Foto

 
 
Gillar inte hästar, men den bilden var fan magisk. Gillar redan Mr Pitt, då kanske ni förstår var jag tycker om den bilden. Näe, nu måste jag fan packa.
 
 

Just nu

Stress. Igår tränade jag med cheerleadingen i totalt 6,5 timmar och idag på morgonen också. Snart måste jag vara på jobbet och jag ska packa vid 21 ikväll när jag slutat för imorgon åker jag till Berlin!!! Fick även reda på att sista chansen för mig att göra biologiprovet på 6 jävla kapitel är måndagen efter lovet, samma dag som jag kommer hem från berlin, jet lag, bakfull. Dessutom funderar jag på när jag ens ska hinna plugga? Vill typ gråta.
 
Medans jag höll på att skriva detta så kollade jag mailen där det står att jag tydligen har en vecka till på mig att plugga till provet, och jag kan kyssa mitt turhalsband igen, hahahaha älskar livet, allt löser sig alltid. 
 
Tv-tornet i Berlin! Det är en Restaurang och Bar i en kula som roterar ett helt varv per timme så att man ser ut över HELA berlin. Ska tydligen vara sjukt fint på kvällen. Brukar vara sjuka köer har jag läst men Alva köpte två biljetter till oss i födelsedagspresent till mig! Där uppe ska vi sitta på torsdagen och dricka mojitos, mmmh.

18årsfest

Igår hade en av mina närmsta kompisar Isak födelsedagsfest tillsammans, det var så nice. Först åt vi pizza och öppnade presenter och höll tal och sånt mys med vårat gamla gäng och sedan kom det strax under 100 fina vänner. Blev helt paff när jag fick så många presenter och det blandat med lite salongs så blev jag otroligt jävla lycklig. Sjukt tacksam och det var underbart att träffa alla kompisar på en gång. Idag har jag och Isak städat hela lokalen och sen har jag jobbat 15-21. Ni kan ju fatta den tacosen jag tog när jag kom hem och la mig i soffan då alltså. Imorgon är det kårmöte och cheerleading hela dagen! Ska bli fett kul faktiskt! Mår jättebra just nu ass.
 
 

Ayia Napa Highlights

Gick in på Napagruppen på facebook idag, slutade med att jag kollade igenom alla (typ tusen) bilder som vi har lagt upp där. Här kommer några bilder som jag fullkomligt älskar, från stunder som jag älskar ännu mer.
 
 
En dag då det bara var jag, Klara och Matilda som pallade Nissi beach. Jag hade sovit typ en timme den natten så jag investerade i en solstol MED parasoll. Bästa beslutet ever. Låg i skuggan och försökte sova medan Klara och Matilda taggade inför kvällen.
 
Irma, jag, haffsugna, första kvällen, wingmans åt varandra. Blir inte bättre än så.
Klara och jag på partybåten, en utav veckans höjdpunkter. Det var så nostalgiskt att vara där igen ett år senare med samma båt, samma underbart klara vatten, samma bartender (han som tog bilden) och samma fnissiga klara. Kommer typ aldrig ens kunna vara på en partybåt utan henne. Hela turen (mellan typ 13 och 17) var så in i helvetes rolig.
 
 
Bästa jävla förfesten någonsin. Det var andra kvällen och alla tjejer var på ena rummets balkong. Sån jävla höjdpunkt, livet ägde. Hotellmanagern Johnny♥ kom upp pga klagomål och han ville inte ens prata med Sedde, hon som brukar vara mest förståndig och omtyckt av de vuxna hahaha glömmer aldrig. Förfester med bästisar slår alla utgångar i världen. Shit vad sant, måste tweeta.

Hallå igen

Ja ni, vad har hänt sedan sist? Jag har fyllt år!!! Firade det med en tjejmiddag och förfest med även killkompisarna förra onsdagen. De sjöng så fint för mig allihopa, just då kände jag bara att jag hade bästa vännerna i världen. Sedan gick vi ut, inte askul utgång direkt, men jag var glad.
 
