 20 spänn, och får en nummerbricka som man sen lämnar tillbaka när man ska hämta sin mobil! 
 
Mat. Vi hade med oss nyponsoppa och blåbärssoppa just för att man kan dricka det varmt också. Sedan hade vi mycket chips, riskakor och sådant att knapra på. Även mättande bars är viktigt i nödfall när man är hungrig och inte har pengar eller när matkön är för lång. Att tänka på på fesival är att alltid hålla ett bra humör. Festival är inte alltid kul, det suger ibland när det är kallt och lerigt och alla dina saker är blöta MEN det gäller bara att tagga till ändå, och det är så iallafall jag alltid har kul på festival! 

Bråvalla

Som ni säkert misstänker så var bråvalla så jävla nice. Jag åkte med Klara, Matilda, Maria och Annika och vi blev direkt ett gäng med våra grannar från Oslo (var de bodde egentligen vet jag inte), men de var ashärliga! Jag hängde mycket med ett gäng omogna och helt underbara killar från sthlm som jag måste upp och festa med någon gång! Annars var det också underbart att ha så många vänner från Kalmar där också, speciellt på spelningarna!!
 
 
 
Fyfan vilka bra spelningar. Har svårt att säga vilka som var bäst men jag lipade på Den svenska björnstammen, Lana del Rey, Kings of Leon och Kanye West och det säger väl en hel del. Roligast hade vi ändå på Sensation, scenen där alla DJs spelade. Fyfan vad kul vi hade där, kan inte säga det nog. Mosh pits in my heart. Där var Blasterjaxx, Otto knows och Broiler bäst. Egentligen hörde jag ingen skillnad men det handlade om umgänget liksom.
 
 
 
Och så campingen, den underbara campingen. Det fanns roliga människor var man än tittade. En natt gick jag och Annika runt på campingen och skrattade konstant, utan att låta överdriven, alltså konstant ända till 9 på morgonen. En natt hörde vi en säckpipa kommandes så vi hängde på honom, och efter ett tag blev vi ett tåg på typ 100 pers bakom denna killen som spelade när vi sjöng nationalsången, jävligt mäktigt. Jag hade längtat så länge och allt var så bra och allt gick så snabbt och jag saknar leran och tältet och människorna mest. Ska lätt åka tillbaka. Älskar den där festivalen så jävla mycket.
 
Hej jag har lite frågor om bråvalla. Vilken camping bodde ni på? Hur stor skillnad är det på vanliga och premium campingen? Alltså menar är det värt extra pengarna? från Anonym
 
Nu vet jag inte riktigt vad du menar, det finns vanlig eller lugn och grön camping att välja mellan. Vi bodde på den vanliga men jag tror inte att det är någon prisskillnad! :)

RSS 2.0