Jag och min bästis, fick så fina presenter av tjejerna 
 
Jag och tu vaknade morgonen efter, klockan 6 med pizza i sängen och gårdagens smink, av mammas och pappas sång och frukost på sängen. Fick ett kuvert med en biljett till London??? Blev så sjukt chockad och glad, emo som man är så började jag gråta också. Sen somnade jag om, vaknade helt nykter och fattade vilken najs present jag hade fått. Insåg även att jag och Tu var sena till skolan så vi skyndade oss dit. Efter skolan fikade jag  med Alva och efter det åt jag på restaurang med Mor och Far ooooch efter det så var det storfika med släkten hemma hos oss. Även Alva kom och hjälpte mig sedan att packa för att morgonen efter gick jag och mamma upp vid 6 (igen xD) för att ta tåget och åka till London.
 
Så vackra blommor från min älskling marris i staterna.
Kastrup flygplats
 
Älskar den staden så mycket. Vi bodde på ett fint hotell mitt i smeten i fem dagar, asså typ mitt i Picadilly Circus, så vi kunde springa in och ut flera gånger när vi ville. Vi gick på stan seperat, så otroligt härligt att gå själv bland tusentals människor, och lunchade tillsammans. Vi var även ute på springturer i Hyde Park och åt extremt goda frukostar. Vi åkte ut till Brick Lane en heldag där det bara fanns vintageaffärer och grafitti på väggarna. Vi drack drinkar och åt kött, vi gick på musikal och fikade. Det var helt underbart. Älskar även att människorna i London är så öppna. Hela tre killar stannade mig på gatan för att prata, är inte van vid det i lilla Kalmar liksom. En till och med frågade "If we could grab a drink" (men då hade mamma redan fixat biljetter till musikalen) Det sjukaste var ändå att jag träffade tre killar som jag träffat i Ayia Napa? De blev lite paff när jag kom fram och tog tag i dem, var sjukt kul att prata med dem igen. 
 
Pepparstek med pepparsås och sötpotatisstrips, omg.
Alla byggnader abow...
Brick Lane
Indisk mat direkt på gatan mmmmh.
Inne på en utav mina favoritaffärer, Urban Outfitters. Denna top kostade bara hundra spänn.
Marilyn Monroe och en Mojito, all time favourite drink!!!
Det gamla möter det nya aah så najs.
En vintage RL klänning som jag inte köpte :(
Och VARMT var det, typ 20 grader, hade inte jacka någon dag på stan. Inget regn heller.
Wok to Walk, sjukt gott
 
 
Nu är jag iallafall hemma igen och det märks tydligt att semestern är över. Har ett riktigt jävla hektiskt schema just nu, its not even funny, men jag tar mig igenom det vafan. Imorgon är jag ledig, har dock plugg och ett möte. På lördag är det Högskoleprov mellan typ 8-17 och efter det ska jag och min kompis Isak ha födelsedagsfest för våra vänner, sedan jobbar jag några dagar och på onsdagen nästa vecka sticker jag och Alva till BERLIIIIIIN!!!!! 
 
 

Oktoberfesten

I fredags ägde livet. Jag och tjejerna fixade oss och åt hos mig och tog bussen ut till Torsås vid 7. Världens bästa förfest med BH och GG om jag får säga det själv. Här kommer lite bilder från det ↓
 
Resten av kvällen flög förbi och hann inte ens hälsa på hälften som kom. Sjukaste var nog ändå att 4 killar som vi träffade i napa (som bor långt neråt i landet) kom till festen utan att vi visste om det! Hade riktigt roligt iallafall. Resten av helgen var inte speciellt rolig. Har verkligen bara jobbat och somnat så fort jag kommit hem.. Idag är jag ledig som tur är, så jag ska försöka hinna med träning, kårmöte och att skriva ett tal som jag ska hålla imorgon kom jag på nu.. :/ Men det löser sig, allt löser sig alltid.
 
(Älskar att Anna tar med sig sin feta kamera på festerna)

Nytt då va

 
Beställde hem en fett najs birthdaydress heheheh. Stör mig på det där nätet mellan tuttarna dock så det lär ju ryka. Behöver verkligen inte alls den här klänningen, men det är ju de köpen som är bäst.
 

Finisar

 
Vet att den här var med i förra inlägget men tyckte att den var så vacker så ville lägga upp den i storbild.

Saknar

Alltså, denna veckan har verkligen fått mig att fatta hur beroende jag är utav mina vänner. Började på praktiken i torsdags och har inte träffat dem sedan dess (förutom Klara på träningen, Matilda i lördags och Tu i fredags). De flesta var bortresta i helgen och efter skolan är alla så sjukt busy. TUR att vi går på samma skola för annars hade vi aldrig hunnit ses. Vill bara krama dem och prata, istället för att skriva i gruppchatten som går dygnet runt. Saknar skolan och kårrummet och matsalen och till och med lektionerna. Vet inte vad jag ska göra när vi skiljs åt efter studenten, kommer jag känna såhär hela tiden då liksom? Mår så bra med mina vänner, både tjejer och killar, och är så sjukt glad över att jag hamnade just med dem.
 
Nu ska jag iallafall träffa Alva !!! Och på fredag blir det middag för oss som hinner och sedan iväg på förfest med BH/GG ♥ 
 

Oktober

Är så jävla taggad på oktober. En utav mina favoritmånader faktiskt. Nu har jag tre dagar kvar på praktiken och sen är jag ledig för veckan. På fredag är det Oktoberfest!!! Är så taggad, speciellt på förfesten med nya BH och GG! Onsdagen efter den helgen ska jag ha förfest hemma med nära och kära för att sedan gå ut för första gången (lagligt) för efter tolvslaget fyller jag 18 år! Så på torsdaf ska jag fira med släkten och helgen som kommer efter det har jag enligt order inte planerat något för. Mamma vägrar avslöja vad vi ska göra men jag misstänker att vi ska åka till brorsan i Oslo, det hade varit guld.
 
Helgen efter det ska jag och en utav mina närmsta killkompisar fira vår födelsedag med ännu mer fest och alla våra vänner! Några dagar efter det åker jag och Alva till Berlin!!! Tror att den här månaden kommer bli hur bra som helst.
 
 
Oktoberfesten förra året var lätt en av tvåans höjdpunkter.

Läget

Känns som att allt har börjat lösa sig nu. Vi har fixat lokal till två kommande fester och jag har lyckats byta bort de pass som jag behövde och cheerträningen igår var så rolig. Idag började min första dag på paraktikveckan och jag är på Atrio Arkitektfirma. Fick en ritning och skulle inreda den med möbler vilket var mycket svårare än vad jag trodde. Man måste tänka på så många småsaker då det finns exakta regler om hur mycket plats (på milimetern) det ska finnas på båda sidor kring spisen och var fönstren får och inte får sitta osv. Tog mig 8 h (om man räknar med lunch och fika) att göra en lägenhet på 40 kvadrat. Imorgon ska jag fortsätta med att måla om allt fast i 3D-form. Blir nog jävligt svårt, men tiden går snabbt när man sitter där och ritar.
 
Även fast detta passade mig ganska bra, tiden flög iväg när jag fick rita, så känner jag redan att jag itne vill vara i en kontorsmiljö än på ett bra tag. Och så insåg jag hur mycket jag är beroende av mina tjejer. Blev så avundsjuk när det kom sms i gruppchatten som typ "Var är alla?" "I kåren kom". Då ville jag också bara åka till skolan och vara med dem (deras praktik börjar på måndag) och imorgon kommer jag inte träffa dem heller, men men..
 
 

RSS 2.0